Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by delfinmnePa...najbolji frajeri jesu tako nekakoOriginally posted by ns.happy1,75 tako neshto.
delfin, jesi kojim slucajem visi od metar i po'? ako jesi, e onda jesi frajer...
Originally posted by KissQueenOh.. yes.. to su bile moje slike.. tj jedna.. a ima i neka preradjena.. ali na temi moja fotka.. Mmmm...nego ja ne videh tvoje..
ja sam prva postavila obe (.)(.)
pre mene je LolaRenn postavila sliku na kojoj se vidi samo jedna (.)
btw, ta slika je bw i odlicna je!
Ne secam se da li je bilo jos slika sika.![]()
Originally posted by Black LadyJa se vrlo dobro secam slika koje ste vas dve postavileOriginally posted by KissQueenOh.. yes.. to su bile moje slike.. tj jedna.. a ima i neka preradjena.. ali na temi moja fotka.. Mmmm...nego ja ne videh tvoje..
ja sam prva postavila obe (.)(.)
pre mene je LolaRenn postavila sliku na kojoj se vidi samo jedna (.)
btw, ta slika je bw i odlicna je!
Ne secam se da li je bilo jos slika sika.![]()
![]()
Originally posted by Beogradjanin18ma bre, zezam seOriginally posted by ns.happyHoney, are you definitely sure about this statement?
ispod 180 nije visina. to je depresija.![]()
Originally posted by ns.happyI ja bih jednog takvog.Originally posted by Beogradjanin18ma bre, zezam seOriginally posted by ns.happyHoney, are you definitely sure about this statement?
ispod 180 nije visina. to je depresija.![]()
sta se odmah hvatate za sve, vidis da sam raspolozen za zezanje
![]()
![]()
nebitna je visina, dok samom liku koji je toliko visok, to ne postane problem. onda se jako primeti sindrom petlica. ili kod visokih, sindrom tuzne vrbe...
fakat je da se nizi ljudi mnogo brze nabilduju, dok visoki ima da se posteno preznoje...
moja mera je: 2 metra, preko 100 kg :njam:
Originally posted by blentadefinetely!Originally posted by delfinmneto je perfekcijaOriginally posted by ns.happy1,75 tako neshto.
delfin, jesi kojim slucajem visi od metar i po'? ako jesi, e onda jesi frajer...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!