Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
ali vidim da je bananica u stavri jako pametan/na osoba,ali misli da ce da me zajebe i da cu se ja uzrujati zbog njegovih/njenih reci,jer su nju na slican nacin povredjivali.ali ja sam imun na sve to.prevazidjite to ljudi.
kada prevazidjete to da drugima radite ono sto su vama drugi,bicete neverovatno srecniji
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
pa svima pise datum u profilu.kako mogu da vidim ista bez datuma
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Lucky_thumble
iskreno gorilice,nikada u potpunosti,a mnogo bola ce ti naneti mladje osobe dok od starijih mozes da ocekujes vise.kloni se mladjih od sebe.stariji ti mnogo vise odgovaraju u svakom smislu
Svaka chast. :)
Dodushe, tu se kod mene priroda, ili andjeo chuvar, sama pobrinula. Skoro da mi je nemoguce da se zaljubim u mladjeg od sebe. Barem se do sada to nije desilo. Ne u smislu u kom se deshavalo sa starijima.
U svakom sluchaju, moja ocena je da ne trabunjash u prazno. :) :gatara: :povez: :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
a vidis, moja ocjena je da je ovo dupli nalog koji vas przi... :D
A na koga se sumnja?
Korisnikov avatar
By sofia
A koji?Pa ja sam bar nepoznata svima a lepo je pogodio da sam omiljena!?! :blenta:
Korisnikov avatar
By svejedno
a vidis, moja ocjena je da je ovo dupli nalog koji vas przi... :D
Ah, bananice, cinizam ce te unistiti ;)

Zar ne verujes da ima ljudi koji su prosto kanal od boga?
..

Kao ona riba iz 'Idola'
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah, njena smjernost, vrlost i skromnost je neprevazidjena.

Ovaj povampireni djeluje suvise arogantno i nepristupacno (da napomenem, u prvoj temi je pisao o policajcu - cudi me kako njega nije procitao, nego je nas smarao, i sto je gore PSOVAo!), govori ljudima da jedu govna, da su odvratni, gadni... :nope:

ne, ne - ovo ne moze biti bozji covjek, ovo je neki sarlatan:durenje:
Korisnikov avatar
By svejedno
Yu.. strasno

Sa' cjem da nadjem.. nema na prvoj strani Novo danas.. gde je tema & kako se zove?
Korisnikov avatar
By svejedno
Nadjoh ga preko pretrage u OFF policajac 1, 2 & 3... Zvuci kao film u nastavcima, jbt.

Ccc..kakav recnik za kanal od coveka.. ccc

Edit - a vidim, on je i pokrenuo temu.. Kad bi samo znao rodjendan tog policajca ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
...Ovaj povampireni djeluje suvise arogantno i nepristupacno (da napomenem, u prvoj temi je pisao o policajcu - cudi me kako njega nije procitao, nego je nas smarao, i sto je gore PSOVAo!), govori ljudima da jedu govna, da su odvratni, gadni... :nope: ....
I prorocica, kraljica Kleopatra se izdire na svoju klijentelu. To je sve za dobro klijenata. Mora da se zna ko je prorok, a ko obican smrtnik.
''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AwgIcpsZ ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dragi Lucky,

imam momka koga voli i zaljubljena sam u devojku. sada ih volim oboje i ne znam sta da radim. takodje me zanima kakvi su moji generalni izgledi u zivotu.

rodjena sam 3.10.1980.

hvala
Korisnikov avatar
By *deni*
hlaefdige, moras da kazes :

" Vasa visosti, Lucky "

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sacekaj, Deni da vidim..mozda je dovoljno ovako...ako ne odgovori, probacu kao sto kazes...ja ovako citala...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovako... 14.02.1984

Jedino sto me zanima je poslovna situacija. Za ostalo cu se sama snaci.
Korisnikov avatar
By stefan19
JAAAAOOO... Pa Deniju si potpuno pogodio! Ajde meni meni!!! :grin:
Datum:
16. III 1987
Tarot - Razmisljam o otvaranju svog biznisa u buducnosti i pokusavam da pronadjem produkt koji bi se fantasticno prodao i bio veoma unikatan. Da li mislis da treba tome da se posvetim i da li je biznis za mene? Pored biznisa, jako volim i psihologiju.
Takodje, sta mislis o ljubavi u buducnosti?
Korisnikov avatar
By gorilica
@ bananica
Ne bi me zachudilo da dechko stvarno poseduje neke sposobnosti, jer generalno, masa gay ljudi ima tu neku istanchanu zicu za neke stvari koje i nisu bash uobichajne.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa to mu ide bash u prilog. :) Masa tih vidovnjaka je po malo ne artikulisana, i u disbalansu sa regularnim nachinom ponashanja. :)
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
pa bananice samo sam prema tebi bio tako vulgaran jer se sa tobom samo tako moze.vrlo si arogantan i ne znas preterano dobro sa ljudima sto ce te kostati u zivotu.
pametan si,i upotrebi to
Korisnikov avatar
By Marvin
Bože ljudi...
Pa pustite čoveka da gaji talenat ako ga ima.
Ako ga i nema, nigde štete...

:sweet:

Evo... ja sam dvadeset i drugog srpnja '83 :yes:
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
hlaefdige budi i sa njom i sa njim.snalazljiva si,i mogla bi zauvek da budes sa oboje a da oni nikad ne saznaju jedno za drugo.ali ti to ne zelis pa to stvara problem.
koga god od njih dvoje da izaberes ostace ti dusa polu-prazna.moj ti je predlog da ostanes sa oboje jer bi mogla oboje da usrecis,a i tvoja sreca ce biti veca ako ostanes sa oboje.ali i ta veza sa devojkom nece preterano dugo trajati,tako da zaista nema potrebe da sa ikim prekidas.
a zivot ce da ti bude manje vise jednolican bez ikakvih vecih prevrata.nece ti se desiti nista preterano bolno,a niti ikakva velika sreca u smislu velikog bogatstva ili slicno.jedan prosecan zivot
Korisnikov avatar
By Lucky_thumble
stefane za tebe je biznis.za to si rodjen.ali neces odmah uspeti.proci ce mnogo vremena dok budes uspeo da sprovedes u stvarnost svoje planove.10 godina.ali nemoj da odustajes jer ces uspeti u svom biznisu.a sa psihologijom nemoj preterano da se bavis.to ti nije sudjeno,i u tome neces uspeti.i u biznis nikako nemoj sam da ulazis.nadji jos nekog sa slicnim idejama jer ti je potreban jos neko.mnogo teze ces sam.ali nikada nemoj da mesas ljubav i posao,jer ti to moze mnogo odmoci.mislim na to UVEK moras da napravis distancu izmedju posla i ljubavi.nikada ne dozvoli da ti nesreca u ljubavi utice na posao.stavi jasnu granicu,jer ces u poslu uvek biti ispunjen,i to ce zamenjivati ljubavnu stranu,koja ti nije preterano srecna.veoma si emotivan i zato losi ljudi mogu veoma da te povrede i upropaste ti zivot.ne dozvoli im to.
tek u drugoj polovini zivota ces naci pravu ljubav.do tada ces i sam biti svestan da nisi pronasao osobu koja te zaista voli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!