Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Blady napisao:@Ledena - Da li si ti bila Leda ili ne?
NE!
Korisnikov avatar
By Galateja
Galateja napisao:Nikada ne lažem emocije - to je po mom mišljenju najvažniji deo iskrenosti.
Da se samocitiram. :trep:

Savim je nebitno kad me neko smara sa 'da li mi je dobra frizura?' potvrdno odgovorim iako tako ne mislim. Ili kad mi ljubitelj pasa priča naširoko o svom psu pa prokomentarišem 'baš je sladak' premda u tom momentu mislim da je vlasnik psa dosadan. Nemam tu potrebu da govorim istinu za svaku sitnicu i skrećem pažnju na najsitniju grešku. Meni je to pre nekultura nego iskrenost. A i ljudi ponekad vape da ne budeš iskren i zahvalni su ti na tim sitnim lažima. Setih se kad Mirjana Joković u filmu Podzemlje kaže Mikiju Manojloviću koji je obmanjuje i laska joj 'Marko, kako ti lepo lažeš'.

ALI!

Kada je reč o emocijama, u mom vrednosnom sistemu neiskrenost je nedopustiva. Ako volim onda stvarno volim. Ako kažem da mi se neko dopada onda tako i osećam. Čak i ako je neko posle takve izjave grub neću da reagujem po sistemu kiselog grožđa.
Korisnikov avatar
By tebra
Ne 100%, ali veoma, veoma. Nemam taj problem da kazem da nekome nesto lose stoji, ukoliko me ta osoba pita. Ako govorimo o iskrenosti vezane za seksualnu orijentaciju, onda se mogu kvalifikovati kao neiskren, ali smatram da autor teme nije mislio na to.

I moracu da citiram Galateju: "kada je rec o emocijama, u mom vrednosnom sistemu neiskrenost je nedopustiva". Mnogo mi znaci kada je tudja osoba iskrena prema meni, pa makar to i bolelo.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Дивно је то Hys конципирала у уводној реченици.
Искрен сам колико ми ситуација дозвољава.

Ако ће та истина само да шкоди а не резултира ничим корисним онда је, по мени, бесмислена. Наравно, озбиљне ствари никада не треба ни отезати већ одмах рећи. :)

Када бих процентуално изразио рекао бих да сам 85% искрен.
Накупи се ту оних ситних - не могу до града "уморан сам", "немам времена", "учим"...
Да ли ти се свиђа како сам окречила собу - "фино је"
Да ли ти се свиђа ова мајица што сам купио/ла - "фина је"

Уосталом, не треба ни причати и коментарисати негативно над "просутим млеком" или сличном ситуацијом. Када нешто не могу да променим, боље да прећутим... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Blady
LeDeNa_ napisao:
Blady napisao:@Ledena - Da li si ti bila Leda ili ne?
NE!
Ju, koliko ne :lol:

