Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KiWiDa. Tuzno, ali upravo tako.
U jbt ... koji down.
Gledaj ovako ... Mačence je odvojeno od majke ... Moglo je da bude pojedeno od strane nekog kučeta ili da umre od gladi ... ti si mu bar dao nekoliko dana lepog života hrane i ljubavi ...
Trebaš da budeš srećan što si imao priliku bar neko vreme da uživaš u njegovoj pojavi ....
Naravno, ne može da se raduješ što su mačencetu skraćene muke ... ali da si u takvom down-u ... ni to ne ide. To mačence sigurno ne bi volelo...
Originally posted by DirrtyLepo je što ti je žao mace i što brineš za životinje, ali nastavi dalje.
Ne razumem zašto se ljudi radije brinu o psima uličarima.
To što su mačke manje, sposobnije, i možda bezopasnije po ljude, ne znači da se njihova populacija ne treba kontrolisati!
Treba ih sterilisati, kao i pse, da se više ne uvećava njihov broj, pošto sigurno većina nikada neće biti udomljena :/
Ja sam ponovo plakao juče i danas... nisam mogao da spavam, morao sam da budem budan dovoljno dugo da se komiram i prestanem da razmišljam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!