Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkAngel
Raspitacu se ja kako sljaka SBB kod komsija, a podnela sam zahtev za skidanje sa PCM-a, pa cu da odlucim sta cu. Iovako sama placam ugradnju (moj dragi otac je mnogo darezljiv pa eto) :avalon:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by unic0rn
Koje je inace maximum vreme od podnosenja zahteva do stizanja odgovora?
ako imaš uslove maksimalno tri dana.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Elipsis
Sto se tice izbora moja preporuka ti je da se klonis SBB-a i da ako mozes uzmes ADSL. Ako mozes da uzmes ADSL vidi da bude flat paket, a reci hvale bi otisle za Beotel i Eunet kao skroz korektne provajdere.
ja imam eunet flat 512 silver, i skroz sam zadovoljan (osim kada platjam rachun od 2100 din)

btw, zna li tko da mi kazze kakva je razlika izmedju flat standard i flat silver paketa?
Korisnikov avatar
By CareBear
Najverovatnije manja agregacija, po onome sto kazu na sajtu.
Korisnikov avatar
By spliff
a shta to tachno znachi? :puzzle:

danas sam privremeno promenio na standard flat paket, sada skidam neki zzivi nastup preko torrenta i brzina je (skoro) ista kao shto je bila i na silver paketu
Korisnikov avatar
By CareBear
Trebalo bi dase nadje neko elokventniji da ti objasni. Recimo da ako imas 10 korisnika koji placaju po 1Mbit, oni zajedno ne dele 10Mbit, vec, recimo, 5. Vas 10 sa silver sa istim paketom onda delite 7Mbit. Kao sto rekoh, pretpostavljam da je tako, mozda postoji i druga caka. Cifre sam dao ilustrativno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo sad i ja baš to gledam i ne verujem da su sebi dozvolili da na sajtu ne ostave nikakve konkretne informacije o tome šta su im ti silver i gold paketi. koliko sam uspeo da izbunarim radi se o tome da saobraćaj silver i gold korisnika ima prioritet u odnosu na standardne korisnike i (valjda) manju agregaciju što bi trebalo da se oseti prilikom velikih opterećenja mreže. pošto tada ne može da se progura sav saobraćaj kroz postojeći link onda se prioritet daje silver i gold korisnicima, pa bi njima Net trebao da radi brže u odnosu na standard korisnike. šta je tačno razlika između silver i gold - nemam pojma. verovatno je pitanje agregacije.

a agregacija predstavlja broj korisnika koji dele link od 1 Mbps. znači kod Euneta gde je agregacija 30:1 tih 30 korisnika deli 1 Mbps što daje oko 4.15 kB/s po korisniku, ali GARANTOVANOG protoka. znači u najgorem slučaju (na primer: kad svih 30 ljudi pusti velike downloade istovremeno) će ti protok biti tih 4.15 kB/s. s tim što ako to trenutno stanje mreže dozvoljava protok ide gore do maksimalnih 512 kbps (odnosno 64 kB/s) ili već koliko je definisano tvojim paketom. (naravno, u to uračunaš i oko 15% gubitaka zbog samih fizičkih osobina ADSL usluge.)

u svakom slučaju, s obzirom na sadašnju situaciju po pitanju ADSL-a (gde svi provajderi iznajmljuju kapacitete od Telekoma), ovi Eunetovi silver i gold paketi služe samo da izvuku novce od neobaveštenih korisnika. ili od onih koji su voljni da plaćaju 30 EUR da bi imali normalan protok u P2P mrežama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!