- 20 Dec 2007, 00:53
2) Ja nisam stekao utisak da se Status poneo kao poznavalac filozofije ... jednostavno, došao je do tog dela i pročitao ga ... Ni ja se ne razumem u slikarstvo, pa ću postovati ako me dirne neka slika koju sam video ... Uostalom, sam Status je naveo literaturu koju je koristio tokom postovanja
Originally posted by bananica1) Odgovora je više nego što može da se pretpostavi
zasto se ljudi trpaju u diskusije o stvarima o kojima nemaju pojma? Da li pokusavaju da pokazu kako su pametni/informisani...?
Prvo Status sa onom filozofijom, pa sad jedna diskusija o gramatici, gdje neko ko otvoreno priznaje da nema pojma, i da nije nista provjerio uopste nema problema da svoje "misljenje" puca sa sigurnoscu jednog lingvista:doh:
2) Ja nisam stekao utisak da se Status poneo kao poznavalac filozofije ... jednostavno, došao je do tog dela i pročitao ga ... Ni ja se ne razumem u slikarstvo, pa ću postovati ako me dirne neka slika koju sam video ... Uostalom, sam Status je naveo literaturu koju je koristio tokom postovanja