Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Andjeo_Sa_Greškom
Nemojte molim Vas ponovo o tome...izazvacete novo lomljenje kostiju...jos mu i one od prosli put nisu zarasle... :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:

Salu na stranu-sta je on trazio tamo,mislim da je vec raspravljeno...van ovog foruma.
Pomoc mu jeste potrebna-to stoji i zbog toga je ova tema otvorena.
Pokusavam to da gledam na ovaj nacin:Nesiguran u sebe,posvadjao se sa deckom(sto ne opravdavam odlaskom tamo ali aj' sad'...),osoba koja zbog svega toga psihicki posrne....itd...

I ne brinite...vec je kaznjen zbog toga :yes:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nekoliko osoba i ja smo dosli na ideju da napravimo neku humanitarnu zurku kod mene...Bilo bi lepo kada bi i viktorce dosao.Ako iz nekih razloga ipak ne bude mogao doci,opet ok..Novac bi uplatili na njegov bankovni racun.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by viktorce92

Dane provodim u trazenju posla i razmisljanju bili oni suncani ili ne a sto se sunca tice mislim da ce me ogrejati tek u septembru ;-)
pa jel ti azdaja lepo nudila posao? koji je sad tvoj problem? zelis posao i skolovanje, nudi ti se, a ti dzedzis tamo i jadikujes....Preseli se u SO i resi svoje probleme akd vec imas mogucnost
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by Tungi

Nekoliko osoba i ja smo dosli na ideju da napravimo neku humanitarnu zurku kod mene...Bilo bi lepo kada bi i viktorce dosao.Ako iz nekih razloga ipak ne bude mogao doci,opet ok..Novac bi uplatili na njegov bankovni racun.
Mogao bih doci sa deckom ukoliko nije problem:mazi::mazi:
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by haemoglobin87

Dane provodim u trazenju posla i razmisljanju bili oni suncani ili ne a sto se sunca tice mislim da ce me ogrejati tek u septembru ;-)
pa jel ti azdaja lepo nudila posao? koji je sad tvoj problem? zelis posao i skolovanje, nudi ti se, a ti dzedzis tamo i jadikujes....Preseli se u SO i resi svoje probleme akd vec imas mogucnost
generalno nemam para za stanarinu u SO ,tj.imam mozda da platim nekakvu najgoru sobu i to za mesec dana najvise...ja bih jako rado otisao u SO ali ne bih imao od cega i gde da zivim do prve plate...razgovaracu sa deckom o tome pa cemo videti.
sto se skolovanja tice za to cu da brinem tek od avgusta tj. pocetka septembra jer tada polazim u skolu.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pa od tog silnog novca koji dobijas od ljudi i novca koji hoce da ti daju, mogao bi da platis tu 'najgoru' sobu pa radis i zaradjujes....sta bi ti, hotel a kategorije? jebi ga, nijedan pocetak nije lak....
Korisnikov avatar
By viktorce92

pa od tog silnog novca koji dobijas od ljudi i novca koji hoce da ti daju, mogao bi da platis tu 'najgoru' sobu pa radis i zaradjujes....sta bi ti, hotel a kategorije? jebi ga, nijedan pocetak nije lak....
silan nije veruj mi,imam dovoljno za sobu i nista vise-ni struju,ni hranu a treba preziveti do plate :2c: :2c: :2c: :2c: :2c: :2c:
navikao sam ja na to,nije mi problem ali jako tesko izvodljivo...
i nisu toliki ljudi nego troje i jako sam im zahvalan.
Korisnikov avatar
By Gabriel
kad ljudi budu videli i da se ti trudis, da nisi samo razmazeno deriste, pomoci ce ti sigurno... ako ne...
opa, stize prolece, jagode, visnje, kruske, jabuke...sve to mora da se bere...ja u tim vockama imam 5 godina radnog staza i nista mi ne fali. 1000 dindzi dnevnica gde god da si u srbiji...
Korisnikov avatar
By viktorce92
Originally posted by Gabriel

kad ljudi budu videli i da se ti trudis, da nisi samo razmazeno deriste, pomoci ce ti sigurno... ako ne...
opa, stize prolece, jagode, visnje, kruske, jabuke...sve to mora da se bere...ja u tim vockama imam 5 godina radnog staza i nista mi ne fali. 1000 dindzi dnevnica gde god da si u srbiji...
znam na vockama sam vec radio,i kada pocne sezona opet cu ici da berem i sortiram;) ;) ;)
od toga moze vrlo lepo da se zaradi;);)
Korisnikov avatar
By viktorce92

znam na vockama sam vec radio,i kada pocne sezona opet cu ici da berem i sortiram;) ;) ;)
od toga moze vrlo lepo da se zaradi;) ;)
i da nisam ni malo razmazen jer nije imao ko da me razmazi od kada sam rodjen pa na dalje .
By vademecum
nesto mi govori da je ovo istinita prica,jbg...sudbina
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Tungi

