Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
IMAX 3D Trailer (jos novih scena)

Prometheus Yahoo Q&A Michael Fassbender Charlize Theron

aaaaaand

AMC Prometheus Q&A with Ridley Scott and Damon Lindelof

iskreno ne mogu da docekam ovaj film. alien mi je omiljeni film, hiljadu puta am ga video. giger mi je omiljeni 'umetnik' :leviathan: bio sam u njegovom muzeju i baru minimum 20 puta... jedva cekam da vidim sta su smislili. ko/sta je space jockey, zasto su jaja bila na brodu, gde je brod isao, zasto se srusio na lv-426, kako je njega napao facehugger/chestburster.

posto je ridley rekao da u ovom filmu apsolutno nece biti 'osmog putnika' ili kako ga zovu kameronovi fanovi - xenomorph, ljudi sve vise spekulisu da cemo videti proto-alien-aa, tj alien-ovog dalekog pretka i zivo me interesuje kako izgleda. originalni alien je izgledao onako jer je covek bio domacin, u 3 delu je domacin bio pas pa je isao na cetiri noge i vise podsecao na zivotinju...

u q&a pitali ridley scott-a, parafraziram: posto u originalnom alien-u glumci skoro da nisu znali nista o chestburster sceni i imajuci u vidu kakav je to shok bio i za glumce i gledaoce, mozemo li isto ocekivati u prometheus-u. odgovor: o da! apsolutno!! :hyper: sta li je smislio???

i jos na sve to, imajuci u pitanju koliko je scott opsednut tajnovitoscu i sakrivanjem informacija, mozemo biti sigurni da je ono sto vidimo u trailer-ima samo mikroskopski fragmenat celine.

uh drama :drama: ne smem vise nista da citam po netu da ne bih saznao nesto pre filma :sigh:
Korisnikov avatar
By Dominion
prvi americki TV Spot pusten za vreme 'walking dead' (par novih scena sa sve little-tortilla-boy announcer-om od kojeg svaki put skrgucem zubima kad gledam trejlere)

Korisnikov avatar
By Synesthesia
:krezavi:

A... ja samo.. zašto... nema.. mislim... Gde je Sigurni? :(

Poštujem Šarlizin lik i delo, ok mi je kao zamena, ali gde je original.. ?

Ili je ovo zapravo, kao, šta je bilo pre početka... hm. Zbunjen sam što je nema :(
Korisnikov avatar
By V25
Ja brojim dane do ovog filma!!!!
Korisnikov avatar
By Dominion
gledacu sve verzije, 2d, 3d i jebesh mi mater ako ne budem otishao do holandije/shpanije za imax posto u jebenoj francuskoj nema 'kvalitetan' imax + koji prikazuje filmove u orgininalu...meaning da ne sinhronizuju jebene filmove!
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369484#p2369484]Synesthesia napisao:[/url]:krezavi:

A... ja samo.. zašto... nema.. mislim... Gde je Sigurni? :(

Poštujem Šarlizin lik i delo, ok mi je kao zamena, ali gde je original.. ?

Ili je ovo zapravo, kao, šta je bilo pre početka... hm. Zbunjen sam što je nema :(
prometheus je 39 godina pre alien-a. mislim da nije bila ni glint in her father's eyes :D

Slika

@ sixtella, pa bolje da me od toga strefi nego od debljine k'o tebe...ide sezona jagoda, pazi da ne padnesh sa merdevina kad ih budesh brala - midžetu :awesome:
By Shoplifter
posle ovoliko spoilera jel ostalo bar još nešto da se vidi u filmu?...

ako jeste, kačite
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370893#p2370893]Shoplifter napisao:[/url]posle ovoliko spoilera jel ostalo bar još nešto da se vidi u filmu?...

