Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

http://www.guerrillamail.com/

e-mail za jednokratnu upotrebu :)

dakle za registrovanje na sajtovima kojima ne zhelite da ostavite svoj 'pravi' mail.

mail nalog koji ovde dobijete traje 15 minuta, taman da vam stigne poruka u kojoj treba da potvrdite registraciju. Nalog mozhe da se produzhi za josh 15 min u sluchaju da poruka kasni...

Korisna stvar. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
E, jebiga........bas sam se ovih dana registrovala na neka mesta.........Gde si bio?!? :oklagija:

Hvala, korisno ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Jaooo, sto je ovo dobro!!
Korisnikov avatar
By Rei
guerrilla mi izgleda jednostavnije, dobijesh mail sa dva klika, bez registracije. :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma fenomenalno!

Zao mi samo sto sam se ja registrovala na 2 mesta do kojih mi nije preterano stalo sa pravim mailom :(
Korisnikov avatar
By jukie
Ja imam poseban yahoo mail za registracije i dzidzabidze
i jos tri yahoo mejla za tri druga aspekta mog zivota
Korisnikov avatar
By KiWi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
OFFTOPIC MODE: ON
a od Me-Not sajtova sviđa mi se i www.pdfmenot.com koji kao google otvara pdf za tebe, pa nema potrebe da ga skidaš kao pdf već možeš da ga snimiš kao web stranu, sa tom razlikom što pdfmenot otvara i prikazuje i slike

primer: http://www.pdfmenot.com/view/http://www ... CS/Gay.pdf
OFFTOPIC MODE: OFF
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pisala жњ o tome, pa ćemo da spojimo.

za anonimni email ubedljivo je najbolji mailinator.com. kad odete na sajt gde treba ostaviti registraciju dovoljno je da unesete neku adresu tipa <nešto>@mailinator.com i mailinator automatski otvara nalog pošte kad mu stigne mail sa te adrese. onda odete na mailinator i na glavnoj strani unesete to <nešto> i dobijate svoj mailbox. znači ne treba nikakva registracija na servis, čak ni da prvo kreirate mailbox, sve je maksimalno pojednostavljeno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Promenjeno ... stavio sam jer je korisni online alat kao i 15 minute mail
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
pisala жњ o tome, pa ćemo da spojimo.

za anonimni email ubedljivo je najbolji mailinator.com. kad odete na sajt gde treba ostaviti registraciju dovoljno je da unesete neku adresu tipa <nešto>@mailinator.com i mailinator automatski otvara nalog pošte kad mu stigne mail sa te adrese. onda odete na mailinator i na glavnoj strani unesete to <nešto> i dobijate svoj mailbox. znači ne treba nikakva registracija na servis, čak ni da prvo kreirate mailbox, sve je maksimalno pojednostavljeno.
kod http://www.10minutemail.com/ ni to nije potrebno .. samo klikneš na Дај ми моју 10-минутну e-mail адресу. i otvori ti adresu npr. partner50402404@vansoftcorp.com koja kod većine sajtova i foruma nije zavedena kao webmail pa neće praviti probleme kao sa Yahoo ili MSN adresama. Sve je na srpskom a i možeš da produžiš svoju adresu za još 10 minuta ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa na to sam mislio, ovde ne moraš prvo da ideš na sajt da tražiš email. već ga ti smisliš, uneseš u obrazac tamo gde hoćeš da se registruješ, a server automatski otvori adresu čim mu stigne mail za konfirmaciju. i mislim da se čuva 24 h, nije tako kratko.

btw, "zaveden kao webmail" funkcioniše potpuno drugačije. tako da ako jedan sajt zabranjuje javno dostupne mail servise onda će biti zabranjeni svi, nema potrebe da ih neko ručno unosi u neku bazu. s druge strane s obzirom na broj naloga na ovim mail servisima čista je ludost raditi takvu stvar. doduše ja sam to sretao samo na lošim domaćim sajtovima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!