Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

"Pamet je najbolje raspoređena stvar na svetu. Svi misle da je imaju dovoljno!"

ispod proseka (0-99)
5
13%
prosečno (100-120)
4
11%
natprosečno (121-140)
12
32%
veoma inteligentan/na (141-160)
10
26%
genije (iznad 160)
7
18%
Korisnikov avatar
By shishmish
:up:

aha...
kako ide ono... znanje je kao povrsina kruga...
a neznanje kao kruznica...
Korisnikov avatar
By Sutekh
rapidshare bi trebalo da padne uskoro, zheno. (chekam da mi dodje cjale pa cju onda).

Jeste to tachno Eifranloo. Deluje kao oksimoron, ali nije :D

A oni hiperpametni su skloni da odlepe.

Blazheni da su glupi, jer oni cje naslediti carstvo nebesko :opatica:

(or something like that)

edit: Shish, da. Shto nam se vishe proshiruje krug znanja, tako se i proshiruje krug neznanja, jer upravo kada vidimo koliko znamo, postajemo svesni koliko toga ne znamo :)
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Sutekh

edit: Shish, da. Shto nam se vishe proshiruje krug znanja, tako se i proshiruje krug neznanja, jer upravo kada vidimo koliko znamo, postajemo svesni koliko toga ne znamo :)
znam...

kako ide ono... ---> pa kazem kako ide...
Korisnikov avatar
By Sutekh
ma znam, nego ja potvrdjujem :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Eifranloo
Originally posted by Kittrie
pa ako si presao odredjenu crtu kod inteligencije velike su sanse da sto si inteligentiji se gluplje ponasas :lol:
Ovo je :up: . Pametniji ljudi su skloni pravljenju vecih greska...

Ihh, ja sam onda prepametna :D

Moja emocionalna inteligencija je na zavidnom nivou, dok logicko rasudjivanje ne praktikujem :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah, inteligencija ima TOliko aspekata, i lalallaala
ali EMOCIONA inteligencija (zivot sa sobom i drugima) je najvaznija za 'sreTan i ispunjen zivoT', a po istraziVanjima ona ide na uSHtrb 'obicnom' I.Q.-u.

zato i rekoh ono: "ako si presao odredjenu crtu kod inteligencije velike su sanse da sto si inteligentiji se gluplje ponasas " - a to je trebalo da znaci bas to.
'preinteligentne' osobe se teZe snalaze u ovom svetu , stoGa cine neke veoma priGLupe stvari, nekad svesno, neKAd nesvesno.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nE, Ne, i NE !!
ne oduzimaj mI danaSHnji status gloBalnog stuPiditeta :merlinka:
By Sixto
"Pamet je najbolje raspoređena stvar na svetu. Svi misle da je imaju dovoljno!" - pocevsi sa inicijatorom teme!

btw koliko treba covek da bude neinteligentan, da ne kazem glup, da bi sam sebi ocenjivao inteligenciju odokativno!
Korisnikov avatar
By Vix
:france:

Pa bio je u pravu čika Dekart, jer se još niko nije požalio da NEMA pameti. Slažem se sa njim da svi imamo ISTU pamet, ali da je na različiti način upotrebljavamo, i eto - razlika!

U tom kontekstu anketa ne važi, jer sam glup ili pametan u zavisnosti od situacije.
a nažalost - i od posmatrača.
Korisnikov avatar
By Vix
:france:

Pa bio je u pravu čika Dekart, jer se još niko nije požalio da NEMA pameti. Slažem se sa njim da svi imamo ISTU pamet, ali da je na različiti način upotrebljavamo, i eto - razlika!

U tom kontekstu anketa ne važi, jer sam glup ili pametan u zavisnosti od situacije.
a nažalost - i od posmatrača.
Korisnikov avatar
By Kittrie
nope.
evo ja smaTram da nemam dovoljno PAMETI (procitati prethodne postove).
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by Kittrie
nope.
evo ja smaTram da nemam dovoljno PAMETI (procitati prethodne postove).
Ma, imaš :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
pod proCItaTi prethodne poUstove sam mislila da razDvajam inteligenciju i pamet.

ne kazem da sam neinteligentna, nego glupa :merlinka: .

npr. pametan coVek cje cesTo raditi ono sto zna d aje dobro po njega, i nece 200000000 puta ponavljati iste greske, kontinuirano unistavati sebe i ljude koje voli... a ja to radim. spada u nisak emotivan E.Q. - o devinitivnO ne 'PameTne' poteze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!