Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Deni, izadji u 23.30-00.00 vani pa ces da vidis :ledeni:
Generalno mi je zima ok, ali kad krenu ovi ledeni dani i kad temperatura nedeljama ne prelazi nulu - pizdim. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nema loseg vremena, ima samo neadekvatne opreme.

:planinar:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da odogovrim i malo opsirnije:

ne, nije mi hladno, a nisam cak ni blizu sa oblacenjem u odnosu na oblacenje za zimske uslove na nekom usponu

dobre carape, dobar aktivni ves, bilo kakav flis i vetronepropusna jakna, uz vetronepropusne rukavice, dobru kapu koja ima i zastitu za usi i preko kapuljaca od jakne...

to je i vise nego ok za ovo vreme
Lično više volim leto kao godišnje doba, ali moje telo zimu :luda:
Ova hladnoća mi je prijala, dok nije počeo da duva vetar...
A subjektivni osećaj mi je uvek -10 stepeni zimi od temperature koja je na Studiju B i plus 10 stepeni leti :D

U osnovnoj školi su nas učili da se mi nalazimo u umereno-kontinentalnoj klimi, da da, kako da ne :milkacanic:
Korisnikov avatar
By Dirrty
U Beogradu nikada nije bilo hladnije, za moga života... primoran sam da nosim šal koji nisam nosio 10 godina, preko face, jer šta god čoveku ostane otkriveno, ledi se u sekundi.

Nisam zimogrožljiv zaista, jedino ako su me sustigle godine pa moram toplije da se oblačim :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zadnje vreme došlo... centar Beograda je sinoć bio prazan, zanimljivo i sablasno u isto vreme.
Korisnikov avatar
By *deni*
U to vreme se vodila drugačija državna politika, pa je u skladu s njom diktirana i medijska slika stvarnosti.
Danas verovatno vlastodršcima odgovara da se narod drži u što većem strahu od svega i svačega, pa i od hladnoće. Politika zabrinutosti i pognutih glava se vodi u našoj državi ovih dana, preduzimaju se sve potrebne radnje da se narod što više ubije u pojam.
:ledeni:
Gledam jutros onu majmunicu Maju Japundžu u Jutarnjem programu, skinula se majmunica u majicu kratkih rukava i izveštava o nezapamćenim hladnoćama i potrebi da se štedi struja, jer iz Elektrodistribucije apeluju...
Mamu ti jebem kurveću, narod da štedi struju, a ti sunčaš svoju negovanu kožurinu u prijatno zagrejanom studiju na plus 25 stepeni u majici kratkih rukava.
:mad:
Korisnikov avatar
By Laerem
Meni su najveci frikovi oni ludi pederi koji zbog estetskog integriteta nece da obuku duge gace ni na -10!
Korisnikov avatar
By antibiotic
svasta, pa za kakve to dugacke gace oni znaju?
meni su bas sexy :P

naravno, u zavisnosti ko ih nosi
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351769#p2351769]*deni* napisao:[/url]U to vreme se vodila drugačija državna politika, pa je u skladu s njom diktirana i medijska slika stvarnosti.
Danas verovatno vlastodršcima odgovara da se narod drži u što većem strahu od svega i svačega, pa i od hladnoće. Politika zabrinutosti i pognutih glava se vodi u našoj državi ovih dana, preduzimaju se sve potrebne radnje da se narod što više ubije u pojam.
Gledam jutros onu majmunicu Maju Japundžu u Jutarnjem programu, skinula se majmunica u majicu kratkih rukava i izveštava o nezapamćenim hladnoćama i potrebi da se štedi struja, jer iz Elektrodistribucije apeluju...
Mamu ti jebem kurveću, narod da štedi struju, a ti sunčaš svoju negovanu kožurinu u prijatno zagrejanom studiju na plus 25 stepeni u majici kratkih rukava.
kurveću... :pucaodsmeha:

ali si apsolutno u pravu...
naslovi:

Soroš: Svetu preti Velika depresija

Soroš: Na američke ulice stiže klasni rat!

