- 12 Jun 2008, 01:17
Nego sta je pitanje...a da!
Sto se tice tokom samog seksa, ponekad, ono, dublje, jace tralala, a i to sa rukom mi je popaljivo u oba smera
A inace pre seksa volim diskretno da ispitam ukoliko postoji nacin sta osoba ne voli. Znaci sta NE VOLI. I sta je potpuno ZABRANJENO.
Ukoliko ima toga, jel. Obicno devojke koje imaju odredjene tabue i same kazu, da ne bi doslo do neprijatnih situacija /npr. ne vole penetraciju, a to je ipak nesto sto nije tako neobicna praksa, pa nije lose napomenuti pre odnosa, kako se osoba ne bi zajebala, zar ne?)
E kad to znam, onda ostatak divna improvizacija, slusanje, osecanje, prepustanje......
Originally posted by ManonBRAVO !!!Originally posted by anchene samo da nije neinteligentno, vec je veoma pozeljno. Neprekidna komunikacija svim culima pa i verbalna je veoma bitna za podizanje seksualne energije na visi nivo, kao i protok tj kruzenje energije izmedju dva bica.. Tome se tezi u svakom razvijenom seksualnom odnosu, koji prestaje da bude stvar instikta, vec se razvija u voljnu radnju koja pruza uzivanje i zadovojstvo onoliko koliko to mi zelimo, a ne prepusta da strast i instikt pali i gasi nasu pozudu i zadovoljenje
pa to svakako zavisi od mnogo faktora, ali ne znam zasto mislis da je verbalizovanje seksualnosti neinteligentno?
Nego sta je pitanje...a da!
Sto se tice tokom samog seksa, ponekad, ono, dublje, jace tralala, a i to sa rukom mi je popaljivo u oba smera
A inace pre seksa volim diskretno da ispitam ukoliko postoji nacin sta osoba ne voli. Znaci sta NE VOLI. I sta je potpuno ZABRANJENO.
Ukoliko ima toga, jel. Obicno devojke koje imaju odredjene tabue i same kazu, da ne bi doslo do neprijatnih situacija /npr. ne vole penetraciju, a to je ipak nesto sto nije tako neobicna praksa, pa nije lose napomenuti pre odnosa, kako se osoba ne bi zajebala, zar ne?)
E kad to znam, onda ostatak divna improvizacija, slusanje, osecanje, prepustanje......