Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^izjava dostojna svake anoreksicne osobe. :giggle:
Izvini.

Tri'espet sa sisama?!?!?!
Korisnikov avatar
By taurus
bilo sta o drogama i lekicima u pozitivnom smislu
Korisnikov avatar
By ultraviolet
mislim da su svi imali 35 kg neđe oko sedme godine [precrtano]a neki i 10 dana po rođenju[/precrtano]
Korisnikov avatar
By Torry
ju bre, znate li vi sta je 35 kila!!!!!!

dobro si ziva sad:friends:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

"e, kad bi saaaamo malo smrsala, kakva ti riba bila" -.-

:drama:

dovoljno sto mi to pederi govore svaki put kad se vidimo :sigh:
Jbte, kako je to ruzno....

Mene su isto smarali ljudi koji me nisu videli oko sest godina....

Jbga, sa 35 na 67... velika je razlika....

Ali jako je ruzno nekoga tako komentarisati..
Ne znam sto vam smeta kada neko komentarise vasu tezinu, bilo da ste debele ili mrsave ili kako treba. To sto vam ocigledno smeta, jeste odraz vaseg nezadovoljstva svojim sadasnjim izgledom.
Ja sam svesna da sam se ugojila, ali sam i svesna da jedem kao krmaca. E sada posto sam svesna toga, ne smeta mi kada neko isto to primeti, cak i precujem to. AKo budem zelela da radim na sebi, bilo da se jos ugojim ili smrsam, uradicu to ili zbog sebe ili zbog zene koja vise nece moci da me izdrzi na sebi :giggle: , a ne zbog komentara ljudi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mrzim sastanke. Tacno bih pljunuo nekoga kad bi sedeo preko puta mene. Muka mi je od upoznavanja. Voleo bih da imam iskasapljeno lice.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica

Ne znam sto vam smeta kada neko komentarise vasu tezinu, bilo da ste debele ili mrsave ili kako treba. To sto vam ocigledno smeta, jeste odraz vaseg nezadovoljstva svojim sadasnjim izgledom.
Ja sam svesna da sam se ugojila, ali sam i svesna da jedem kao krmaca. E sada posto sam svesna toga, ne smeta mi kada neko isto to primeti, cak i precujem to. AKo budem zelela da radim na sebi, bilo da se jos ugojim ili smrsam, uradicu to ili zbog sebe ili zbog zene koja vise nece moci da me izdrzi na sebi :giggle: , a ne zbog komentara ljudi.
Ne smeta mi izgled, vec taj shok.. kao da se osoba ne menja u toku godina, koje prodju...
Nisam u tripu da jedem kao svinja, niti tako jedem... u pitanju su neke druge stvari, nemam sta posebno da se objasnjavam zasto mi to smeta.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Zwezdica

meni nije to tesko palo, ili sta vec, ja sam svesna svoje tezine, ali malo je to debilno reci na prvom sastanku... ja i pri kuckanju nikome ne pricam da sam riba 90/60/90 i na slikama se vidi da nisam mrsavica.. kad mi to kazu npr moji pederi, ja se slozim sa tim da treba da smrsam malo, ali oni to nisu rekli pri prvom vidjanju, vec kad smo se upoznali bilo je tu milion drugih tema, a ne fizicki izgled.. i krenula sam u teretanu ne zbog takvih komentara, vec sebe radi, zato sto se ja ne osecam prijatno..
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte, u stvari tema je prvi sastanak...
A moj post je na tu recenicu sto je Sanja napisala... meni se licno ne svidja da se neko tako postavi...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
komentari o telesnim nedostacima na prvom sastanku su odraz nekulture. prijatelji i partner to mogu sugerirati, ali jedan gotovo neznanac na prvom sastanku - to svakako govori o nasem sagovorniku.

odgovarala sam ovde, i dalje me nervira komentar o ljudima iz gej sveta, koji nekako ne moze da se izbegne. sad kad sam distancirana, malo je bolja situacija ( ali tu nastupaju stari poznanici koji se trude da me upute u aktuelna desavanja ).
By J...
Originally posted by Dear Lucy

komentari o telesnim nedostacima na prvom sastanku su odraz nekulture. prijatelji i partner to mogu sugerirati, ali jedan gotovo neznanac na prvom sastanku - to svakako govori o nasem sagovorniku.

