Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
U poslednje vreme kad pravim pauzu od ucenja cesto gledam SciFi. Ima Buffy ubica vampira :lol: Ima jos jedna serija koja mi se bas svidja-Legend of the seeker, gleda li je jos neko?
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Waldorf

Mene je prva sezona oduvala jer sam očekivala uobičajenu court dramu, a ovo je sve samo ne to. Drugu sam započela i onda skontala da mi treba posebno raspoloženje da bih gledala tako nešto. Eto, prođe i treća, a ja se još uvek razvlačim. Napeto kao na noši jbt.. :rock:
A Glenn mi je u top 3 glumice evah i baš mi je drago što se dohvatila dobre televizije (provo Shield, onda ovo), jer je više ima i više mogu da je gledam. :love:
Ja jedva cekam Albert Nobbs-a da je vidim dregovanu :love:

Izgleda da je cetvrti serijal otkazan :sigh:
By Ulix
Još uvek nije sigurno da li će biti četvrtog serijala zato što je gledanost jako loša, manje od milion gledalaca po epizodi. Ne znam zašto, serija je jako dinamična i uzbudljiva.
By Ulix
Evo šta kaže vikipedija:

Season Four
Glenn Close will return as Patty Hewes and Rose Byrne as Ellen Parsons.
According to USA Today the new season four involves a military style law-suit, "It's a wrongful-death suit filed against a military contractor over something that happened in a war zone," says Daniel Zelman the executive producer of Damages. The show resumed production in February, 2011 and casted two season-long guest stars, one a former Navy SEAL who runs the company and is a defendant in the case; the other is a powerful but mysterious character also involved in the crime. Executive producer Glenn Kessler says DirecTV is "encouraging us to take things even further than we did on FX," and the military plotline gives ruthless lawyer Patty Hewes (Glenn Close) a reason to be more authentically potty-mouthed. The budget will be slightly reduced but is being spread across fewer, longer episodes (10 instead of 13 in previous seasons, and an ad-free hour, up from 43 minutes on FX). "We're not looking to have it picked up and then have it be a minor-league version of the series," says executive producer Todd Kessler. The all new season 4 of Damages will premiere in July, 2011.[21] A recent news report from USA Today confimed with the KZK Brothers and Daniel Zelman (the creators) that John Goodman will be the season four guest star. He'll play the CEO of a shadowy military contractor who becomes a defendant in a wrongful death suit over an incident in a war zone.[22] Dylan Baker has been cast as the season long character playing a shadowy figure with ties to the Middle East. On January 31st, it was announced that Chris Messina will join the cast as an old high school friend of Ellen Parsons. His character will have a connection with the corrupt military contractor played by John Goodman. On March 22nd, it was announced that Judd Hirsch joined the fourth season as an old mentor of Patty's. [23] Bailey Chase was recently signed on for the fourth season, playing Ellen Parson's love interest. Griffin Dunne has recently joined the cast and will play a foreign correspondent who’s looking to write a story about the embattled company.[24]
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by castor
Originally posted by Waldorf
Mene je prva sezona oduvala jer sam očekivala uobičajenu court dramu, a ovo je sve samo ne to. Drugu sam započela i onda skontala da mi treba posebno raspoloženje da bih gledala tako nešto. Eto, prođe i treća, a ja se još uvek razvlačim. Napeto kao na noši jbt.. :rock:
A Glenn mi je u top 3 glumice evah i baš mi je drago što se dohvatila dobre televizije (provo Shield, onda ovo), jer je više ima i više mogu da je gledam. :love:
Ja jedva cekam Albert Nobbs-a da je vidim dregovanu :love:
Izgleda da je cetvrti serijal otkazan :sigh:
Jesi siguran? Meni se čini da su i peti čak najavili.
I ja Alberta jedva čekam. To bi trebalo nešto uskoro da bude, ne?
Isto jedva čekam da stvarno krenu sa produkcijom Sunset Blvd-a. Šuška se opasno da će Glenn igrati Normu Desmond, a duboko sam uverena da nikog boljeg neće naći. Dobila je ona i Tony za tu ulogu pre 15ak godina, a sad je i bliža godinama.

