Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 08

Korisnikov avatar
By Marvin
Što smo Dementijevu voleli... voleli smo... :mete:
Originally posted by Sunce
Elena Dementieva: "I would love to spend a day with President Putin. I like him a lot. He's very intelligent. It would be very interesting for me."
:barf:
Eto ti ga Putin, nabij si ga u dupe.
Korisnikov avatar
By Sunce
Juce Safinke samo sto nije ispala. Ali zaista igra kao No1, mora se priznati. Tu dugovratnu zutokljunku cu da zamrzim ako pobedi JJ.
By Ulix
Originally posted by Lunja
Mada, ipak vecu sansu za pobedu dajem Jeci. :nesiguran: Jer ocekujem da se nastavi tradicija napredovanja bar do 1/4f. A i JJ je ispraksovana za maratonske meceve, valjda vise od bilo koje drugi DIVE na wta tour-u.
:kosa:
I ja isto mislim: sto duze mec traje, to su vece sanse da ce JJ pobediti. Sustinski, ona do sutra moze trcati s jedne strane na drugu i vracati loptu u teren. I nema druge igracice koja je sposobna da to cini uz takvo perverzno zadovoljstvo kao Jelena.
By Ulix
Juce Safinke samo sto nije ispala. Ali zaista igra kao No1, mora se priznati. Tu dugovratnu zutokljunku cu da zamrzim ako pobedi JJ.
Prva dva seta je grozno odigrala, umalo da pomislim da je ovo kraj Nove Dinare. A i u trecem, koji je ubedljivo osvojila, nije bas igrala kako ume, dosta joj je pomogla i protivnica koja je bila na samrti od umora.

Samo da Dementijeva ispadne. Veceras igra protiv Li Na.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Lunja
Mada, ipak vecu sansu za pobedu dajem Jeci. :nesiguran: Jer ocekujem da se nastavi tradicija napredovanja bar do 1/4f. A i JJ je ispraksovana za maratonske meceve, valjda vise od bilo koje drugi DIVE na wta tour-u.
:kosa:
I ja isto mislim: sto duze mec traje, to su vece sanse da ce JJ pobediti. Sustinski, ona do sutra moze trcati s jedne strane na drugu i vracati loptu u teren. I nema druge igracice koja je sposobna da to cini uz takvo perverzno zadovoljstvo kao Jelena.
Nije bas da JJ samo trci i da je to njena taktika. A i ako jeste, dogurala je takvom igrom do No. 1. Malo li je? :tetka: (spanska skola)

P.S. JJ dajem tri sata, dakle do 20 h da pobedi. Da li ste primetili da Wozniacki NE ZATVARA USTA dok igra? :ribica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Prva dva seta je grozno odigrala, umalo da pomislim da je ovo kraj Nove Dinare. A i u trecem, koji je ubedljivo osvojila, nije bas igrala kako ume, dosta joj je pomogla i protivnica koja je bila na samrti od umora.

Samo da Dementijeva ispadne. Veceras igra protiv Li Na.
A zasto si toliko "protiv" Dementijeve? Zato sto je Ana nikad nije pobedila ili zato sto ne volis njenu igru?
By Ulix
A zasto si toliko "protiv" Dementijeve? Zato sto je Ana nikad nije pobedila ili zato sto ne volis njenu igru?
Jeste da je dosta napredovala u igri, ali ne volim njen tenis. (A sto je Ana nikad nije pobedila, nije mi jasno; mislim da je rec o nekom kompleksu.)

Nije bas da JJ samo trci i da je to njena taktika. A i ako jeste, dogurala je takvom igrom do No. 1. Malo li je? :tetka: (spanska skola)
Pazi, ja je kritikujem zbog te defanzivne igre, a u sustini, kada sam igrao tenis, ja sam na mrezu izlazio svake prestupne. Nije da ne volim defanzivan tenis, ali sve ima svoje granice. Jelenu je prava milina gledati na sljaci, na primer. Ali na drugim podlogama deluje daleko manje impresivno.
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ pametno igra. Devojka zna svoje mogucnosti pa se prema tome i ponasa. Nekoga ko forsira agresivnu igru mozes da pobedis ili agresivnijom igrom ili jakom defanzivnom igrom. I jos da ponovim, mislim da njeni spin udarci izgledaju manje ofanzivno nego ravni. Ona uvek kombinuje. Sa Wozniacki je na Vimbldonu krenula agresivno, rizikovala je i izgubila prvi set. Onda je promenila taktiku i krenula da salje visoke lopte, menjala je uglove, dubinu, jacinu.

Meni se najvise dopada kako je JJ pobedila ove godine Serenu u Australiji, kao i Zvonarevu i Dementijevu u Majamiju. Tu je bila ofanzivna.

