Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by nsBeckiebecki,ti si devojka,jel tako?pitanje za milion dolara:
dobro jutro svima... danas sam ranoranilac, ustajem zorom ranom, tako da...evo, nesto zanimljivo sto sam nasla.....
Originally posted by deranhahaha, ne brini, ja nisam toliko feministkinja.... (jesam donekle, u smislu da uvek drzim stranu zenama), ali uvek sam vise lingvista... a po pravilima srpskog jezika neke imenice imaju samo muski gramaticki rod bilo da se odnose na zenske ili muske osobe.... isto tako, neke imenice imaju samo zenski gramaticki rod, bilo da se njima oznacavaju osobe muskog, bilo zenskog pola.... kao, na primer, rec "sudija", gramaticki zenskog roda, koristi se sasvim prirodno da oznaci muskarca (u hrvatskom nemaju taj "problem", posto koriste reci "sudac" i "sutkinja"), ili cak ima takvih reci koje se koriste samo za muskarce, a gramaticki su zenskog roda, na primer rec "muskarcina" ( ), takodje je gramaticki zenskog roda..... hehe, gramatika je cudoOriginally posted by nsBeckiebecki,ti si devojka,jel tako?pitanje za milion dolara:
dobro jutro svima... danas sam ranoranilac, ustajem zorom ranom, tako da...evo, nesto zanimljivo sto sam nasla.....
kako je ispravno reći ranoranilac (ranoranioc) u ženskom rodu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!