''
Korisnikov avatar
By castor
Super za cetvrti serijal
:hyper:
Za Sunset nisam ispratio vesti, ali bih ga voleo gledati sa njom.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Blond Brat
Legend of the seeker, gleda li je jos neko?
Ja gledala ranije. Skroz su ok počeli, čak je cela prva sezona poprilično dobra, a onda su krenuli nepotrebno da se rasplinjavaju i tupe i digla sam ruke. Da su bili parodija sa tupavim šalama, kao Krod Mandoon, mnogo bi mi se više dopali no plašim se da oni sebe shvataju sasvim ozbilno.
Originally posted by Ulix
Još uvek nije sigurno da li će biti četvrtog serijala zato što je gledanost jako loša, manje od milion gledalaca po epizodi. Ne znam zašto, serija je jako dinamična i uzbudljiva.
Nije reality. Iskreno, ne mogu da se setim serije koja nije procedural ili (teen) soap, osim Shileda i Damages, a da je opstala preko dve sezone u Americi.
Korisnikov avatar
By horus.
Slika

ja sam pola covek, pola japanska serija... :drama:
Korisnikov avatar
By tebra
Jbt, pre neki dan sam se iznenadio kada sam video da je Studio B preuzeo seriju "Aqui no hay quien viva" ili "Moje drage komsije".

To sam redovno gledao na B92, dok je nisu smakli iz nekog neobjasnjivog razloga. Slepci...

Inace, jako bih voleo da neko krene sa emitovanjem serije "Fisica o Quimica". Na yt-u ima ceo storyline vezan za glavne glumce.
Korisnikov avatar
By wizzy
manjane jes to ti:D? a i ja sam gledao Fisica o Qumica, super je.
By dvojicabg
Cao svima :)

Vidim da se ovde pominje serija "Aqui no hay quien viva" ili "Moje drage komsije" koja se od pre par dana pušta na Studiu B...Jedna od retkih serija koja mi se dopada...e sada pitanje, da ne zna neko da li ima negde titlova za seriju da se skinu? Našao sam sve epizode ali nikako titlove...

Hvala :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ne, ne postoje titlovi. ;)
Mislim da ima za samo jednu epizodu negde (5x01) ali nisam siguran.

Gledam i ja, naravno. Odlicna je. Bakute <3
Korisnikov avatar
By Torry
kad smo vec kod titlova, gde da nadjem za un paso adelante?
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Andrija87

gledam.. brothers and sisters.. :)
ah ja zavrsavam b&s, ocekujem krizu za vikend :uplasen: .
skoro sam gledala celog dextera, good wife (volim jos MNOGO serija ali - ) treba mi nesto u tom stilu, ili kao gilmore girls, once and again, lost, will&grace, six feet under itd..
nesto sto odmara mozak, a da je i "porodicno" (ok ne obavezno ali da istrazuje medjuljudske odnose) i emotivno i ne previse stupidno.
i po mogucstvu da ima 2+ sezone. nikad ja to necu naci. :sigh:
Korisnikov avatar
By Torry
pocela Kasandra na BN:pervert:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange

U poslednje vreme kad pravim pauzu od ucenja cesto gledam SciFi. Ima Buffy ubica vampira :lol: Ima jos jedna serija koja mi se bas svidja-Legend of the seeker, gleda li je jos neko?
ja sam je gledao prosle godine, sad sam video da ide na SF

bas mi je zao sto su prekinuli nakon druge sezone

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
upravo pogledah zadnju epizodu druge sezone The Vampire Diaries..nije me odusevila....Sad spokojno cekam nove epizode True blood
By Ckoby
Komsije obozavam da gleda.Iako ju je B92 prosle godine emitovao u odvratnom terminu,ja sam je odgledao.Bakute najjace:hail:

Ovako gledam Sojica i svasta po nesto na Fox Life-u
Korisnikov avatar
By Hys.
Jab' volela da je ova tema stiki...Lm, jel neko gledao ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0903747/

(breaking bad)

Preporucuju ljudi sa imdb foruma o six feet under (serija koju sam onomad obozavala i upravo je fajnali celu skidam) pa me zanima jel neko gledao, preporuke, itd...?