ako jeste, kačite
ti k'o oni na youtube-u sto ne razmisljaju nego odma' - 'sve je spoiler, ne moram da gledam film'. film ce trajati (sudeci po hintovima ridley-a) min 2 sata, sta ti je spoiler u par slika i par trejlera od po 1-2 min? ionako znamo na sta je nabasala posada nostromo-a. tako da je sinopsis poznat sa ili bez trailer-a.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Its all about different loves.. You can love the movie, like most of the people do, and u can dominionate a movie... :awesome:
By Shoplifter
znamo na sta je nabasala posada iz alien serijala, a zahvaljujuci redovnom izvestavanju o ovom filmu znamo i radnju celog prometheusa, a znamo bome i celokupni vizuelni dizajn filma. hm... bice to nepredvidivih 2 sata :lol:
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370933#p2370933]Shoplifter napisao:[/url]znamo na sta je nabasala posada iz alien serijala, a zahvaljujuci redovnom izvestavanju o ovom filmu znamo i radnju celog prometheusa, a znamo bome i celokupni vizuelni dizajn filma. hm... bice to nepredvidivih 2 sata :lol:
nije redovno izvestavanje vec viral marketing. nije ni prvi ni poslednji film koji to ima.

da li znamo ko/sta/koliko ih je/sta se desilo sa 'space jockey-ima'? kako su uticali na ljudsku rasu? sta su hramovi na planeti buduci da ih ima 5 u trailer-u. koliko ima alien brodova? da li je TO space jockey svet ili je to neka 'remote outpost' za vojno istrazivanje/skladistenje? sta su ampule u sobi sa glavom? sta je glava? zasto se glava 'pomera'? sta zarazi posadu? u sta posada mutira? ko je u 'cock-pitu' tj oko koga se 'obmotava' 'odelo'. odakle su dosla jaja koja se pojavljuju u '79 alien-u? zasto su jaja uopste na brodu? kuda je ishao drugi alien brod koji se srushio na lv-426? zasto/kako ga je napao alien? gde je originalni chestburster zavrshio? sta se nalazi u stomaku shaw-ove? sta je u holloway-ovom oku. sta ulazi nekome u odelo? sta se desilo sa ostatkom posade prometheusa koja je ostala na planeti posle sudara prometheusa i alien broda? gde je peter weyland/da li je mrtav ili je i on doshao zajedno sa posadom prometheusa na lv-233 (starija osoba u invalidskim kolicima)? koja je davidova uloga? koliko ima androida? koja je uloga vickersove? sta je proto-alien tj ko je alien-ov progenitor.

tako da, ja koji sam opsednut ovim filmom, gigerom i ridley scott-om, alien tetralogijom, visim po forumima posvecenim prometheusu ne znam radnju filma ali ti izgleda da.

vizuelni dozivljaj, sta god to znacilo je kao sto rekoh 2 min trailera od minimum 120 minuta filma je beznacajan fragmenat.

i da, meni ce biti nepredvidiva 2 sata zbog gore napisanog.

@ constantine - apsolutno, pozeljno u imax-u :awesome:
Korisnikov avatar
By V25
Ovo je za mene događaj godine!!!!!! Dugo se nijednom filmu nisam ovoliko radovao.
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370962#p2370962]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ovo je za mene događaj godine!!!!!! Dugo se nijednom filmu nisam ovoliko radovao.
apsolutno se slazem :mazi: mislim da je film - THE film decenije. mozda decenijA. znam da dosta ljudi tipuje na batman/hobit ali meni je ovo... ja se ne secam kojem sam se filmu toliko radovao. cesto sebe uhvatim kako se kezim i kikocem u ogledalu od same pomisli na film :awesome: sta cu kad sam geek :leviathan:

a razvio sam fobiju od aviona u zadnjih par meseci, koja je sve jaca, jer cu imati 4-5 letova u narednih mesec i po i u fazonu sam 'ako padne avion necu da umrem pre nego vidim prometheusa whaaaa' :facepalm: kazem ti lud! :D
Korisnikov avatar
By V25
Da li je Giger i ovog puta umešao prste? Nadam se da jeste, i iskreno voleo bih da Rudley ne koristi samo CGI već i matte paintings. Znam da je tehnika prevaziđena, ali je meni barem estetski savršena.
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371045#p2371045]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Da li je Giger i ovog puta umešao prste? Nadam se da jeste, i iskreno voleo bih da Rudley ne koristi samo CGI već i matte paintings. Znam da je tehnika prevaziđena, ali je meni barem estetski savršena.
all :hail2: giger! giger je definitivno umeshao prste samo sto niko ne zna do koje mere. ja se sve nadam svaki put kad krenem u gruyères (gde mu je muzej i jedan od barova) da cu da nabasam na njega i pitam ga (posto je cesto tamo a mnogi su ga upoznali i pili kafu sa njim :leviathan: :fige: ). prosle godine je imao izlozbu u bechu, i nekog a je pitao sta i da li radi za ridley-a (ridley je opsednut tajnovitoscu i misterioznoscu i nista se nece saznati ako on nece ili pre izlaska filma u bioskope) i odgovorio je da radi ali da ne sme da kaze sta samo da je 'gruesome' i fantasticno :eya: sa druge strane ne znam ni ja sta sam umislio, da ce uz kafu da mi shapne u uvo sta se deshava u filmu...ili da cu da ga napijem i izvucem tajnu iz njega :doh:

