Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
primetio sam da cesto sanjam nesto sto se desava u stvarnosti

npr. ako me boli grlo u toku noci

sanjacu upravo to

ako me boli glava isto nesto na tu temu itd
Korisnikov avatar
By Madonna
Da mi je kurac u erekciji porastao do brade pa sam plakao jer niko vise nece da se jebe sa mnom jer izgleda kao francuski hleb, a onda sam uradio jedno 20 selfija kako sebi pusim dok stojim
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nista sto nije primereno normalnoj i mladoj osobi koja skenira teren.
U svakom slucaju - sanjao sam da nam je drzava ekonomski razvijenija i prilagodjena normalnom funkcionisanju i afektu. :hmm:
By alexandermagic
Uhhh, mmmm, Medi ... Jeste li ejakulirali u snu i sto se desilo sa ejakulatom ?

Nadam se da niste u black fazi, te da mi sukladno tome necete odgovorit nesto tipa: ispljunuo po tebi ili nesto cak i gore. Daaa. Jeste da ja nisam Djeki, ali tko danas zna kako ce netko reagirat. Strasno.

Ot:
napisat cu kad se desi, ako bude prilagodjeno sirem auditoriju. :waldorf:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sanjao da sam izasao na pice sa Zorzom. Onda sam otisao do toaleta, i tamo umesto da pisam i vratim se Zorzu, ja krenuo da prostirem ves, i san krenuo da se odvija u nekom skroz trecem pravcu. Like what the fuck, koji waste.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Ja sam sanjao da sam dobio sina. A on presladak i sestra me uci kako da mu promenim pelene i kak da spremim hranu kupam ga itd. i na kraju mi se uspava u narucju. Ja sam ujtru plakao ko kisa svi me zajebavali da nisam normalan jer placem zbog sna.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
San je bio kao neki film. Počinje tako što je tebra u kancelariji, sav skockan u odelu, vidi se da ima dobar posao, sve super. Dolazi mu Anhe, tebra pita neku koleginicu može li da ga zameni na neko vreme, ona pristane. Izađu. Sledeća scena je kada tebra vodi Anhea u šoping. I onda klasična scena kada ljubavnik/ca glavnog lika isprobava gomilu garderobe, od kojih mi najupečatljivije na njemu bejaše odelo sa leptir mašnom (mnogo opasno mu stoji :lol: ), i neka... pa ne mogu da kažem da je haljina, više kao neke široke trake providno bele tkanine, na fazon kostima za balerine, kako već. U svakom slučaju u tome je igrao isped ogledala. Posle se scena prebacuje u tebrin stan, sedi za stolom, na sebi ima košulju i sako, oko vrata razvezana kravata, dole nema ništa. Ispred sebe ima laptop i nešto tipka na njemu. Anhe u onoj trakastoj haljini vileni po sobi (mislim očigledno beše seksa, samo seks nisam sanjao, jbg :( ). Neko lupa na vrata sobe. Tebra onako zatečen, nije očekivao nikoga. Ustane, otvori vrata i upucaše ga. Posmislih kako će sigurno preživeti, ali jedan od mafijaša mu opali metak u čelo. Šok. Ahne se izbezumio, dalje nisam baš najbolje šta se izdešavalo, koliko sam uspeo da shvatim, Anheova sestra je nešto zabrljala kod nekog mafijaša, pa je ovaj sredio tebru kao opomenu ili šta ti ja znam. Svi su nju krivili.
Korisnikov avatar
By stardust81
A sto sanjas mene i Anhea? I fala sto si mi produzio zivot :P
Korisnikov avatar
By gossip
ne sanjam sem kad "krknem" nesto za spavanje
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Muškarca koji voli da sluša dok nešto objašnjava. :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ali, moram. Nisam spavao 2 dana, nocas zaspao na kratko pa se budio tako celu noc. Sreca pa pijem dosta vode, inace bih izgledao kao groblje.
By alexandermagic
Izgledas pomalo demonski (kompliment :ozbiljan: ) , kao groblje - nema sanse. Za taj resor vizualnog (rugoba) su zaduzeni neki drugi korisnici foruma. Dakle - ne seri.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
znam. ali ja imam obicaj da opisujem svoj izgled na nekih od sledecih nacina:

- izgledam kao da me grobar pustio na odmor
- izgledam kao da me poplava izbacila
Korisnikov avatar
By Dark Walker
mog dečka koji nam racionalno objašnjava da ne treba osuđivati žrtve nasilja.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ Gledam ove postove i mislim se kako ja nemam takve ludo kreativne sne. XD
Sanjala sam prvo sestru neki haos sa selidbom, kao idemo negde daleko, pa ja zaboravljam pola stvari pa kad se vratim po njih ona nije tu...konfuzija cista...a najjace sto putujemo nekim malim nepoznatim autom koji nije moj.
Onda, da sam se ugojila i to bas bas i kao gledam se u ogledalu i ne verujem da sam to ja...gadan trip da vam kazem...
Onda, na kraju nju...(naravno, ne preskacem) kao zvala me kod nje, raskinula sa tom njenom i ja nesto razmisljam dal da odem i na kraju odem samo da joj kazem da ne moze to da mi radi ali sam slaba na nju i popustim...ebi ga, mrzim kad upamtim sta sanjam...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Zombi apokalipsu. S tim sto je postojao nacin da se ljudi spase, te sam ceo san pokusavao spasiti meni bitne ljude
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!