Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by SmallTownBoy_91

Mislim, nije mi jasno, kako neko ovako retardiran i zaostao u mozak uopste ima PRAVO da se izjasni... Vicevi o plavusama.. Sta, osetila se prozvanom? Pih... A ti, osnuj "SLLJ" (stranku lepih ljudi) pa dokazi suprotno... Some people really... Ugh... :sigh:
:lol: ja sam plavusa u dusi , definitivno :lol:
kad sam procitala tvoj post kroz glavu mi proslo ... "ej, pa ti si stavila vic o plavusama u ovoj temi" :lol:

jaooo boze, prsla sam :roflmao:

cisto onako da bi se zastitila, bila sam i ja plavusa na godinu dana, obozavam viceve o plavusama, a i opste je poznato da moja devojka iz snova ima plavu kosu i plave oci... sad bi dodala da mora da ima i smisao za humor, kako bi se ogranicila od ove praznoglave manekenke...

mrzim takve osobe koje potvrdjuju neke klisee, i sad ce neko sa razmisljanjem iz 15.veka da se odvali da je to zato sto je ona manekenka...
Korisnikov avatar
By Mage
Sanja, neću da generalizujem, ali sve manekenke koje sam ja upoznao su bile glupe ko štuke :katemoss: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!