Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ to mi je vrlo poznato - samo nisam mogla da pretpostavim da na to misliš. Ne znam samo kako izlaziš i ulaziš iz šizoidnog poremećaja ličnosti, mada si rekla da ne pita za ulaz - al mi nije jasno kako on može da izlazi (igrom slučaja o njemu ne znam malo), ali pretpostavljam da hiperbolišeš or smtg... Svakako ne sumnjam da nije lako.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
@hys.

možda se ja nisam dobro izrazila ili me ti nisi dobro razumela, mada biće da je ovo prvo. ti prelazi sa strane na stranu su se odnosili na ispoljavanje simtpoma. nije da ulazim i izlazim iz SPD-a, nego npr. nekad nasumične neočekivane lepe stvari pozitivno deluju na mene, bilo da je meni neko priredio nešto lepo ili da sam negde videla neki lep prizor ili eto i čak da izađe neki album koji čekam mesec/dva, to me oraspoloži.
a s obzirom na to da previše analiziram i razmišljam o svemu što se/mi_se dešava, i da to dosta utiče na moje ponašanje, onda samim tim i misli na neko vreme okupiram tom lepom stvari, te uopšte razmišljam i delujem pozitivno.
e sad pošto takva stanja dolaze i prolaze, nekad traju sat-dva, nekad dan-dva, zavisno od toga koliki je utisak na mene ostavila ta pozitivna pojava, na to gledam kao na neke povremene prelaze. dakle nije da ulazim i izlazim, nego, jebemliga, jednostavno nekad nešto bude jače od toga na određeno vreme, bez mog "odobrenja" za tom promenom. samo se desi, samo traje i samo prođe

ne znam koliko je razumljivo ovako zbrkano, al ne znam kako drugačije da objasnim kad ne znam ni ja šta se i zašto zapravo dešava :lol: jedino ovako preko introspekcije što sam ti navela primere

edit: da evo čitam šesnesti put svoj post, to "ne pita za ulaz" = prođe me ta pozitivnost.
moje optimistično gledište, nije bilo u bukvalnom smislu. ako te je to zbunilo
Korisnikov avatar
By Blady
Apsolutno svesna svojih strana i prihvatam ih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!