Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Director
Volim Beoviziju zbog:
- nezaobilaznih skandala
- lose muzike
- dobre zabave
- vikanja "buuu" i "bravo" bez nekog objasnjivog redosleda
- puno gay i gay friendly ljudi u publici
- lepe garderobe
- dobrog provoda za pisoarima
- problema u brojanju glasova koji se javljaju iz godine u godinu
- Zeljka Joksimovica i Jovane bez kojih ne mozemo vise ni da prdnemo
- zbog neizvesnosti i straha da cemo na ESC da ispadnemo u polufinalu jer imamo groznu pesmu
- zato sto je KEMP!

Volim Beoviziju, volim, volim...
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim Beoviziju jer volim lake note ...

Mada, ove godine i nisam nešto oduševljen (gledao sam na preskoke) ... Srđan Timarov i ona prsata s vremena na vreme nešto izgumataju iz arhive RTSa, a pesme i nisu nešto (nisam gledao sve) ... Npr puno sam očekivao od pesme H8er, ali sada ne mogu ni da je setim
Korisnikov avatar
By kali
dobila sam mejl sa ovom porukom ali nisam videla sta je bilo:

Menadžer grupe Etar, koja večeras nastupa na Beoviziji osma po redu, nas je obavestio da će tokom nastupa na specifičan način podržati LGBT populaciju u Srbiji i osuditi zabranu konferencije za medije Gej strejt alijanse u Sava centru. Obratite pažnju na njih i podržite ih.

jeste vi videli?
By Sixto
Volim Beoviziju jer je moguda ce pobedi bilo ko sa malo podmazivanja zirija! :prijavljujemsesledecegodine:
By Sixto
Originally posted by Dirrty
Originally posted by Zemunac
Originally posted by Dirrty
Psihicki prvensstveno, a onda i scenske probe!

Ipak je finale bitnije od polufinala!

Ma zabole me za Anu, uzasno peva uzivo, ali je pesma hit.
Ona je tu bila rutinski, jer Natasha Bekvalac nije mogla, pa joj uruchila pesmu... Tako da bi i finale odradila rutinski, ko i juche...
Ali ja moram da primetim kako Ani nekako bolje lezi ta pesma.
Njen droljav izgled i nastup nekako pristaju tome.

Natasa je previse.... fina.
Natasa je sve samo ne fina! ;)
Originally posted by greek_lover
Originally posted by mmiki
Ove godine cemo biti najgore plasirani nego pre jer Konova pesma nema tu potrebnu energiju. Ali je sigurno bolja od ponudjenog krsa. :)
A nije li se ovo isto pricalo i 2007 za Molitvu? :meduza:
Nemoj porediti Molitvu i 'ovo'! To su dimenzije neuporedive velicine!

ONT: Poh hitno raspickati celu organizaciju i nekim ljudima zabraniti dozivotno bavljenje muzikom u Srbiji! Kon i Cipela je samo moglo da bude podmazano s koferom para i nista vise! Bojkotujem ESC ove godine!
By alexandermagic
Srbijanski pobjednik gos'n Kon i njegova numera su, blago rečeno, smiješni.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne volim Beoviziju...

Pre svega ne volim da slusham domacu muziku...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A kakvo je bilo objasnjenje za onaj cirkus sa zbrajanjem glasova prvo vece?
Kao rezultate glasanja su proglasili rezultate nakon 5 minuta glasanja a ne 10 min...mislij please :roll:

Ja da sam na Aninom mestu namerno bih nastupio i drugo vece, pobedio i onda im rekao da necu da idem na Eurosong :smiling:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by castor
Zadovoljan sam sa bilo kim, sve dok nije Ognjen pobednik.
e bas to...

a i mislim da se opasno zeznuo...da je nastupao normalno,kao Ognjen,prosao

bi 100 %...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Objašnjenje vezano za Anu: nije imala dovoljno glasova da uđe u finalno veče, otpala, pa je popizdela, otišla kod Marine i rekla "Pi**a ti materina, jesam ja debelo platila ovu pesmu? Hoću u finale". Marina uzela čarobni štapić (telefonsku slušalicu) i hokus pokus i eto Ane u finalu! Odbijanje pojavljivanja je samo pokušaj da se zataška upravo opisani događaj! Bar je dobila javno izvinjenje. Ivana Selakov upala da ne bude providno, jer je ipak najbolji vokal od svih njih.

