Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
^ ^
Zbilja masturbantno-erotičan san na forumsko-personalnom nivou. Često tako sanjate ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to je u snu bio i neki Rus, Černomirdin, što je pokupio gaće, samo što to nije navedeno, jer se Noctis ne seća tog dela sna.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Na kraju je svako našao svoje, mada je bilo pokušaja pojedinaca da obuku tuđe gaće i da to sakriju.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Vodoravno stepenište. :ustalasano more u čvrstom agregatnom stanju:

:surfer:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
skupo mi se naplatile lepote kasnije sanjala sam da me napala anakonda iz filma i izgrizla ruku :sekasablic:
Korisnikov avatar
By Torry
Sve neke poznanike i skroz beznacajne situacije, sto s realnoscu nema veze s vezom.

I opet s vremena na vreme sanjam bivse. I to me jako nervira.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da me budi sirena u slucaju bombardovanja i otvaram vrata od kuce da vidim sta se desava. sa brda odozgo vidim ogromnu pecurku na jedno 5-6 kilometra a drugi sloj crnog dima, onaj krug sto ide od pecurke ka spolja, je siri od vidnog polja i povecava se. ispred vrata stoji neki decak koji ne zna gde da se sakrije pa me pitao da udje kod mene u kucu pa sam ga pustio i usli smo u najbezbedniju sobu. podigao sam krevet i stavio na prozor, cisto da nas ne povredi staklo koje ce puci, a na vratima orman. muz je bio na poslu i stalno sam razmisljao o tome kako ne zelim da umrem da nemam prilike da se s njim pozdravim. ubrzo sam se probudio.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a preksinoc zabavni park za macke gde su sve macke koje se voze jako depresivne. posle duze nebulozne radnje se ispostavilo da vlasnik luna parka pretvara ljude u macke i da se tu zapravo voze ljudi koji su zarobljeni jer misle da ce svi njihovi bliznji umreti ako se oni pretvore nazad u ljude i pobegnu iz parka pa vlasnik njih koristi kao atrakciju, jer eto ima luna park u kom se macke rado voze sto mu je jako isplativo.
Korisnikov avatar
By zozefin st
da mi se nabacuje devojka od moje nekadasnje drugarice,
odbila sam je iz principa
:awsome:
Korisnikov avatar
By Markiza
Prilazim nekom salteru i kroz otvor na staklu govorim svoje mere da mi naprave kovceg. Ono, normalno, kao da trazim uplatnicu da popunim, a iza mene naroda, gomila, svi strpljivo cekaju svoj red. Jeste da se vec nekoliko dana setam od saltera do saltera i popunjavam uplatnice.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sanjao sam da sam na nekom paltou od betona tj od kaldrme kao ona u Skadarskoj,ja i moj drug smo tu i treba kao neki kung fu performans da se izvede ili tako nesto,neki ljudi vitlaju sa macevima dok je iznad nas nebo sivkasto i jedva prodje zrak sunca,jedan od njih pokusava da macevima ubije nekoog leptira koji je objasan suncem koje zalazi negde iza nas, tako da taj leptir izgleda kao da gori.U jednom trenutku primetim grupu ljudi koji su se okupili oko necega ja prilazim toj grupi ljudi da vidim sta je i vidim moju majku koja je u zemlji poplocana skroz tom kaldrmom i samo joj glava viri (morbidno) naravno u snu je slaba kao sto je u životu bila kada joj skroz padne secer,osamucena.Ja krenem da je vadim odatle i pomognem joj da ustane i onda prekid! Ponovo gledam onaj performans i opet primetim grupu ljudi oko necega prilazim,moja mama ošamućena i vadim je iz tog groba...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne sećam se ali znam da sam tokom celog sna pričala na engleskom :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam nekom matorcu koji izgleda kao drvoseča rekla
alo pičko nemoj tako da pričaš da ti ne bih polomila kičmu sad
jer je nekom keru rekao džukelo

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Mislim da sam osoba kojoj najčešće na svijetu u snove dolaze patke. :lood:
Male patke, velike patke, patke raznih boja, pačija jaja i gnijezda...uvijek patke...

Slika
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Da me je za ruku ugrizao neki krvolocni besan pas. Jbt, u snu je bas bolelo.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da sam se kupao u jezercetu u prirodi, gde je voda bila kristalno cista.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Sanjao sam da mi je @SM poslao PP. Budim se, tusiram, skuvam kafu i otvaram portale, forum... Dok se forum ucitava, ja razmisljam sta mi je on ono sinoc napisao u PP i ne mogu se nikako sjetiti. Otvaram poruke kad ono sokinevjerica, tamo poruke nema.
Tek sam tad (prije 15 min) skapirao da mi nije poslao PP u RL vec u snu. :krezavi:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
In your dreams :ozbiljan:

Sala. Ako te tesi privatno nisam nista drugaciji nego ovako, javno. Nista nisi propustio.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joooooj

sanjala sam prvo da smo krali nešto po nekoj fabrici gde se voziš na nekim skelama i tupavi burazer od ujaka nije znao da prođe na kraju ništa nismo ukrali nego smo sve zapalili slučajno ali je jedna osoba ne mogu da se setim koja ali kao poznata mi je pokupila makar pare i neku mašinu za pravljenje testa pa nam je to bilo dosta a brata sam rekla da ću da tučem dok ne izbacim glupost iz njega.

ali današnji glavni poremećaj je bio:
sanjala sam da sam šetala gradom nekim, prazno bilo, mislim normalan grad kafići i to. i vidim neki bajs i pored njega torbicu neku i sagnem se ja da uzmem torbicu kad vidim na nekih 100 metara sede dve devojke na klupi sa nekim ogromnim crnim psom. i razmišljam se ja dal da uzmem torbicu i odšetam ili da odem da im dam. reko aj ja da krenem da šetam, kad pas me se usmeri ka meni i pogleda me i već se sprema da krene i ja reko jebiga i okrenem pravac ka njima i devojka ustala i prišla i ja tu bla bla našla sam torbicu pala je jel vaša bio me strah da priđem od psa da pitam, a kaže ona:
ne brini se pas je disciplinovan TRENIRA KRAV MAGA :lol:

odakle mi to u glavi nisam čula za termin godinama niti sam ga pomenula možda dva puta u životu
dakle samo taj pojam mi je disturbing fact, da je trenirao tekvondo bilo bi okej npr.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sanjao sam bliske susrete morskih pasa sa forumašima. Pojeli su Anhea i Tebru a Gossip se uspio izvući. Gledao sam to iz ptičije perspektive i baš se istraumirao. :uplasen:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!