Mogao bih doci sa deckom ukoliko nije problem:mazi: :mazi:
Pozvani ste obojica,naravno.
Korisnikov avatar
By Gabriel

i da nisam ni malo razmazen jer nije imao ko da me razmazi od kada sam rodjen pa na dalje .
ok, ako je tako kako kazes, skidam ti kapu... a ovo drugo ne bih komentarisao...
Korisnikov avatar
By viktorce92

ok, ako je tako kako kazes, skidam ti kapu... a ovo drugo ne bih komentarisao...
ma ne boli mene to... ne obracam paznju,imam ja mnogo ozbiljnije probleme od toga:saint2::saint2:
By commando
Opet je pocelo da se raspreda o glupostima umesto da se preduzme nesto konkretno da se pomogne decku.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne raspreda se o glupostima nego o konstantnom jadikovanju ove osobe iako mu je ponudjeno svasta sto bi mu pomoglo..
Korisnikov avatar
By viktorce92

ne raspreda se o glupostima nego o konstantnom jadikovanju ove osobe iako mu je ponudjeno svasta sto bi mu pomoglo..
Jedino sto i je bilo ponudjeno jeste da odem u sombor gde neznam kako i koliko cu da zivim a ni kako da se vidjam sa deckom posto karta do tamo kosta 2500 dinara...
Jako sam zahvalan na toj ponudi ali mislim da bi me to samo dovelo jos u gore stanje...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by commando

Opet je pocelo da se raspreda o glupostima umesto da se preduzme nesto konkretno da se pomogne decku.
pa pomozi dechku, ko ti brani?
imash broj rachuna gore pa mu uplati neke pare...
Korisnikov avatar
By haemoglobin

Jedino sto i je bilo ponudjeno jeste da odem u sombor gde neznam kako i koliko cu da zivim a ni kako da se vidjam sa deckom posto karta do tamo kosta 2500 dinara...
Jako sam zahvalan na toj ponudi ali mislim da bi me to samo dovelo jos u gore stanje...
pa moras se odluciti za neki korak u zivotu jer ni tamo gde si sad nisi u zavidnoj situaciji...prosto se odlepi od decka i pocni svoj zivot...lako je vidjati decka kad zaradjujes i imas novca za put. Sedenje kod kuce i cekanje da ti padne s neba zivotna sansa je apsurd
Korisnikov avatar
By viktorce92
Sve zavisi od kolicine para koji zaradjujem,tj. da li imam za stan,hranu.
to zavisi od plate za koju ne ocekujem da bude poslanicka u skladu sa svojom strucnom spremom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pa raspitaj se povodom toga pa ako treba otici u drugi grad, otidji
By commando
Originally posted by spliff
Originally posted by commando

pa pomozi dechku, ko ti brani?
imash broj rachuna gore pa mu uplati neke pare...
Ja sam to vec uradio....tj.uplatio koliko sam mogao u tom trenutku i opet cu kada budem imao.
citaj sve postove pa ces videti... :mackodlak:

I ne bi bilo lose da svi to urade,ili oni koji mogu.
Korisnikov avatar
By viktorce92
U vezi posla sam se dosta trudio u poslednje 2 nedelje,slao poruke,mailove,kontaktirao svakoga u vezi posla pa izmedju ostalih i neke sa foruma koji su mi ponudili posao pa nisu odgovorili-kao ni drugi van ovog foruma(konkursi,oglasi...)
Korisnikov avatar
By viktorce92
Nocima ostajem budan kako bi nasao nekakvo resenje ali za sada nema ga ni na vidiku...
Korisnikov avatar
By Delete
I, kad organizujemo humanitarnu zurku kod Tungija, tj. kad nam glavni junak nase price dolazi u BG?
By commando
Originally posted by Delete

I, kad organizujemo humanitarnu zurku kod Tungija, tj. kad nam glavni junak nase price dolazi u BG?
To je super.Bez obzira da li on dosao ili ne,lepo je organizovati tako nesto... :veverica:
By commando
Originally posted by Paki

Deo prihoda sa narednih žurki u Apartmanu će biti uplaćivan na račun.

Prva je večeras, pa izvolite u klub :)

Što se tiče pomoći oko posla, svi kontakti koje imam na lokalu u mestu u kojem on trenutno živi su, nažalost, bezuspešno iscrpljeni.
A sta je bilo sa ovim???
Jel' se to odradilo?Da mu se i tako pomogne?
Korisnikov avatar
By viktorce92
Niste,ja sam zaboravljen i ne ocekujem od nikoga nista,zahvalan sam svima koji su mi pomogli da dodjem do ovde jer i to je za mene ogroman korak.
Ljudi su predvidivi,imuni na sve i svasta -narucito ovde u srbiji gde je sve moguce i ocekivano.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!