Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By fazza
Ne kapiram zashto su nastavili sa prenosima, da li je to mozhda skupshtina neshto bolja danas nego shto je bila juche!? Teshko. :prst:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fazza
Ne kapiram zashto su nastavili sa prenosima, da li je to mozhda skupshtina neshto bolja danas nego shto je bila juche!? Teshko. :prst:
Znaš onu pesmu Jeti Šumadinac? Zameni Jeti Šumadinac sa Tijanić i deca meštani sa radikali

...
jednog jutra,vidim iz daleka
trce prema meni dete,baba i dva coveka
baba vice : sine,bezi,evo ide
jeste kaze klinac,ide jeti sumadinac
toga trena cujem urlik iz sume
mali kaze dzabe preplasili su me
ustvari on je dobar,nista ti nece
deca kad ga vide uvek skacu od srece...
dete kaze da se jeti igra sa njima,
zlatiborskom decom - malim mestanimaa..
...
Korisnikov avatar
By Vel boy
nadovezujuci se na linkove s RTVB92 a u kojima se pominje i selja ilicev incident (k'o da je prvi...), pa reche on: "Imam više prijatelja u Sandžaku nego svi vi zajedno i nemojte praviti incidente tamo gde ih nema ", rekao je Ilić.-

moj komentar na to je ovo:
ha, pa svakako da ima- samo sda-ovaca a vrlo moguce i vehabija. ilic i njegova ideologija kao olichenje klirofashistichkog pravoslavnog fundamentalizma se nesumnjivo vrlo dobro slaze s isto takvim islamistima. I DSS-NS (shto su samo srbijanske verzije b-h SDS-a tj. karadzicevaca i marticevaca) i SDA i HDZ (pogotovo onaj '90-e) su zajednichki chlanovi i partneri u tzv. narodnjachkom tj. desnicharskom bloku koji kao imaju predstavnike u Evropskom Parlamentu.
Al' mu smeta Rasim Ljajic jer on nije takav tj. nije SDA-ovski musliman odnosno Boshnjak, vec SDP-ovski.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja pomislio, fencysmurf se vratio i taman da uskliknem od odusevljenja, kad shvatih da je to Vel boy sa fencyjevim avatarom !
No no , Vel boy, ne maskirati se i ne zbunjivati korisnike.
:neto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!