Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by bas bleuJes, pa da mi cale, keva i devojka provale da sam gay.
slobodno fotografisanje... postavljanje slika na drustvene mreze...
Originally posted by Popeye
Originally posted by Kittrie
karaoke.
pijani ljudi falsiraju ,grese u tekstu, pederi krecu dudlati mikrofon.. a mi navijamo !!
doduse, koliko je tesko napraviti karaoke?
zagreb pride to sporadicno radi na svojim partyjima, it's really not a big deal (potreban je laptop, odgovoarajuci program, mikrofon i zvucnik), a rezultat je otprilike bas kao sto si gore opisala.
jednogodisnja nemilosrdna kampanja protiv autohomofobije i ormara. tko prezivi, pricat ce.
Originally posted by Zla_Barbika
..I kada mislim na femm mislim na lepotice poput [blabla], Ana Nikolić ..
Originally posted by Zla_Barbikaova recenica izvan konteksta mnogo bolje zvuci.
Hvala tebi na tome, ali mi ga nije skinuo zato sto si mu ti to rekla, tako da nema potrebe ni za cim da zalis i da se kajes
jednogodisnja nemilosrdna kampanja protiv autohomofobije i ormara. tko prezivi, pricat ce.
Originally posted by starkyslazem se, treba zdrava konkurencija s pozitivnim entuzijazmom koju ne treba u startu oboriti mafijaskim monopolom, vec "opste" prihvatiti u smislu sto nas je vise to bolje; sloboda, prijateljstvo, spontanost... deliti sa drugima, a ne biti sebican.
Zanimljiva tema...da bi gay scena bila bolja,treba vise klubova,zdravije je s konkurencijom...a opet,da bi ti klubovi funkcionisali treba sto vise ljudi...da bi ti ljudi posecivali gay scenu,treba da se osecaju sigurno,a da bi se osecali sigurno,ne treba im murija ispred kluba,nego ''opste'' prihvatanje,kako zemlje,tako okoline,blize i dalje...itd.itd.
Ovo je najjednostavnije sto mogu da napisem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!