Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KissQueen
S obzirom da su se neki zalili sto nemam avatar... Evo moje kosice! :merlinka:
:mazi: ... Sećaš se da sam sinoć nekom rekao, pojašnjavajući mu ko si sa foruma: "Ona devojka bez avatara..." ?! :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ljudi dolaze i odlaze, odlazak je uvek tezak i :( .
Korisnikov avatar
By mmiki
Paki, pa ja tebe ne znam, sto ne pridje, ne ujedam?
By fencysmurf
ja sam se smorio ko bezubi dabar. but then again ja sam i onako nadzak baba...

:vulkanac:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Paki
:mazi: ... Sećaš se da sam sinoć nekom rekao, pojašnjavajući mu ko si sa foruma: "Ona devojka bez avatara..." ?! :D

Naravno da se secam! Eto, sad ces morati da smislis neko drugo objasnjenje za sledecu zurku! :) :zastava:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by mmiki

Kako, bre, nije prisao?! Vidis da sam i avatar zbog njega stavila! :hiphip:
Korisnikov avatar
By Paki
More, znaš me, 'tico, čak smo i odigrali jedan "stiskavac"! :lol:

Upoznali nas hlaefdige, colorao i waterlily na početku (bili najpre doleteli svo troje do mene, igrao sam kod onog desnog zvučnika, đuskali smo učetvoro zajedno tu neko vreme, a onda me dovukli do tebe, mladunca, KissQueen i još nekih ljudi da vas sve upoznam... onda sam malo ostao sa vama na densu, pa otišao, kasnije se vraćao povremeno...)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by fencysmurf

Nije strašno... Ipak si ti dobrica :) , žao mi je samo što si onako proleteo pored mene... :hekla:
Korisnikov avatar
By Paki

Naravno da se secam! Eto, sad ces morati da smislis neko drugo objasnjenje za sledecu zurku! :) :zastava:
Oooooo, ma za sledeću neću ni morati bilo šta da pojašnjavam ostalima, možda samo tebi (do tad ćeš biti prva dama foruma, pazi šta ti žemka :giggle: )
Korisnikov avatar
By Frey
Muzika: Može i bolje, ali ja sam više nego zadovoljan
Prostor: Ok, malo mračno, nedostaje disco efekata, ali dovoljno prostrano.
Organizacija: pristojno, svidja mi se što je obezbedjenje bilo na nivou. Veliki minus je što nema garderobe ili nekog mesta za bezbrižno ostavljanje prtljaga
Cene pića veoma pristupačne u odnosu na sve prethodne LnQ žurke.
Proveo se super (razni faktori...), upoznao sledeće ljude: Colonia_boy, Chokoladna bananica, Delete, Paki, Sunce, Bojandjo, i još par ljudi kojima sam zaboravio nickove (izvinjavam se), video već poznate zvezde foruma...
Sve u svemu, tako da eto...:)
Korisnikov avatar
By mmiki
Jos mi nije precizirano dovoljno... Dal' si ti onaj visoki sto me je pitao:"Dal' ti je sve to od znoja?", sto mu ubrljah naocare?
By fencysmurf
Originally posted by fencysmurf

Nije strašno... Ipak si ti dobrica :) , žao mi je samo što si onako proleteo pored mene... :hekla:
nista licno. proleteo sam pored cele zurke ... a u narecenom trenutku mi je i fizicki bilo muka... ni od koga licno... od sebe najvise...
Korisnikov avatar
By Paki
@ Frey ....... Tebi nisam rekao sinoć, ali druge ljude udavih - jako mi je drago što upoznah tebe i tvog dečkića, bili ste mi definitivno najlepši par tamo...! :D ... Po jedan :kiss: za obojicu...
Korisnikov avatar
By Paki
Jos mi nije precizirano dovoljno... Dal' si ti onaj visoki sto me je pitao:"Dal' ti je sve to od znoja?", sto mu ubrljah naocare?
:yes: ... Tek sam jutros video koliko su bile štrokave i zamazane... :lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jbg, ja se uvek okupam u znoju igrajuci, pa se to pomesalo sa gelom, pihhhh... Izvini:D . Samo se nadam da se Helphaestion nece ljutiti...:D
Korisnikov avatar
By Paki
Jbg, ja se uvek okupam u znoju igrajuci, pa se to pomesalo sa gelom, pihhhh... Izvini:D . Samo se nadam da se Helphaestion nece ljutiti... :D
Pa nema zbog čega da se ljuti... samo smo densovali :dancing:
Korisnikov avatar
By mmiki
Cudo jedno... Mislis da ne znas coveka a juce si _____ sa njim... :puzzle:
Na pravom sam putu da postanem muska prostitutka ili neka muska "sex i grad" varijanta... :puzzle: :puzzle: :puzzle:
Ne mogu cudom da se nacudim... Mali je ovaj svet ili svaki gay visi na GS forumu...
Korisnikov avatar
By mmiki
REI kome je to upuceno, da se nisam ja slucajno stiskao i sa tobom? Ozbiljno te pitam i ozbiljno da mi kazes!!! :sniff:
Korisnikov avatar
By Paki
Plače, tuga malena, jer nije bio na žurci... :sigh:
Korisnikov avatar
By Paki
Cudo jedno... Mislis da ne znas coveka a juce si _____ sa njim... :puzzle:
Na pravom sam putu da postanem muska prostitutka ili neka muska "sex i grad" varijanta... :puzzle: :puzzle: :puzzle:
Ne mogu cudom da se nacudim... Mali je ovaj svet ili svaki gay visi na GS forumu...
:roll: ... Ne serendaj, more.
Korisnikov avatar
By mmiki
Hvala na lepim recima utehe...:poklon:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa počeo si da se gubiš... reko' da te izvučem iz te paranoje u nastanku... :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Thank you for that....
Korisnikov avatar
By Deksi
Prenosim najlepse utiske mojih ortakinja posto sam upravo razgovarao s njima a tek sad sam im rekao da sam preko foruma saznao za zurku...izjavile su da je to bila najbolja zurka(tipa zurka u klubu ili diskoteci)na kojoj su bile
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Beli Dečak

Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose :) Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje :P

E tako :) :) :)

ajd sad, pozdrav :)

Who, me? :) :kosa:

DAAAAAAAAA!!!!
TO JE TA KOSA!!!
Ah divna moja :)
znash i sama :) :) :) :)

:jumphug: :jumphug:
panten pro V :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zibro
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
Hmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro" :smeh:
Korisnikov avatar
By Tweety
bilo je ok, ali su ranije zurke bile mnogo bolje; prostor je suvise mracan i nedostajala je garderoba! upoznao sam dosta novih forumasa, ali sam vecinu veceri proveo sa svojim najvernijim forumaskim padruzjami:muzika:
Korisnikov avatar
By Tweety
i nedostajale mi je drugarica escobarka!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz
Meni je nedostajala moja bolja polovina, koja je nastavila da bude bolja, pa je ostala kod kuce da uci. :)
Ali, vazno da sam ja srela pola svog faksa tamo, i trampila cokoladice sa Suncem. :kiss:
Odusevila si me Dzelajza Rouz!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!