Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Neveahahahahahahahhahaha
A sve mi se čini da će Frenkie otkriti u narednoj sezoni da je ona zaista sam sebi mater i otac. :serious:
*idegledati lost girl i ponoviti skins*
Originally posted by Sanja Steppenwolfinrekla joj je da je voli
ova glupaca i dalje voli frekni i uopste pandurki i ne daje realnu sansu..
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
A to mi je jos gore! Zasto joj je rekla da je voli? Zato sto je u tom trenutku dozivela orgazam?! Kretenka. Nikad mi takve osobe nece biti jasne. Danas je 'volim te' postalo ko dobar dan..
Originally posted by jovanabeograda ja se jos cudim kako NIKO ne komentarise freju? ja se zbog nje totalno uplasila da sam pedofil, zivoTa mi.
Freja Beha
Originally posted by Sanja Steppenwolfinsaberi se, ženo it's all fiction!
A to mi je jos gore! Zasto joj je rekla da je voli? Zato sto je u tom trenutku dozivela orgazam?! Kretenka. Nikad mi takve osobe nece biti jasne. Danas je 'volim te' postalo ko dobar dan..
Originally posted by Dear Lucy
istini za volju, jos nisam savladala metodu kacenja fotki i video zapisa
Originally posted by J...Frenki i Sedi pripadaju potpalublju, Ket i Sem palubi. Tako pozicionirane, Frenki i Ket ne mogu da funkcionišu. Ishod takve veze zavisi od toga ko ima jače sebstvo, tj. da li će potpalubljanin da uvuče palubljanina u potpalublje ili obratno. Ako su obe tvrdoglavo pri svom mestu, ništa od veze. Sa druge strane, možda je Frenkin tanatos podsvesna komponenta Ket ili Frenki teži sigurnosti (drugi nivo maslovljevih nivoa motiva!) koju joj Ket svojom pojavom ume pružiti, te funkcionišu na tim nekim patološkim relacijama.
Ja uopste ne vidim neku privlacnost izmedju nje i Ket iako se sad kao na tome insistira pa se one tako gledaju sa ceznjom i to bas u trenutku kada je pandurka konacno pokazala neke emocije. A i meni je zao goticarke a bas se trudila da zabavi ovu dosadu Frenki.
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Dear Lucy
istini za volju, jos nisam savladala metodu kacenja fotki i video zapisa
Awwww
Evo ja se dobrovoljno nudim da ti objasnim, ali znaj da je jako tesko i da zahteva tezak umni napor
Originally posted by jovanabeogradJovana, ti si izgleda propustila značajan deo diskusije: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 30&page=17
Freja Beha
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!