Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa dolazis stalno u Y, a nismo se ni jedno sreli :P
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Black Lady

Pa dolazis stalno u Y, a nismo se ni jedno sreli :P
Pa dođem jednom u mesec dana otprilike... No, kažem ti video sam te par puta ali mi bilo malo bzvz. da ti priđem pa reko ajde sinoć ću ako budeš došla al' ništa jbg. Biće još prilika ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Mage

@just_me: Baš si neki... Bio si, a nisi se ni javio :P ccc

Inače, meni nije bilo tako loše sinoć. Jeste da sam bio malo umoran, ali opet je bilo ok ;)
Mislim da sam te video u jednom momentu, ali nisam bio siguran.. Rekoh u temi "O kom forumasu.. razmisljate?"

Elem, riba i društvo mi se gubili i bejasmo nervozni, pa se nisam nešto preterano obazirao na ljude oko sebe...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ma sinoć je u centru navodno trebao da se otvori neki novi gej klub. A kako se ispostavilo, to je bila navlakuša koja je trebala da odvuče goste od kluba koji se otvara u Kisačkoj (mada ne vidim na koji način, jer je svako mogao da ode u Kisačku kada je video da nema ničega ovamo..) a posle u Yellow-u :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma bezobrazluk čisti.
Ja se proveo za medalju sa dve nindže kornjače. :lol:
''
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by *deni*

Ma bezobrazluk čisti.
''
:) ))))))))))

nindze kornjacesu bile vrh :) )) de ih samo nadjes deni ;)

vrh mi je bilo kad me je jedna kornjaca pitala jesi ti gay :) )))))

pa ako nisam da mozemo da se druzimo ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
To su moji drugari iz armije.
Nindže kornjače.
:B
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Дени разочарао си ме...

Водио си стрејтере у геј клуб а ниси ме звао...

:шок:

:palacinke:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, Statuse, kako da te zovem, kad ih ti smoriš i hvataš odmah za kite.
Oni ne vole invaziju.
:deni:
Korisnikov avatar
By Mage
Znači ona dva lika su bila str8? :shok:

Ja sam bio ubeđen da su pederi :lol: Laki je čak hteo jednog da startuje :smeh: Izvini Laki morao sam :P
Korisnikov avatar
By Mage
I deni isprskao si mi duks sa pivom kada ste se ti ona riba prskali :P
Korisnikov avatar
By LAV021
videh da su se nindze lepo provele i na sanku :)
al im je Ejpril falila :merlinka:
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa dobro, hocete li nam reci kakav je prostor, kakva je muzika bila, kakva je ekipa bila (pretpostavljam ista), dajte neki review
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Sprinter

pa dobro, hocete li nam reci kakav je prostor, kakva je muzika bila, kakva je ekipa bila (pretpostavljam ista), dajte neki review
nisi bio u YELLOW nikad?
By PLAYER
Originally posted by just_me

Ma sinoć je u centru navodno trebao da se otvori neki novi gej klub. A kako se ispostavilo, to je bila navlakuša koja je trebala da odvuče goste od kluba koji se otvara u Kisačkoj (mada ne vidim na koji način, jer je svako mogao da ode u Kisačku kada je video da nema ničega ovamo..) a posle u Yellow-u :)
mi smo sinoc dobili poruku iz Player da se pomera otvaranje zbog nekog kvara???
tako da smo plan morali promenuti, otisli u kisacku, onako zanimljivo, praznjikavo doduse, taman se napravila atmosfera a onda je se POKLON NA SIPCI skinula :( pa smo pobegli od PICE VAMPIRICE u Yellow

posle sam cuo da je bila neka frka u kisackoj, zna li neko nesto o tome?
By PLAYER
Originally posted by *deni*

Ma bezobrazluk čisti.

