Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Azdaja2Ja i dalje mislim
ne znam zasto vecina misli da sam plavusha![]()
Originally posted by the1whowishedIz teme "Zamisljala sam te kao ........"
djubre jedno od coveka, sta sve sebi ne dozvoljava!
Originally posted by the1whowishedA ja stvarno nisam takva
Kao nasrtljivu kretensku zver.
Originally posted by Daliborkaavalonom?
Cula sam da postoji prica po kojoj sam u rodbinskoj, krvnoj vezi sa jednim korisnikom.
Originally posted by Dirrty
Ljudi misle da nisam nevin...
Originally posted by Dina
Iwanna,
to je zbog nicka pretpostavljam... i meni kad citam post stvori mi se zenski lik, neka Ivana... pa se tek onda setim da treba da bude muski![]()
Originally posted by J...neOriginally posted by iWannaZar nisi?
cini mi se da jedna persona i dalje misli da se ja foliram kako sam musko i da sam ustvari lez
![]()
Originally posted by Dinaa gle stvarno, Iwanna moze biti Ivana!
Iwanna,
to je zbog nicka pretpostavljam... i meni kad citam post stvori mi se zenski lik, neka Ivana... pa se tek onda setim da treba da bude muski![]()
Originally posted by ns.happy
ne razmisljam ima li neko zabludu, znam da jedan korisnik misli da ga proganjam. i ne, nije u pravu. trebalo bi da mi je mnogo dosadno da njega pratim. ali tesko ga je zaobici, u svakoj temi nesto napise, i kada covek odgovori, odmah ispada da ga stalkuje.![]()
Originally posted by ns.happy
mda... priznajem, renoir je jedina osoba koju sa slascu peckam. razlog imam ali sam a zaboravio... previse me mrzi da palim mozak zbog toga.
Originally posted by *deni*tako ce i biti. znas da sam oduvek slusala kad je to trebalo. pokorna sam, svega mi
Najbolje bi bilo da se pozoveš na mladalačku nesmotrenost i urođenu plahovitost, ns.happy.
I kaži da imaš slabu volju.
" Ništa pogrešila nisam, tako je život hteo " i gotovo.
![]()
Originally posted by ns.happyEh, sad bih ti svašta rekao na ovo, ali kad se setim naše burne prošlosti kad smo, rame uz rame, prkosili dušmanima - ne mogu.Originally posted by *deni*tako ce i biti. znas da sam oduvek slusala kad je to trebalo. pokorna sam, svega mi
Najbolje bi bilo da se pozoveš na mladalačku nesmotrenost i urođenu plahovitost, ns.happy.
![]()
![]()
Originally posted by *deni*...Originally posted by ns.happyEh, sad bih ti svašta rekao na ovo, aliOriginally posted by *deni*tako ce i biti. znas da sam oduvek slusala kad je to trebalo. pokorna sam, svega mi
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!