OT - Poprilicno iskrena
Korisnikov avatar
By Anhedonie
korvin kaze da sam mnogo iskren, osim kada lazem.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Obozavam kad mi neko bez problema kaze sta mu smeta kod mene ili bilo sta sto bi neko drugi precutao ili rekao na 'fin' nacin :)
Sa svim bliskim osobama sam surovo iskren i to posebno cenim u odnosu sa partnerom, koji je srecom isti takav...nekako se problemi lakse resavaju u takvom odnosu.
Naravno, kad upoznajem nekog novog ili kad pricam sa nekim poznanikom mnogo sam suzdrzaniji, to je vec stvar kulture a ne iskrenosti.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2039676#p2039676]LeDeNa_ napisao:[/url]dakle, jeste li iskreni??
koliko??
do kraja??
sigurni u to??
postoji li granica iskrenosti koju ne prelazite??
sta dobijate svojom iskrenosti a sta tudjom??
verujete li u iskrenost i ako donosi razocaranje??
cenite li je??
- uglavnom
- dovoljno
- ako je potrebno da
- kakvo je ovo pitanje
- trudim se da je ne prelazim. kad je uzaludno reći istinu, kad je lakše zaobići je nego trpeti dramu oko nebitnih stvari, kad bi povredila nekog a beznačajna je
- svojom dobijem kurčinu, šamar, napušavanje, prekid kontakta, a tuđom savet da promenim nešto što ne radim dobro
- da. razočarenjem isto donosim promene.
- izuzetno
Korisnikov avatar
By hippo...
Iskrenost je osobina koju najviše cenim. Bez nje ja ne mogu da gradim bilo kakav odnos sa ljudima. Cenim iskrenost više od bilo koje druge osobine bez obzira da li će ona da me razočara i ubije. Ako je nekome stalo do mene on neće nikad da me laže jer čovek zaslužuje da zna na čemu je. Ja sam uvek iskrena, nikad ne foliram, nešto je tako i to je to.
Korisnikov avatar
By No Doubt
Prema onima koje volim i koji su mi bliski, jesam. Prema ostalima sam korektna, ne bih ih zeznula i prevarila, ali i ne govorim im sve jer smatram da me zbog činjenice da se ne poznajemo dovoljno ne bi adekvatno shvatili, a ja bih potrošila energiju i vrijeme objašnjavajući. Ukratko.
Korisnikov avatar
By justmsmyself
evo i ja da se pomalo uključim u ovaj forum
:comingout: :austrija:

Po meni je najvažnija iskrenost ona prema samoj sebi. A ta iskrenost je ujedno i najteža.
Sto bi rekao Jovan Ducic:
Za iskrenost prema sebi, koja čoveka nikada ne bi zavela na stranputicu, potrebna je pre svega jedna urođena hrabrost, snaga karaktera, ukus za načine, ideja o životu, i ljubav za druge ljude. Znači vrlo mnogo!
Koliko sam iskrena prema drugima je relativno. Ali smatram da osoba koja mi je bitna, dio je moga života i ne zaslužuje ništa manje od iskrenosti.

PS: Svaki komentar je dobrodošao
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2039951#p2039951]Anhedonie napisao:[/url]Moja iskrenost je cesto nalik centvarovoj.
hahahah sta koji kurac :radosnice: zar sam ocekivao da iko zna kakvu iskrenost ima centvar :lol: koja sam mystique attention whore bio :radosnice:

elem, prema decku 100%, zna moje najodvratnije gadosti koje mogu da se znaju
prema onima do kojih mi je stalo sam prilicno iskren, ne lazem ih
prema onima za koje me zabole me zabole da li ih lazem
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2039676#p2039676]LeDeNa_ napisao:[/url]

dakle, jeste li iskreni??
koliko??
do kraja??
sigurni u to??
postoji li granica iskrenosti koju ne prelazite??
sta dobijate svojom iskrenosti a sta tudjom??
verujete li u iskrenost i ako donosi razocaranje??
cenite li je??
- jesam
- toliko da zna nekada da boli
- do kraja :)
- tako drugi kazu
- retko kada se kockam sa istinom, znam da to ne valja i da na kraju gubis a ja ne volim da gubim :)
prema drugim ljudim umem nekada biti suzdrzan ako procenim da nisu u stanju jos prihvatiti ono sto bi im imao reci te im ostavim prostora da sami dodju do toga.
- svojom iskrenoscu sebe postavljam na poziciju da je ono eventualno najgore proslo i da ono sto sledi je uvek bolje
- tudju iskrenost postujem i na neki nacin ona vrednuje i mene kao coveka, to dobijam od tudje iskrenosti i znaci mi i uvek cu pokazati drugome koliko mi to znaci, to zblizuje ljude.
- iskrenost donosi uvek istinu, ni jedan put nije lak ali samo neki ili jedan je pravi
- najvise je cenim u okvirima kada covek pobedi samoga sebe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!