Soroš: Raspad svetskih finansija

etc

(sve sa B92)

još se boji kako će da preživi... :spijun:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351775#p2351775]antibiotic napisao:[/url]svasta, pa za kakve to dugacke gace oni znaju?
meni su bas sexy :P

naravno, u zavisnosti ko ih nosi
Ima logike. Mi, koji imamo krupne kosti i masivni smo, skloni smo da izbegavamo da se natrontamo slojevitom i debelom garderobom, zato što odmah zaličimo na mečke.
Ja lično uvek volim da sam utegnut i oskudno odeven, jer tako samog sebe doživljavam sitnije.
:cigara:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351776#p2351776]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351769#p2351769]*deni* napisao:[/url]U to vreme se vodila drugačija državna politika, pa je u skladu s njom diktirana i medijska slika stvarnosti.
kurveću... :pucaodsmeha:

ali si apsolutno u pravu...
naslovi:

Soroš: Svetu preti Velika depresija

Soroš: Na američke ulice stiže klasni rat!

Soroš: Raspad svetskih finansija

etc

(sve sa B92)

još se boji kako će da preživi... :spijun:
A ti koji su zaduženi da sastavljaju, odobravaju i seju crne vesti i prognoze sasvim sigurno uživaju u potpunom blagostanju. U tom lancu je i majmunica Maja Japundža, oca joj jebem kurvećeg u majici kratkih rukava.
Zamisli koja je to bahatost.
Korisnikov avatar
By deran
ne mogu da nosim ništa što tako prijanja uz nogu-rasčeša se do krvi,jebote... :avalon:
Imam napravicu koja izmedju ostalog meri i temperaturu i vlaznost vazduha, pa znam da ono sto mediji objave ne odstupa drasticno od stanja na mojoj terasi.
Ali, da, subjektivno osecam da je hladnije nego sto to pokazuje temperaturna vrednost, najvise zbog vetra koji duva.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrijeme je za jednu prikladnu intermezzo numeru.
Riječ je o numeri u interpretaciji Biljane Ristić sa njenog solo albuma, koji je svojevremeno doživeo potpuni debakl na tržištu muzike, ali smo je mi ipak metnuli na youtube, iz poštovanja prema liku ove ostarele imitatorke, jebačice, mrsomudke i pevačice :

:gotika:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja imam trip da je hladnije nego što vele. Mrem.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351790#p2351790]Wilhelmina napisao:[/url]Imam napravicu koja izmedju ostalog meri i temperaturu i vlaznost vazduha, pa znam da ono sto mediji objave ne odstupa drasticno od stanja na mojoj terasi.
Ali, da, subjektivno osecam da je hladnije nego sto to pokazuje temperaturna vrednost, najvise zbog vetra koji duva.
Upravo to. vetar.

Umirem.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351834#p2351834]*deni* napisao:[/url]
Riječ je o numeri u interpretaciji Biljane Ristić sa njenog solo albuma, koji je svojevremeno doživeo potpuni debakl na tržištu muzike, ali smo je mi ipak metnuli na youtube, iz poštovanja prema liku ove ostarele imitatorke, jebačice, mrsomudke i pevačice :
Ali redosled :smeh:

Inače, vaistinu degutantno kako ih oblače po RTS-u i drugim televizijama, mada će oni uvek da ti kažu da je tamo toplo zbog reflektora.

Svejedno, reflektora ima i po svetskim televizijama, pa se tamo prezenterke u zimskom periodu ne oblače i ne izgledaju kao kurve sa železničke stanice na +30C kao ta Maja ili gospođa Joksimović.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351850#p2351850]Mars napisao:[/url]

Inače, vaistinu degutantno kako ih oblače po RTS-u i drugim televizijama, mada će oni uvek da ti kažu da je tamo toplo zbog reflektora.

Svejedno, reflektora ima i po svetskim televizijama, pa se tamo prezenterke u zimskom periodu ne oblače i ne izgledaju kao kurve sa železničke stanice na +30C kao ta Maja ili gospođa Joksimović.
Pa to je taj seljački mentalitet, koji je u Srbiji prisutan čak i kod persona rođenih i odraslih u strogom krugu beogradske dvojke - Slikam se na televizoru, znači moram maksimalno da se nakitim, nafrakam, nafriziram, ili da usred zime obučem letnju majicu, da naglasim činjenicu da sam ja u toj toploj kutiji, za razliku od običnog sveta itd.
:gotika:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne zapamceno nije, ali da je ledeno, jeste. Pogotovo u ranim jutarnjim satima.
Jos ako radis kao ja, sa konstantno otvorenim salterom i bocnim vratima, onda i zavrsis kao ja: mrtav bolestan. Zima mi se uvukla u svaku kost u telu.
Korisnikov avatar
By Mars
A što da su ti vrata otvorena?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!