Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samome sebi. (Michelangelo Buonarotti)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Dobra je ta Mikelandjelova :up:

Meni se svidja i ona:Najvažnije je da pravu ljubav izgovoriš ćutanjem,osetiš osmehom,pokažeš pogledom,dotakneš srcem,jer...jedino tako ćeš znati da ljubav nije samo ''VOLIM TE"!
Korisnikov avatar
By Blady
Prirodan osecaj.... ceo moj zivot se svodi na osecaj...
Da, volim....
Umem da volim....
I volim da volim....
Nista ne moze zameniti, taj osecaj ljubavi....
Korisnikov avatar
By m..
Pa vi mene ovde mucite, kako da opisem recima emociju? Mogu samo da navodim simptome :D

Kad ti je neko bitan koliko i ti samom sebi, a jos uz to ti toplo oko srca. :lol:
By Dee
Originally posted by tintily

Osetiti se zivom!
Radovati se njenoj sreci vise nego svojoj.
Boleti njene boli.
Promeniti svoje planove zarad nje.
Pustiti je da ode.

ja volimsledeci citat jer opesiju ljubav onakvom kako je ja dozivljavam

"Ljubav nikad nista ne zahteva, vec samo daje. Ljubav samo pati,nikad se ne kaje i nikad se ne sveti" *(mahatma gandi)
:)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ljubav je polje zelenog zita
Ljubav je kad Jovanka voli Tita
Ljubav je polje zrelog raza
Ljubav je odnos Tito-Draza
Ljubav je fluid divan, topao
Ljubav je opojni miris cveca
Ljubav je tuga, ljubav je sreca
Ljubav je snazna, velika i jaka
Ljubav je simpatija malog djaka
Ljubav je Ljuba, ljubav je Manda
Ljubav je cak i Bata Kanda
Ljubav je ptica u slobodnom letu
Ljubav je kad cika salece tetu
Ljubav je riba sto brzo pliva
Ljubav je gajba 'ladnog piva
Ljubav je kao Grejs Keli lepa
LJubav je kao Stivi Vonder slepa
Ljubav je dodir voljenog bica
Ljubav je mamurluk posle pica
Ljubav je smesna k'o dobar vic
Ljubav je igla, droga i spric
Ljubav je putovanje kroz dimenzije
Ljubav je smislila razne perverzije

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ljubav je pokretac energije koja nas pritiska da radimo stvari protiv svoje volje ili svojevoljno!
Da posmatrate kako unistavate sebe a da vam to nije bitnije od onoga kome je ljubav posvecena.
Ili da pogledate u taj osmeh upucen vama i osetite u sebi najveceg srecnika na svetu.

I blagoslov i kletva....

A meni je svakako hrana.
Korisnikov avatar
By peligra
Ljubav je kada prihvatis sve mane osobe koju volis i kada ti te mane cak pocnu da budu vrline.:wink:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Mage
Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?

Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?
Sposobnost prinošenja žrtve i prevazilaženje sopstvenih granica. Ako nekoga volim, onda želim da taj neko i oseti tu ljubav i obratno. Hoću reći da nisu dovoljna osećanja sama po sebi, već i manifestacija istih. :sweet:
Korisnikov avatar
By green.confidant
ljubav je kad se setiš svoje bake, i koliko te je volela bez ikakvog uslova , i shvatiš da si skroz vezan (ozračen njenim dobrim delima), odnosno u obavezi da budeš najbolja verzija sebe i vratiš makar jedan deo te dobrote u svet...
By Ulix
Ne znam. Stvarno ne znam.
Originally posted by Kragi

Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samome sebi. (Michelangelo Buonarotti)
Ali znam da se ne slažem se ovim italijanskim pederom. :)

Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nemam pojma. kad iskrivim ljubav prema sebi i kada sam srecna sto sam rodjena zbog drugog, a ne samo zbog sebe.
By Kragi
Originally posted by Ulix

Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
... pa, dobro i onako si rekao da ne znas :D
Korisnikov avatar
By Mage

Ja baš mislim da dosta veliki deo čovekove svesti i ličnosti nastaje upravo iz interakcije sa drugim ljudima (društvom). Ljudi su jako socijalni i smatram da se nijedan čovek ne može ukloniti iz društva i živeti izolovano a da pri tom ne izgubi veliki deo onoga što ga čini takvim kakav jeste.

Društvo nas na neki način oblikuje i kroz emocije i empatiju spoznajemo i sami sebe, svoj puni potencijal. Mislim da čovek može jako puno naučiti o sebi kroz interakcije sa ostalim ljudima. Ljubav tu igra jako veliku ulogu i mislim da nas ljubav svakako čini potpunijim i ispunjenijim nego kada smo bez nje.
By Guion Nerville
Gde je konak tog vetra što raspršuje cvetove?
Može li mi to neko reći?
Jer želim da ga posetim kod kuće,
I da mu se požalim.

Monah Sosej (deseti vek)

Slika
Korisnikov avatar
By nsBeckie

:up:

I dodajem--ljubav nije upotpunjavanje mene, nego davanje mene nekom drugom... Ja sam celovita i bez ljubavi. Ali, kada volim, zelim da dajem, i osecam da time ne gubim nista, nego time samo rastem.... kao ono: Ljubav je jedina stvar koja se deljenjem uvecava :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by nsBeckie

:up:

I dodajem--ljubav nije upotpunjavanje mene, nego davanje mene nekom drugom... Ja sam celovita i bez ljubavi. Ali, kada volim, zelim da dajem, i osecam da time ne gubim nista, nego time samo rastem.... kao ono: Ljubav je jedina stvar koja se deljenjem uvecava :)
E blago vama dvoma...
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by Popeye

ljubav je kada ne mogu zamisliti svoj zivot bez te osobe. ljubav, dakle, ubija mastu.
po meni, najoriignalniji opis ljubavi, ikad izrecen :)
Korisnikov avatar
By inga
Ljubav je reč od 2 samoglasnika, 3 suglasnika i 2 idiota!
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Mage

Ne znam da li postoji ovakva tema, ali hajde da je postavim svejedno...

Dakle, pitanje je jednostavno, ali veoma teško: Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?

Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?

* Sta predstavlja za mene ljubav!?

Smisao mog zivota, za to zivim i od toga zivim. Volim da volim, volim da me vole. Prosto ...ljubav je moj pokretac. Sada se ne radi samo o ljubavi prema njoj ( uglavnom to prvo i pomislite) . Oko mene je sve ljubav.

* Kada mogu da kazem za nekog da ga volim?

Kada se predam potpuno..znaci da je volim. Da volim sto ona voli da me okrece, i prevrce, namesta kako ona zeli tj. voli. Kada samo kazem NE..a ona zna da je to NE..kada je pogledam, a ona trepne nezno..Kada je ruka u ruci, kada je zadovoljstvo obostrano, joj ima toga puno...ali mogu da kazem da umem da volim , i da sa lakocom zavolim. Valjda volim te male sitnice..
Jbt..izgubila sam se..the end
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!