A Konova pesma mi nije loša uopšte, baš je pevljiva, nema šanse da pobedi, ali ući će u finalno veče, i to mi je čak ok, jer, realno, nema šanse u narednih 5 godina da opet mi pobedimo, bilo bi glupo, tako da dobre pesme, vokale i nastupe treba čuvati za kasnije, a za sad samo da se ne obrukamo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma greek lover samo govori o tome kako su u pocetku i reakcije na Molitvu bile iste, kako je pogresna pesma, kako nema sanse bilo sta da postigne.

Naravno da se ne mogu porediti.

Ja kazem kako se Natasa predstavljala na sceni, kao fina i mirna... dok je Ana uvek bila divljakusha.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by ROYAL
...a za sad samo da se ne obrukamo.
Stvar je svršena-već smo se obrukali-od glasanja do pobednika...:povez:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce
Kad pravimo Forumoviziju? :lol:
To obavezno da organizujes, Sunce, kao i prosle godine u maju.
:lol:

Meni je bas simpa pobednicka pesma.
Nece zabeleziti neki veci uspeh, ali barem imamo konacno jednu vrcavu pesmu, posle visegodisnjeg kukumavcenja na bini Eurosonga.
:deni:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nikada necu prezaliti sto nije isao luis sa flamingosima one godine...
Korisnikov avatar
By Dzi
svaki put kad cujem cipela ovako se udarim :doh:

bate bolje da je su izglasali Oskara i Slavicu Cukteras, mislim stvarnoooo..
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Director
Volim Beoviziju zbog:

- vikanja "buuu" i "bravo" bez nekog objasnjivog redosleda
- Zeljka Joksimovica i Jovane bez kojih ne mozemo vise ni da prdnemo
Ovo me tako slatko nasmejalo! :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Azdaja2
svaki put kad cujem cipela ovako se udarim :doh:

bate bolje da je su izglasali Oskara i Slavicu Cukteras, mislim stvarnoooo..
Neeeeee. Ne preteruj. Ovo je ipak manje zlo. :kesa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sixto
ONT: Poh hitno raspickati celu organizaciju i nekim ljudima zabraniti dozivotno bavljenje muzikom u Srbiji! Kon i Cipela je samo moglo da bude podmazano s koferom para i nista vise! Bojkotujem ESC ove godine!
Ovo me je podsetilo na reci jedne visprene osobe, kada smo 2007. pratili Marijinu pobedu na Beoviziji.
Gledamo mi snimak momenta njenog trijumfa, kad eto ti u kadru ponosne mama Verice Serifovic kako cupka za cerkom koja je tek trijumfovala.
U ruci joj bila neka poveca damska torba, a osoba sa kojom sam to gledao ce u tom mometnu :
" Vidis, u toj torbi je gomila evrica, a mama Verica samo razdragano leti od clana do clana zirija i podmazuje pobedu ! "
:smeh:

No dobro, posle je Marija trijumfovala i na evropskoj sceni i dokazala da je njena pesma bila pravi izbor, ali sve mi se cini da je ipak bilo istine i u komentaru za onu maminu torbu.
:lol:
By iWanna
sta se desilo sa tom emisijom?

Kulturni nokaut :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jelena Karleusa nije prosla.... a prijavila se te godine?! :lol:
By Director
Javio mi drug iz Spanije da su oni tamo u shoku, pitaju gde nam je bio mozak kad smo izabrali ovo debelo krme sa ovako glupom pesmom da nas predstavlja na ESC
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ns.happy
Blasfemija.

Romale romali je bila najbolje pesma te godine. DOduse, to je najbolja pesma ikada sa BVZ, a sada mozemo da budemo sigurni da se Ana nikada vise nece pojaviti, :sigh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, zelim vam (a i nama sa onom rahiticnom krestalicom) puno srece, ali se bojim da smo prsli ove godine na ESC...:sigh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by ns.happy
...

Romale romali je bila najbolje pesma te godine. DOduse, to je najbolja pesma ikada sa BVZ...
:sesir:
Korisnikov avatar
By *deni*
U novom " Pecatu " je objavljen interesantan tekst o minuloj Beoviziji.
Pise : Vladislav Panov

" Ogroman raskorak u misljenjima publike koja je mahom bila okrenuta " OT bendu " i troclanog, po imenima eminentnog zirija ( Kornelije Kovac, Biljana Krstic i Zeljko Joksimovic ) , koji se okrenuo, na iznenadjenje svih, Marku Konu u pratnji Milana Nikolica, stavilo je senku sumnje na celu manifestaciju nedavne Beovizije na kojoj smo dobili predstavnika za majski izbor Pesme Evrovizije.