:up:

ont: ne bih volela da cujem da kontaktira s vanzemaljcima recimo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa meni bi i bolje bilo da prica o vanzemaljcima i da me gleda u oci, nego u stomak.. ipak su to godine i godine ispijanja piva, a nimalo postovanja :pivce:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Nikada ne bih rekla da je to odraz nekulture, samo taj neko je imao herca da ti kaze nesto sto bi ti neko drugi precutao, a to se ceni.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Ne smeta mi izgled, vec taj shok.. kao da se osoba ne menja u toku godina, koje prodju...
Nisam u tripu da jedem kao svinja, niti tako jedem... u pitanju su neke druge stvari, nemam sta posebno da se objasnjavam zasto mi to smeta.
Normalno je da se menjas tokom godina, onda to prihvati kao deo zivota. Ne vidim razlog da se neko tu sablaznjava i pravi od toga nesto sto nikako ne bi voleo da cuje bilo gde, pa i na tom prvom sastanku.
Mozda ja drugacije gledam na te stvari, sva sreca pa me ne puca sujeta.. :predaja:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy

Nikada ne bih rekla da je to odraz nekulture, samo taj neko je imao herca da ti kaze nesto sto bi ti neko drugi precutao, a to se ceni.

ma jok. ne treba ti hrabrost za prostakluk, samo treba biti tako vaspitan.
Korisnikov avatar
By pochi
Hmm. I meni se cini da je to komentarisanje izgleda nekako neukusno. Polazim od sebe. Neka pokazuju hrabrost na druge nacine hvala lepo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

... pa ajd necu to uzeti licno, ali svi imamo ogledalo i svesni smo svog izgleda... sto bi mi tamo neko potvrdjivao to sto vec znam..
to isto ko kad bi otisla na date sa plavusom, i kazem "jaoo, pa ti si bas plava" ... :hypno:

mislim, tell me something I don't know...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by pochi

Hmm. I meni se cini da je to komentarisanje izgleda nekako neukusno. Polazim od sebe. Neka pokazuju hrabrost na druge nacine hvala lepo.
Pa ako vam toliko smeta taj nacin primecivanja nedostataka, da li bi vam smetalo i da vam odmah hvali fizicki izgled? TO moze, m?
Korisnikov avatar
By pochi

Pa ako vam toliko smeta taj nacin primecivanja nedostataka, da li bi vam smetalo i da vam odmah hvali fizicki izgled? TO moze, m?
Dobra ti sisa! mi bas i nije neka hvala :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne to, ali recimo da je neka pohvala tipa: Uuuuuuuu sto ti je dobar stomak i tako stalno odusevljavanje.
Lupam sada..

To predpostavljam da nikome ne bi smetalo, jer hrani sujetu, ali cim se neko malo usudi da dirne u neciju sujetu odmah je nevaspitam, nakulturan itd. ..:nokti:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
osobi koja nema bas ekstremnih problema sa svojim kompleksima, ni to gore receno sigurno ne bi prijalo.
Korisnikov avatar
By pochi
A mozda bi neko samo gledao bledo i krstio se "smelim" izjavama sagovornika, jer je ovo sve ipak 1. sastanak. Ljudi, meni je highlight prvog sastanka kada nekome ispadne sladoled ili pocne da se davi sa zvakom. Lupam i ja sada. Lupati je ljudski :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da su za prvi date pohvale i kritike totalno suvisne..

mislim.. ja idem sa ciljem da upoznam kakva je ta osoba.. svojim postupkom sto sam uopste otisla na sastanak ja sam valjda pokazala da mi je ta devojka privlacna i da bi volela da je na sastanku blize upoznam iliti da skontam kakva je kao osoba... n
ormalno je da svi gledamo i fizicki izgled, ali on meni nikad nije bio prioritet, zato mi je i cudno kada je to kod drugih jedan od prvih komentara...i to uzivo da kaze.. ok, ako ti smeta, kazes da nisam tvoj tip, popijemo pice i cao.. sta misli, da sam ja zbog nje odmah posle pica otisla na traku za trcanje... pih...
Korisnikov avatar
By scout_finch
bila jedna u mom odeljenju u srednjoj koja je tako bila iskrena pa ti kaze, jao al ti je uzasna kosa danas, al si se ugojila, boze ten ti je uzasan, ruzne su ti cipele/jakna/suknja... i uvek sam mislila da je debil, a ne da je iskrena. a pritom ona ima ogroman nos, ruznu facu, uzasnu kosu, krive zube, i tako to. a onda zna da kaze devojci koja ima visak kilograma da je debela. uzasno iritantna osobina. i nije iskrenost, nego kretensko bezobrzno ponasanje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

A mozda bi neko samo gledao bledo i krstio se "smelim" izjavama sagovornika, jer je ovo sve ipak 1. sastanak. Ljudi, meni je highlight prvog sastanka kada nekome ispadne sladoled ili pocne da se davi sa zvakom. Lupam i ja sada. Lupati je ljudski :D
Taj fazon. Ko je bre svoj na prvom sastanku? Niko! Svi se pogube, lupetaju, malo ili mnogo pricaju. Jebem ti ja bas i tog nekog ko ce oceniti kakav je neko na osnovu jednog sastanka od 2h. :P
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!