Inace ja zeljno iscekujem nastavak big bang theory, a poslednja epizoda House-a me je dosta razocarala, mislim da vise ne znaju sta da rade :sigh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Zvuči interesantno, no se plašim da bi moja hiphondrija tu uzela maha.
A što se Housea tiče, ja se čvrsto držim prvog utiska: Cuddy je hot, Hugh je kul, i niko drugi pojma nema (počev od scenarista).
Jedva čekam da Hughu istekne ugovor, pa da može da radi nešto drugo.... nešto u čemu ću uživati da ga gledam.... po mogućstvu sa Stephenom. :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
Breaking Bad je definitivno jedna od najboljih serija koje sam gledao! Slična je sa Six Feet Under jer joj je jedna od glavnih tema smrt, ali pre bih je poredio sa npr. Sopranosima, Dexterom ili Weeds pošto ima tu moralnu ambivalentnost. Vrhunska drama i odlična komedija, premda zna na momente da bude teška. Pogledaj obavezno. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
breaking bad je narativno doista odlicna serija, nevjerojatno uzbudljiva, puna preokreta, no koji imaju smisla. plotting je skoro pa savrsen. odlicno je i odglumljena.
ali :D nema tu ni priblizno sveobuhvatne kompleksnosti i dubine kakva se moze naci u 'the sopranos' i 'six feet under'. dovoljno je usporediti carmelu soprano i skyler white. prva je kao balsacov lik, a druga je... bla.

'weeds' i 'dexter' su u mnogo nizoj kategoriji, u odnosu na 'breaking bad', a o 'the sopranos' i '6 feet under' da ne govorim.

u svakom slucaju, preporucam 'breaking bad'.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je six feet under bila fenomenalna....

weeds me nije drzala duze od pet epizoda, a dekster me je smorio istog trenutka kada su od njega poceli da prave 'coveka'...

za breaking bad nisam cula...odo' da skidam
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Clockwork Orange

Slika
daaaaaaaa. dajem dupe za trecu sezonu!

Slika
:drkanje:

A omiljena mi je Dead like me :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Popeye

breaking bad je narativno doista odlicna serija, nevjerojatno uzbudljiva, puna preokreta, no koji imaju smisla. plotting je skoro pa savrsen. odlicno je i odglumljena.
ali :D nema tu ni priblizno sveobuhvatne kompleksnosti i dubine kakva se moze naci u 'the sopranos' i 'six feet under'. dovoljno je usporediti carmelu soprano i skyler white. prva je kao balsacov lik, a druga je... bla.

'weeds' i 'dexter' su u mnogo nizoj kategoriji, u odnosu na 'breaking bad', a o 'the sopranos' i '6 feet under' da ne govorim.

u svakom slucaju, preporucam 'breaking bad'.
poređao si po kvalitetu baš kako bih i ja to uradio. :) Breaking Bad gubi pomalo na kompleksnosti koju imaju Sopranosi i SFU jer veliki deo sadržaja odlazi na "saspens sa tvistom" i akciju, ali ono drame koliko joj zapravo dozvoljavaju da prodiše jeste veoma dobro urađeno. mnogo paze na pojedinosti i serija zaista ima genijalne detalje.

Weeds je prokleto dobra komedija, naravno ne nekog ne znam koliko visokog kvaliteta, a Dexter se naprosto pogubio posle 2. sezone.

što se tiče novijih američkih serija, ono što bih definitivno stavio u sam vrh je The Wire. Six Feet Under mi je veoma drag, pa sam u nedoumici. :D
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Hys.

...a poslednja epizoda House-a me je dosta razocarala, mislim da vise ne znaju sta da rade :sigh:
koja poslednja?kod nas ili u USA?

propustio sam epizodu u ponedeljak,pa ne znam kako je stigao u sanatorijum... :shrug:

jel neko zna koja je ovo sezona,da nađem na netu... :D

a meni se dopada ovo u ludari,već mi je prekurčilo amiloidazes,sarkoidazes,kanser,ememraj...:lol:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by Hys.

Jab' volela da je ova tema stiki...Lm, jel neko gledao ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0903747/

(breaking bad)

Preporucuju ljudi sa imdb foruma o six feet under (serija koju sam onomad obozavala i upravo je fajnali celu skidam) pa me zanima jel neko gledao, preporuke, itd...?

Inace ja zeljno iscekujem nastavak big bang theory, a poslednja epizoda House-a me je dosta razocarala, mislim da vise ne znaju sta da rade :sigh:
Breaking bad je odlicna, barem za 5 epizoda koje sam video. :)

Weeds se, naravno, ne moze porediti sa SFU, BB, WIRE.... ali je meni odlicna! Za opustanje i kuliranje. SHO <3
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Clockwork Orange

Slika
daaaaaaaa. dajem dupe za trecu sezonu!

Slika
:drkanje:

A omiljena mi je Dead like me :love:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :drama:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!