Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Prvo objasni razloge koji stoje iza iznenadne promene nicka, pa ću ti onda reći da li je smatram opravdanom ili ne. Nick sam po sebi mi se ne dopada, smešan mi je. Mada ni Popeye nije baš preozbiljan nick.
By Kragi
i pape i dida bili su torcida :eu:
Korisnikov avatar
By Sunce
Podseca na Skarlet. Divno!
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2492206#p2492206]Dirrty napisao:[/url]Prvo objasni razloge koji stoje iza iznenadne promene nicka, pa ću ti onda reći da li je smatram opravdanom ili ne.
Stara bosanska riječ.
Nešto što vas muči u dubini duše, stiska, kida, reži.
A ne znate šta je pravi razlog.
Apsolutna praznina u vama, stanje kada ne razmišljate, nemate emocija, ravnodušni ste.
Zarobljene misli koje ne mislite, negativni osjećaji koje ne osjećate, ljubav koju ne poimate.

:lepeza:
Korisnikov avatar
By *deni*
To bi bilo slično kao kad bi Lepa Brena objavila da od danas nije više Lepa Brena, nego Morska Sirena. To bi naišlo na šok, a zatim i na otpor kod publike. Nije reč o nekoj Nati Granati iz produkcije RENOME, koja može i deset puta na dan da menja umetničko ime, a da nikoga za to ne bude briga, već o Lepoj Breni, hej ! :znakuzvika:
Tako je i sa tobom. Renomiran si i prominentan korisnik, čiji se postovi citiraju, stavovi parafraziraju, a ime, odnosno nick name - često proziva.
Zato je suluda ova odluka o promeni imena, a ne verujem ni da će biti prihvaćena, jer mislim da ćeš za ogromnu većinu, ako ne i za sve, ostati jednostavno - Popeye.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
De, de, MDNA, Morska Sirena je sasvim slučajno odabran naziv u primeru, to mi je prvo palo na pamet, a da se rimuje sa Lepa Brena. Demantujem da to ima bilo kakve veze sa skrivenom namerom da se potpire neke zamisli i ideje o Popeye-u u ulozi egzotične morske sirene u beskrajnom plavetnilu i prostranstvu nekog udaljenog mora... :roni: :ribica:
Zaista se ograđujem od takvih ideja. :murkan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!