Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Četkica za zube vredna tri dolara spasla Međunarodnu svemirsku stanicu vrednu 100 milijardi
0 komentara :zoran52:

Razrešen direktor EPS-a, novi postavljen na predlog SNS-a
56 komentara :crta:
e da, bizarno mi je i to što se ispod vanjskopolitičkih vijesti uvijek nađe bar jedan komentar u stilu 'a šta mene briga šta se događa u XY'.
what gives? :nerd: zašto ljude ne bi trebalo biti briga - naročito danas u globalnom svijetu - što se događa u drugim državama? :nerd: otkud taj tragikomični provincijalizam po kojem su važne vijesti samo iz države u kojoj živiš, odnosno otkud ta blesava ideja da nešto što se događa u drugoj državi neće utjecati na tvoj život? :nerd:
Korisnikov avatar
By ilija f
Ok, Guardian, Economist i tome slično jesu izuzeci. Međutim, domaći mediji su grozni. Prosto se vidi neobrazovanost ljudi koji ih čitaju i tipične priče "iz kavane" (LDP finansira Vatikan, pederi su bolesni, šta oni naučnici troše pare u CERNu da se igraju boga, bolje da nahrane decu u Africi itd). Nisu ti komentari ništa drugačiji od generalnih stvari o kojima ljudi pričaju. Videćete da ima i pametnih komentara, samo su u manjini. Internet je samo projekcija društva
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!