elem, ridley je sada poceo malo da govori o produkciji i rekao je:
I brought him in, I showed him what we were doing, showed him the story and he liked it a lot. So he's doing a little bit of work for me. He's been doing some murals, big murals, which we'll see in almost one of the first chambers we encounter when we land where we're gonna go.
imajuci u vidu koliko je star, verovatno radi samo skice - prestao je da se bavi airbrush-om u ranim 90tim i sada uradi poneku skicu i poneku skulpturu.

e sad, tu su ljudi odlepili na prometheus forumima i vode se debate sta i koliko je uradio.
sam hram koji se vidi na LV-223 iz profila lichi na gigerov neiskoristen crtez za 'Dune' tj da li je to bio harvester ili Harkonnen-ov dvorac (ne mogu tacno da se setim)?
Slika

treba takodje imati u vidu koliko ridley voli shock value (a i fanovi aliena ocekuju nesto ala chestburster scene i ovde - a ridley je juche priznao da ce biti scena koju su snimali samo on i rapace i niko drugi ne zna sta ce biti), tako da je pitanje sta se nalazi na toj planeti - samo space jockey-s? posada mutira u nesto, a sta je famozni crv (u kom god obliku) koji pominju ljudi? mozda ima nesto trece na toj planeti sto ce da ima sokantan nastup? mozda isto neiskoristen crtez za 'Dune' worm-a.
Slika

da li je ovo 'mural' o kojem ridley govori - posto ovo mnogo vishe lichi na gigera...da citiram forumashe 'it screams giger!'
Slika
unutrasnjost hrama i cockpit-a, koliko sada vidimo, deluju previshe mehanicki a ne biomehanicki kako je izgledao originalni brod i cockpit tako da su to verovatno radili ljudi zaduzeni za fx. a buduci da imaju minimum 2 space croissant-a mozda i postoji neko objasnjenje za razliku.

e sad, juce su izasle nove eksluzivne slike ( http://i.imgur.com/IXmUk.jpg" target="_blank ), da li je to gigerov mural? humanoid sa desne strane ne lichi na gigerov stil...or anything giger-esque for that matter, ali zato stvorenje sa njegove leve strane...hmmm. hijeroglifi na tom muralu su identicni onima na gigerovoj slici koja prikazuje alien-ov life cycle (uradjeno za originalnog aliena ali neiskorisceno)
Slika
Slika

jedni tvrde da stvar koju humanoid drzi u desnoj ruci jeste glava zivuljke sa gigerove 'alien iv' slike. imaju skoro iste pipke/zube (?!) na 'ustima'?
Slika

i za kraj, ridley je definitivno old skul:
In one funny bit, a fan asked if Scott had decided to go “old school” over CG for the effects in Prometheus. Scott said that he hates the term “old school” - "Well, the word "OLD School" I don't like. So Go F yourself" and added, “I can still kick your butt even with a dodgy leg!” Lesson of the day, don’t call Ridley Scott old school.
Was CGI utilized or was there old school practical sets?
Scott: I don’t like the term “old school”, but we did use some “sensible school” sets. CGI tends to be more expensive.
And don’t dare call his real sets “old school” -to him, they are simply better, more practical, even more economical. He always sees the bigger picture. “I’ve gradually realised that what I do best is Universes, and I shouldn’t be afraid of that.”
gotta love him :leviathan: :hail:

*edit* ps. ne zaboravi glavu, glava isto deluje gigerovski
Slika
Korisnikov avatar
By Misfit
dominion je pravi posvećenik. to treba ceniti, ljudi, a ne lečiti. :hyper:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!