:)
to ona dva momka sto su se skidala sinoc i verala po sanku?

zgodni su :)
mada je onaj manji cute :)

deni imas ukusa :serlok:
By PLAYER
Originally posted by Sprinter

mora da je pukla guma na tramvaju :D
nije smesno druze,

neko od nas je mogao da bude na njegovom mestu...

cuo sam da su neki str8 likovi iz ciganskih zora napucali nekog momka kad je isao kuci, momak nastradao i zavrsio na urgentnoj i bila milicija....

pa me interesuje jel zna neko jos nesto o tome???
i ko je nastradao i kako je?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by PLAYER
Originally posted by just_me

mi smo sinoc dobili poruku iz Player da se pomera otvaranje zbog nekog kvara???
tako da smo plan morali promenuti, otisli u kisacku, onako zanimljivo, praznjikavo doduse, taman se napravila atmosfera a onda je se POKLON NA SIPCI skinula :( pa smo pobegli od PICE VAMPIRICE u Yellow

posle sam cuo da je bila neka frka u kisackoj, zna li neko nesto o tome?
Ma da.. tebi su udelili sms a nama nisu hteli da se jave na telefon! Ne seri! A nije da je samo jednda osoba imala "propusnicu".. Dakle, ako nisam ja, mogao je dobiti sms neko iz grupe, a bilo nas je oko 10ak u jednom momentu na tom mestu.. Dakle, ne seri!
Što se kluba u Kisačkoj tiče, lepo je rečeno gde je i kakva je atmosfera u tim krajevima.. Ne znam zašto je iko riskirao uopšte...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da PLAYER, kao sto rece just_me NE SEEEERI.

Taj navodni klub u Hotelu Vojvodina koji se cudnog li chuda zove isto kao tvoj nick je bio cista ispala a u novom klubu Passion u Kisackoj nije bio nikakvog incidenta niti je neko zavrsio u urgentnoj kao sto OPET SERESH nego je bilo krcato koliko sam ja cuo od drugara koji su bili tamo i tvrde da je super prostor i da su se odlicno proveli :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

Znači ona dva lika su bila str8? :shok:

Ja sam bio ubeđen da su pederi :lol: Laki je čak hteo jednog da startuje :smeh: Izvini Laki morao sam :P
Nisaaaam :D
Samo sam bio malo popio pa sam bio veseo :D
A skontao sam da su tipovi str8 jer nisu nikoga ni pogledali (ukljucujuci ni mene) samo su dosli u gay klub da se foliraju i da "vide te pedere" verovatno :povez: zato treba strogo postovati pravilo o pustanju u klug samo ljudi sa propusnicama a ne da u klub nahrle strejteri kojima je izlazak u klub neka vrsta "egzoticnog izlazka".
Korisnikov avatar
By Mage
Možda nisu gay, ali zato igraju ko tetke u transu :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Mage
To je istina :lol:
Jbt uvijaju se i masu kukovima kao profi-tetke-uvijache :D a u fazonu su:mi smo str8 i dosli smo u gay klub samo da se uvijamo i ne zelimo da pricamo ni sa kim ko je gay :lol: :lood:

No nije ni bitno. bitno je da se mi druzimo a strejtere ko jebe :friends:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Samo kad se VI družite a nas ostale ko j*b* :P
Onaj mali mi promakao, ali ima se javite sledeći put!

Što se Playera tiče, ne bi me čudilo da je neko iz Yellow ekipe.. ipak su konkurencija..
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma oni uopšte nisu ni planirali da dođu, nego sam im ja plasirao tu ideju, a oni je prihvatili i došli.
Ja sam bio u gostima kod jednog od njih dvojice, pa smo se nešto uveče zapili, ja počeo da se spremam za Yellow, vidim i oni su za akciju, pa sam im ja rekao "Što i vi ne biste pošli ?" I eto nas u Yellowu đuture.
Smatram da nikom nisu smetali, baš su simpatični i prevashodno dobri momci. Znam ih dugo. Lično sam im šila dugmad u armiji. :radosnice:
Vole provod, pesmu i igru i to je sve.
Ne vidim stvarno nikakav problem.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!