I ja bih voleo da bude sigurnija u ofanzivnoj igri.
By Ulix
JJ pametno igra. Devojka zna svoje mogucnosti pa se prema tome i ponasa. Nekoga ko forsira agresivnu igru mozes da pobedis ili agresivnijom igrom ili jakom defanzivnom igrom. I jos da ponovim, mislim da njeni spin udarci izgledaju manje ofanzivno nego ravni. Ona uvek kombinuje. Sa Wozniacki je na Vimbldonu krenula agresivno, rizikovala je i izgubila prvi set. Onda je promenila taktiku i krenula da salje visoke lopte, menjala je uglove, dubinu, jacinu.

Meni se najvise dopada kako je JJ pobedila ove godine Serenu u Australiji, kao i Zvonarevu i Dementijevu u Majamiju. Tu je bila ofanzivna.

I ja bih voleo da bude sigurnija u ofanzivnoj igri.
Hajde da je ovo njen maksimum.
Nego nije. Jelena je veoma talentovana igracica.

Uvek kazem da volim da je gledam kad igra povredjena, jer tada ne moze da igra bas toliko defanzivno jer nema snage da juri toliko, pa ume veoma lepo da se nasadi na sred terena i da napada prilicno efektno. To znaci da moze da igra ofanzivno.
Korisnikov avatar
By foolish
ajoj, prazne tribine! to jeleni nece prijati, ali mozda je i to bolje. ovako ce se valjda vise koncentrisati na igru, a ne na zabavljanje publike
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je strasno da gledam ovaj mec, ali stvarno. :zacepi:
Korisnikov avatar
By starky
mene ova zena dovodi do ludila BRE
Korisnikov avatar
By starky
dobro je 1:1

odrala je u ovom setu

:doh:

predosecam agoniju u sledecem...
Korisnikov avatar
By Sunce
Lakse se dise! JJ :yay: :yay: :yay:

Sad navijamo za Na Li!
By Ulix
Kakav sjajan mec! Bas sam uzivao i uspesno zanemario neurologiju. :)

JJ je odlicno odigrala. Zapravo, obe su. :klap:
Korisnikov avatar
By Marvin
Divno divno divno :love:

Jelena iz prve polovine 2007 :radosnice:
Korisnikov avatar
By Berserker
A sledetji Jetzin mech??
Bamer nije za zaebavanje, Bartoli isto...
Korisnikov avatar
By Sunce
Daj boze da bude Bamer. Ta Bartoli je opasna: igra i desankom i levankom sakic. JJ je od nje izgubila i na Vimbldonu i u Madridu. Bamer je vec kamen koji moze da se brusi.

Do sada je Jelena igrala tako sto je uspavljivala igracice i nije im davala da razvijaju brzu igru. Sa Bamer ce morati da forsira bekhend, a sa Bartoli opet uspavljujucu igru i da je drzi na liniji. Kad Bartoli udje u polje oberucki svrsava...poene.
Korisnikov avatar
By IriS
jao divno što je pobedila. namenski sam odradila jedno poslepodnevno spavanje da je ne bih gledala, i kako vidim, isplatilo se :yay:

ako nekim slučajem bude dobila na tacnu prasetinu praseću, od srca joj želim da je do ludila dovodi. mislim da su prasica i Dementieva dve teniserke koje očima ne mogu da vidim.

hvala unapred Popajka :kosa:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma nije se isplatilo, divno je igrala.
Ono je bilo čisto uživanje gledati :yes:

Igrala je dobro (i lepo) čak i taj set što je izgubila.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ako ovako JJ nastavi... I stigne do finala... Onda tje u finalu igrati najbolje... :D

Evo moje zelje

US OPEN FINALS
[a.k.a. "Jelejnaz Rivendz"]

Serena Williams VS Jelena Jankovic
Korisnikov avatar
By IriS
neka. ja ipak sebi obećah da je neću gledati i držim se obećanja :D

nek osvoji US Open, a ja ću od srca navijati, iz potaje :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by DooFFKe
A sledetji Jetzin mech??
Bamer nije za zaebavanje, Bartoli isto...
Nije, nije, obe su bas rospije.
ALI
Bamer je redovno bila pobedjena, a za Bartoli, rekao bih, vazi ista prica kao za Zheng - niske ravne loptice na US betonu nisu toliko efektne.
Marion je imala samo 1 vrhunski rezultat, Wimb 07.

Hocu reci, opasne su njih dve, ali nisu potencijal kao Jelena.

Tako da, ako JJ ne prodje u polufinale, ima da je :giljotina:
Korisnikov avatar
By Berserker
Jetza ima dobre izglede do SF, tu ako naidje na Dementijevu, shanse su 50/50...
Njih dve su mi nekako slichne...

A ako tjemo po rezultatima iz Head 2 Head, ako naidje na Na Li, imatje problema [4-1 vodi Na Li, i u pitanju su chvrste podloge, dok je Jelena dobila nju na shljaci] :(
Korisnikov avatar
By Lunja
E pa vreme je da se statistike iz head 2 head malo promene. :lukavi:
By Ulix
Gospode kako je Snider u zube raspalila lopticom Katarinu Srebotnik. :tenis:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!