- 09 Jan 2008, 19:30
Sinoc sam sam prijateljicama bas delila misli na ovu temu... nekada mi se cini da su mi mainstream ljudi mnogo pristupacniji nego `moji` ljudi. Ti mainstream ljudi nisu bili povredjivani i zato su mnogo otvoreniji prema ljudima...iako na kraju krajeva sa njima se nikada ne osecam da su me do kraja razumeli... sa druge strane su alternativni krugovi kojima se divim i obozavam ih i oni su `moji ljudi`. ti isti ljudi se jako tesko otvaraju, jako tesko dobijam njihovo poverenje, vise sam procenjivana nego na bilo kom drugom mestu. od silnog straha da ne budu povredjeni, povrede ljude koji zele da im budu potpora...
u svakoj diskriminisanoj grupi postoji diskriminacija...i sto je grupa manja, jace se oseti otudjenje... zakljucak je da posle niza povredjivanja neki ljudi postaju paranoicni, cinicni i sarkasticni.
u svakoj diskriminisanoj grupi postoji diskriminacija...i sto je grupa manja, jace se oseti otudjenje... zakljucak je da posle niza povredjivanja neki ljudi postaju paranoicni, cinicni i sarkasticni.