Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Da ima, i da li to hoces da kazes da momci koji izgledaju kao zene su lepsi od zena koje su jelte zene :D
Elem zene izgledaju kao zene zbog fizionomije pa cak i zbog kostiju lobanje,dok muskarcima ce uvek trebati kozmetika ne bi li istakli tu zenstvenost
Korisnikov avatar
By Maximus Prime
Pa jasno je meni to...ali lično, za mene više ženstvenosti može da prikaže neka shemale nego žena...žene uzeše to sve zdravo za gotovo, dok se ova druga strana više trudi da to prikaže...
Korisnikov avatar
By Maximus Prime
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2662587#p2662587]Zvonki napisao:[/url]Zene su vec zenstvene,one ne trebaju da uzimaju to zdravo za gotovo
Da...baš su ženstvene...u fazonu su "izađi mi na crtu"...kad ih vidiš samo kako sede kao kamiondžije, hodaju kao Žuća zemunac, rečnik kao iz "Vidimo se u čitulji"...sve besne i brze. Ja bih stvarno voleo da vidim malo ženstvenosti na ulicama i voleo bih da sam u zabludi. Možda i grešim ispravite me, ali eto takav je pogled kroz "moj dvogled"...

Samo jedan od primera, oličenje ženstvenosti...
http://www.youtube.com/watch?v=vP7rpZL8qRs" target="_blank
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ne znam bas...ja ne vidim da su BAS SVE zene takve kakvim ih ti opisujes,ipak imam objektivan pogled na svet oko sebe ali postoje i te takve butch zene
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ti zivis u nekom kraju Zemuna gde zene vladaju,kao kurve iz filma Sin City,zajebi da idem tamo,neka me sa kucamm i macama :D
Korisnikov avatar
By Maximus Prime
Haha, ma ne bre, ja sam preko Save :) Ali sam naveo primer Zemuna, jer sam se tamo dosta kretao...i jedina razlika između Zemunaca i Zemunki je što su Zemunke opasnije :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Munze konza brate :D..ej cuj kako god se one ponasale one su opet zene i opet su po difoltu prirode zenstvene,to malo sto se sire jer su munze konza ne menja njihovu prirodu
Korisnikov avatar
By Maximus Prime
Jbg, ja sam takav...volim da mi je žensko pored mene mica cica maca, umiljata, nežna, ženstvena...a širenje da prepusti meni. Sve ostalo mi je nepojmljivo u mojoj definiciji veze...opet, to je samo moje viđenje stvari, moj svet, moj univerzum i moja pravila :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!