- 24 Feb 2018, 02:20
Cao svima! Potrebna mi je pomoc, pocinjem sve vise da se preispitujem i sve manje mi je jasno sta je posredi i sta ja zaista zelim. Inace da napomenem imam problem sa anksioznoscu i opsesivnim mislima, pa psiholog misli da je moguce da stoga imam te misli da sam mozda lezbejka. Doduse ja nisam sigurna da je to samo do moje anksioznosti. Vrlo kasno sam se upustila u seksualne odnose-oko 24 godine i to vise da odradim jer tako treba i sl... Nakon toga sam imala jednu vezu gde mi se lik zaista svidjao ali orgazam je izostajao. Sa jos jednim deckom sam imala hemiju, ali nisam htela nesto vise jer sam saznala nakon mesec dana da je svo vreme imao devojku. Sto se tice devojaka cesto razmisljam kako su lepe-ranije sam mislila da to radim jer sam ja ruzna pa da aih zato gledam. Mada nekako imam utisak da tu ima nesto vise. Imam neke rane uspomene iz detinjstva gde sam se tukla zbog neke devojcice i posle jos jedna situacija da sam se samo sa jednom deovjcicom druzila. Nisam do sada nista probala jer se plasim sebe. Imam inace nisko samopouzdanje zbog porodicnih odnosa i plasim se ako se ispostavi da sam lezbejka da ce me skroz odbaciti. Ne znam odakle da krenem i kako da budem sigurna sta se desava. Pomagajte