Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukieI mojim nekima.
A meni je ne samo pisala udžbenik za fakultet nego sam i polagao ispit kod iste.
Originally posted by svejedno
Ako mi to zamisliti i mozemo, licno mislim da se svodi na 'ko ima vise moci', u ovom trenutku u vremenu, sto se tice 'Elite' drustva. Celokupnog.
..
Mozda gresim. Poz. Moram palim napolje.
Originally posted by LeDeNa_?
Ajmo biti realni, bar malo.
(...)
Hoćemo, nadalje, o plavoj krvi? Mislim, svako od nas ima "svoja" tumačenja raznih reči i pojmova.I to je sjajno.Samo kad su, u osnovi, potkrepljena Činjenicama.
Originally posted by Galateja
Šta je za vas elitizam? Da li ga poistovećujete sa snobizmom ili ne? Da li elitizam, nužno, povlači negativne konotacije ili može imati pozitivan odjek?
Originally posted by LeDeNa_Ne znam zašto si stavila veliko č? Neka elitistička fora? Ah da, po tvojoj definiciji na Balkanu nema elite...
Eh svasta...
Meni je bezveze izvuci neku rec iz posta.....
Ako ti ne znas zasto sam tu rec stavila sa velim Č...nemam nameru da ti objasnjavam, sorry....
A drugo...
Tema je elitilizam....Ako vec meni postavljas pitanje...napisi nesto i o toj temi...
ps.
Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo), nije da pokaze da je neko u pravu, nego da potakne ljude da, na osnovu procitanog, sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja, na osnovu iznetih argumenata i samog toka diskusije.
Originally posted by bernMentalnom exibicionizmu ("trkanju") kraja nema....
Originally posted by LeDeNa_Ne znam zašto si stavila veliko č? Neka elitistička fora? Ah da, po tvojoj definiciji na Balkanu nema elite...
Eh svasta...
Meni je bezveze izvuci neku rec iz posta.....
Ako ti ne znas zasto sam tu rec stavila sa velim Č...nemam nameru da ti objasnjavam, sorry....
A drugo...
Tema je elitilizam....Ako vec meni postavljas pitanje...napisi nesto i o toj temi...
ps.
Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo), nije da pokaze da je neko u pravu, nego da potakne ljude da, na osnovu procitanog, sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja, na osnovu iznetih argumenata i samog toka diskusije.
Da si čitala još neke postove osim sopstvenih, vidjela bi da jesam pisao na temu.
Ali, nebitno. Strašno me nervira tvoj stil pisanja pa odatle i ono izdvajanje slova č. I molim te ne uči me šta je poenta foruma i rasprave - ne na način kao u tom ps-u.
Jer, iz svake rečenice izbija tvoj elitizam (koji si već okarakterisala kao nešto pozitivno, pa je stoga poželjna osobina):
Poenta bilo kakve rasprave (forumske pogotovo) (="ono o čemu ti sada pričam"), nije da pokaze da je neko u pravu (="nisi upravu, ja sam u pravu"), nego da potakne ljude (="neprosvjetljene, tebe") da, na osnovu procitanog(="onog što sam napisala"), sami dodju do svojih zakljucaka, u zavisnosti od vlastitih afiniteta i sposobnosti razmisljanja (="ako imaju mentalnih kapaciteta kao ja"), na osnovu iznetih argumenata (="onog što sam rekla") i samog toka diskusije (="jezičko naglčašavanje radi milozvučnosti").
Originally posted by *deni*Razlika je ocigledna kada je u pitanju snobizam i elitizam...
Cenim osobe koje su uljudne, sa finim manirima, koje umeju da se ponašaju i na kojima se vidi da su od malih nogu lepo vaspitavane.
Po toj definiciji čitam elitu.
Da ti nikakav prostakluk ne padne ni na pamet, a kamoli da ga sprovodiš u praksi.
To je za mene elitizam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!