Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zašto '' Kurir '' crpi vesti sa ovog Foruma ?

1. Zato što je svakom prijatnije da posle čitanja briše guzicu papirom na kojem je odštampano '' Gay ''
8
27%
2. Zato što je ovaj Forum sav tabloidan i žut
9
30%
3. Zato što ne pazimo šta pišemo ovde
5
17%
4. Nešto drugo
8
27%
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361402#p2361402]hlaefdige napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361339#p2361339]gorilica napisao:[/url]Sve se to da resiti jednom promenjenom klauzulom u pravilniku foruma i sajta.
Facebook polaze pravo na sve sto se na njemu objavi. Zasto to ne bi i Gay-Serbia?
Zastiti se deo foruma u kome bi isle ove "skakljive" teme,koje bi mogli da vide samo korisnici, a prilikom registracije se i ovako i onako trazi pristanak na pravilnik, u kome bi stajalo da je sve objavljeno na sajtu i forumu u vlasnistvu istog, i da nije dozvoljena publikacija istog bez pristanka vlasnika. Starim korisnicima se pusti masovna u2u poruka o promeni pravilnika, u kojoj se kaze da se dalje koriscenje foruma smatra pristankom na nova, izmenjena pravila i mirna Backa. Nisam pravnik, tako da neko od njih ovo moze da sroci a sve to u skladu sa zakonom.
I onda lepo Kurir objavi, bude tuzen, parice legnu forumu.
Eto izvora finansija za odrzavanje istog.

i onda od tih para pravimo orgije
:fancyklap:
"Kuriru" smo zanimljivi jer mora da produkuje "zanimljive" i "šokantne" vesti, a pošto je "Kurir", kao i ostali tabloidi, očigledno pod šapom vladajuće Demokratske stranke (uostalom, o mehanizmima kontrole medija sjajan izveštaj je napravio Savet za borbu protiv korupcije), onda ne smeju da pišu o realnim skandalima (pljačkaškim privatizacijama, sistemskoj korupciji u zdravstvu i sl. koje su itekako skandalozan materijal).

Znači, nećeš pisati, primera radi, o nestašici najjeftinijeg i najčešće korišenog citostatika u srpskim bolnicama, nećeš čačkati ko je za to kriv i zašto ministar zdravlja laže i sl. nego ćeš pisati o glupostima o venčavanju gejeva u tamo nekoj crkvi. I kontam da to sasvim odgovara Borisu Tadić, Draganu Đilasu i njihovom medijskom kreatoru stvarnosti Srđanu Šaperu, međ' običnim ljudima poznatijim pod imenom Spiridon Kopicl - nije ni skandalozno ni šokantno što ljudi nemaju lekove, nego je skandalozno i šokantno što tamo neko nešto lupeta na nekom forumu. To je Srbija kakvom oni žele da je predstave, da bi zabašurili sve one bolesne bez lekova, sve one gladne bez posla, sve one ojađene zbog korupcije.

Kako će se iznenaditi kada puknu na izborima, bez obzira što, u najboljem maniru Miloševića, pokušavaju, uz sasluženje gotovo svih medija, da lažu o stvarnosti u kojoj živimo...
Simor, sva ta kritika vlasti stoji i slazem se, ali, samo dozvoli da upitam, da li je bash istina da su kurir, press..... pod shapom DS-a? nadam se da nije tako i uzasno bi me DS dodatno razocharao ako se ispostavi da jeste tako.
takodje, shta ce biti kada DS pukne na izborima? samo pitam.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361456#p2361456]Vel boy napisao:[/url] da li je bash istina da su kurir, press..... pod shapom DS-a? nadam se da nije tako i uzasno bi me DS dodatno razocharao ako se ispostavi da jeste tako.
takodje, shta ce biti kada DS pukne na izborima? samo pitam.
Pa, znaš kako, nisam ja, Bogu hvala, deo bilo kakvih struktura da bih pouzdano mogao da kažem ko koga kontroliše u srpskoj političkoj baruštini. Dovoljno mi je da gledam po kioscima naslovne strane svih tih novina i da povežem dva i dva. Šta su im nekada bile top teme, a šta su danas (i dalje su, naravno, maligni i prljavi).

Nije tu problem samo to novinarsko dno; vrlo su isti i tzv. nezavisni mediji. Veoma, veoma mi je interesantan slučaj Insajdera na B92 - naime, jesenas su se, kao ekskluzivno, bavili aferom vakcina. Aferom, koju je, btw, pokrenula država pod pritiskom EU, tako da je tu jedino bilo eksluzivno napadanje Svetske zdravstvene organizacije (naravno, farmako lobi postoji, ali se time, opet naravno, B92 nije bavio). I onda su najavili mnogo interesantniju temu - aferu sa citostaticima na beogradskom Institutu za onkologiju i aferu sa trgovinom listama čekanja na radioterapiju na Institu za onkologiju Vojvodine. Taj serijal je trebalo da počne da se emituje krajem januara, ali iako smo zagazili već u mart od toga ni pomena. Naprotiv, oni nam najavljuju emisiju gde će Milan Stanković da imitira Olju Bećković. Ludilo, šizenje...

Da skratim - srpskim medijima sve manje verujem. Izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije o kontroli medija mi deluje vrlo suvislo. Od glodura Kurira, Pressa, Aloa, B92 mnogo više verujem Verici Barać.

A što se tiče toga šta će biti kada DS pukne na izborima - pa, otići će u opoziciji, kao u svakoj normalnoj zemlji gde u opoziciju ode politička partija koja je za svog mandata učinila više štete nego koristi. A kada rasturiš zdravstvo i školstvo, oteraš stotine hiljada radnika u otkaz i sl. onda ne zaslužuješ da ostaneš na vlasti. Idi u opoziciju, pa se preispituj gde i kako si pogrešio. Naravno, neki od njih ne treba da odu u opoziciju nego u zatvor.

:superheroj:
:sesir: na iscrpnom objashnjenju. nadao sam se iskreno da DS nije bash toliko losha.... ali i oni tako razocharali.....

znam da ce DS ako puknu na izborima u opoziciju, mislim, to se podrazumeva, ali ko ce zameniti DS na vlasti u srpskoj politichkoj slici onako ruznoj kakva je, to josh ne kontam.... :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!