Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
trudim se svojski da budem sto bolji u samoproceni, korisno je to
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Wilhelmina

(stalno okrivljuju druge za lose ili okrivljuju sebe u meri vecoj nego sto su zaista odgovorni).

Okrivljujem sebe u onolikoj meri u kolikoj me drugi okrivljuju.Isto toliko ne mogu znati ni koliko sam odgovoran,ako nema te druge strane,koja ce delimicno ili cak u najvecoj meri zagrebati po egu i dovesti do nekog vida samokaznjavanja.

Takodje,znam nekada uzasno biti i popustljiv prema drugima,do granice kada zelim da ugadjam i povladjujem;samim tim preuzimajuci na sebe krivicu za nesto,neke izgovorene reci,nesto lose ucinjeno(svestan da nisam kriv i da ta "odgovornost" spada sa mene),pogotovu ako mi je do te osobe stalo(a ona je ta koja ne uvidja svoju gresku/odgovornost/krivicu),te na taj nacin zelim preuzeti svekoliko breme na svoja pleca i reci "Ok,ja sam,jesam kriv,priznajem..."Neiskren da,ali sa svrhom "neudaljavanja" od iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!