Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Glasnik
Originally posted by bern

Crkva može da sere koliko hoće, ali manipulisanje činjenicama je za svaku osudu.

Ima toliko ljudi na ovom prostorima koji nemaju HRABROSTI da se otresu religioznih upljuvaka koje su im u mozak ubacili kad su bili mali.

Ako niste u stanju ( = intelektualno i duhovno sposobni) da apstrahujete ono najbolje u religiji, a istovremeno se ogradite od lošeg - onda batalite religiju. I ne osjećajte se krivim jer je takvo apstrahovanje vrlo teško postići. Ali, napušanje religije je bolje nego prećutna podrška ovim bolesnim nitkovima!

Spalite te sakate mostove "vjere"!
:up:

OT: Ne znam ja kakva je to ''božićna poslanica'' u kojoj dotični govori o uzimanju organa za koje je Evropska unija znala, ali nije htela da kaže, ali eto ima Boga, pa se i to saznalo? Dakle, između priče o ''voli bližnjeg svog'' i ''primeru Isusa svima nama'' raspali čova gnev o ovakvim stvarima. Muka mi je... :backstab:
Korisnikov avatar
By 2kune
Opa! Odavno nije bila ovako nekršćanska posranica... Šteta Paje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, šta se tu bunite ?
Ta poslanica i nije bila namenjena vama, što po mračnim odajama greha hodate i odajete se bahanalijama, već je pre svega bila namenjena staroj masi, odnosno mušterijama crkve na čijem čelu je ovaj matori popa.
:pop:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali da crkva maltretira nevine ljude i uzima danak u živcima, uzima.
Ja sam na poslednjem spratu jedne zgrade i vazdušnom linijom sam prvi komšija najvišeg tornja crkve u centru, pa kad udare ona zvona, dođe mi da uzmem top i ispalim đule, te zauvek ućutkam te crkvene zlotvore što me zvonima jebu u mozak.
:mad:
By Speculum Columbae
Po, običaju, nemam neki preterano inteligentan-topla-voda-u-bojleru stav, ali čini mi se da je ovo neki morbidni, hrišćanski način da se čestita Božić.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!