Razocarani, najpre, naravno, oni koji su posto-poto na Evroviziju u Moskvu zeleli da posalju svoje miljenike iz " Operacije trijumf " oglasili su se svakojakim izjavama na Internetu. I to najvise na racun pobednika.
Njemu, medjutim, ali i porazenima, pa cak i onima koji bejahu silno uvredjeni prethodne veceri kad su " slucajno " ispali iz kombinacije za finale, sve to nije smetalo da zajednicki naprave tulum u jednoj beogradskoj kafani posle odlucujuce bitke.

Bilo, pa proslo, sada izabrano treba prihvatiti, svariti i podrzati.
Pa i pomoci da nas u Moskvi ne obruka.

A sta ce nas tamo u Evropi i svetu predstaviti ?
Svi oni koji nas vide kao primitivne seljake, zadrigle, masne, bradate, zapustene i robusne balkanske klovnove sa manjkom mozga i viskom nagona, " koji bi samo da lumpuju ", pobeda " Cipelice " i raspojasanog Kona koji peva o sponzorusi svog zivota ( koja ga nije `tela, sve dok nije dosao do love ) naravno uz pratnju harmonike ( Milan Nikolic ) i turbo etno zvuke kafancina u kojima se podivljali od alkohola provode skacuci po stolovima, imace pravi praznik uz male ekrane 14.maja na moskovskom Evrosongu. To je slika Srbije koju ce svi prepoznati i prihvatiti kao pravu.

Vizionarski su to naslutili umetnicki inace veoma priznati i cenjeni clanovi zirija. Kornelije Kovac je, doduse, bio uzdrzaniji od svojih mladjih i dalekovidnijih kolega posto je od njega " Cipela " dobila samo sest bodova, dakle smestio je u zlatnu sredinu.

Cipelu smo ipak dobili svi mi, neki za diku i ponos i veliku nadu u uspeh, a neko bi je najradije iskoristio kao oruzje, pa bi je, sudeci po pomenutim komentarima na Internetu, upotrebio za sutiranje i to nesrecnog Kona, a ne zirija.
A on, ni kriv ni duzan, i sam tvrdi da nije mogao da veruje da su ga smestili u reprezentaciju za Moskvu.
Mogao bi tamo, sto da ne, da se pojaca sa romskom ekipom plehanih muzicara pa da " napravi haos " u pravom srpsko - rimskom ( romskom ) stilu.
Sve sa, naravno, onom blesavom klovnovskom kovrdzavom blajhanom perikom koja mu znacajno pomaze da predstava o histericnoj Srbiji ludila, primitivizma, ocaja, frustriranosti i neukusa koju imaju u svetu bude opravdana,a mozda imalo unapredjena. Jos kad bi kao pojacanje poveo ljutu razglolicenu pevaljku , Moskva bi sigurno bila nasa, a jos bi pritom i svet i nevladine organizacije cvetali od zadovoljstva.

Zafrkavanje
Zanimljivo je pitanje sta saljemo na takmicenje Pesma Evrovizije u Moskvi.
Jer, sudeci po prvim izjavama samog pobednika Beovizije, Marka Kona " Cipela " je nastala iz zezanja i ona " spaja nespojivo " , sta god to znacilo. Drugim recima, ono sto je trust mozgova u ziriju izabrao kao najbolje, jeste zafrkantska stvar na kojoj tek sada treba da se radi da bi to zafrkavanje postalo ozbiljno i profesionalno i kao takvo prihvatljivo za Evropu.
Ali, ako na njoj tek treba da se radi, kako je i zasto je uopste pobedila ?
I, ako tim radom bude promenjena, da li bi njen izbor trebalo ponistiti jer to vise nece biti ono za sta je glasala merodavna vecina ? "
Korisnikov avatar
By Myself
Zbog sistema glasanja procicemo i ovaj put dosta dobro. Jaka nam dijaspora. :tegovi: :misici:

Zato, koju god da smo numeru izabrali, prosli bi... slicno (dobro, solidno, medju prvih 10 itd.). :sudija:

A meni... najvEsE mE se svidja pesma grupe "Etar". :klap:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!