Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
tako to biva kad se balkanske drzave igraju zmurke sa nejakim civilnim sektorom :kesa:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Šteta i sramota za CG vladu. Moj dedo je sa Bezjova, djeca su mu oslobađala Jugoslaviju, žena mu je skrivala obitelji i obitelji od fašista sa brda, otac me se ne stidi jer sam peder. Zar je na ovu razinu palo sve?

Zar su se za ovo borili? Zar se za šaku huligana Ljubo Čupić đelatima smijao u lice?

:protest:
By Hans
Forum je mesto sa kog bi što pre trebalo otići. :kesa:

No comment.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by KorvinOdAmbera
Message original : bern

Otkazivanje mi je baš iznenađenje.
Da, ali meni je ipak krivo.
Krivo je i meni, ali nekako sam hladnokrvan. Prevashodno sam zbunjen. Jer, CG je takva država: kad nešto treba da se uradi zbog Evrope, to se i uradi, bez mnogo pogovora i buke. Tako sam mislio da će biti i sa paradom. Digne žaba nogu, sijevaju blicevi i tako to.

Doduše, jedan skeptični dio mene vjeruje da otkazivanje parade nema mnogo veze sa bilo kakvom "podrškom s vrha" (da je nema, ne bi se prada ni organizovala!), već da se tu radi o manjem zajebu prilikom dijeljenja kolača ispod žita.

U principu, Crna Gora je tolerantna zemlja, ali iz lijevih razloga: što je mala i što ruka ruku mije. U ovakvoj vukojebini ne postoje podjele na pedere, lezbejke, Srbe, Crnogorce, Muslime, žene i muškarce - to je obična farsa. Podjele su samo na nivou "ko je čiji kum/rođak" i "kome je veći".
By Manboy
I u Moskvi otkazana? :( Eh nisam znao...

Sto se tice crnogorske, ionako bi smesno izgledalo, bilo bi desetak ljudi kako neko rece...Pa ljudi, Srbija ima vise gejeva nego Crna Gora stanovnika! :D A koliko ih je bilo kod nas? 1,000 jel tako? Zbog straha najvise...Ja se nadam da ce se odrzavati svake godine kod nas i da ce za jedno par godina to postati k'o dobar dan i da cemo svi mi moci bez straha da setamo i proslavimo ovo sto jesmo :) Pricam bajke sad, znam...
Ali da li gejevima u Crnoj Gori treba kontraproduktivna slika - da u Podgorici izadje 20 pedera i jos toliko lezbejki i onda se ljudi samo jos vise sprdaju s tim...? Ja znam da se s necim mora poceti ali zele li oni sami takvu paradu? Uostalom, zato je i otkazana jel tako?

Elem, mnogo me vise zanimaju desavanja u Srbiji, izvinjavam se djeticima :D
Evo, odrzana danas i neka konferencija povodom dana borbe protiv homofobije, onaj Djilas nesto pametovao, izgledalo mi to kao da Hiler prica o pravima Jevreja... :smeh:
Paki je bio i na Studiju B ako je neko uhvatio :) Lepo je pricao, i ona zena psiholog je bila ok, a neki politicar ga toliko otupeo i smarao da mi preselo :D
By Paris
Svejedno mi :nazdravlje:

Edit: Ali mi smesna latica-trolica :lol:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
gdje nestade cojstvo i junastvo:blentavi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa nije bilo očekivano ni u Beogradu, pa je ipak uspelo, kad su ljudi pošteno zalegli i radili na tome. I ako dođe 50 crnogorskih LGBT, doći će još 50 iz okolnih zemalja, i eto ti prajda. Tako je bilo prvi put i u Sloveniji, Hrvatskoj, Grčkoj itd. pa se postepeno povećavalo.

Ako nisu uspeli sada, uspeće kasnije. Važno je da se radi na tome.

A što se Rusije tiče, nekako mislim da će tamo ići malo teže.

Originally posted by Orlando the Lady

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Ovo je sjajno, odakle je?
By Sixto
Sav se potresoh, suza mi na bluzon kanu!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma...

Napadnuto dvoje (niti je razjasnjeno pod kakvim okolnostima) i ajde da ne odrzimo paradu.Kroz kakve je beogradski pride prolazio krize,pretnje,u kakvom obrucu je bio,izmedju politicara koji "hoce-nece",huligana koji javno,sto na televiziji,sto na internetu,sto grafitima preti,poziva na linc itd.,pa se ipak odrzao.Istina,trebalo je vremena i godina da se ta 'zamisao' realizuje.
Videli smo i scenario tog dana.Takav se ne bi desio u Podgorici,siguran sam.

Nezainteresovanost i nemoc politickog vrha.Niko od onih sto su glasno istupali kao potpora predstojecem Pride-u se vise ne oglasava,kako je datum poceo da se blizi.Odjedom se svi ogradjuju,ali je pomak,naravno,sto se uopste stvorila "volja" (pa i od nazovimo "pravne drzave" ) da se Pride odrzi..Ako ne ove godine,onda nekih narednih.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by starky

Iskreno,oni su meni neozbiljna drzava,i plasila sam se unapred sta bi moglo da se dogodi.Bolje je ovako ako nisu u stanju da obezbede sigurnost ucesnika. :sesir:
tacno da te covjek stavi u potpis.

:ubise:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@Angra: Mislim da sam u nekom od brojeva Betona nasla idejno resenje korica.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by starky

Iskreno,oni su meni neozbiljna drzava,i plasila sam se unapred sta bi moglo da se dogodi.Bolje je ovako ako nisu u stanju da obezbede sigurnost ucesnika. :sesir:
govoris o srbiji ili crnoj gori? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!