Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By pčelica
Originally posted by Sixto
Covece, ne bojim se sahrane u porodici zbog gubitka nekog bliskog vec sve one bulumente ljudi koja se dovuce na zderacinu i svi do jednog se CMACU i BALAVE!
I nema tu sanse da ti onako maksimalno ispruzenu ruku pruzis ovlas i time odrzis maksimalnu distancu! Odma one tebe privuku i opleve!
Pa da siznes!

Brrrrr, naježih se! Mene su svi
u mladosti vukli za obraze, fuj fuj fuj,
i skoro od mene napravili buldoga jer su
mi u jednom periodu oklembavili lice!
:rafal:
Zato sada imam tikove kad neko krene da
me pipne po licu. I swear, krene da mi igra oko
i iskače mi vena na slepoočnici!!! (ok, postoje...
mhm... tri osobe koje smeju da me pipaju...
but that's it! :ninja: )
Korisnikov avatar
By zboO
da te "pipaju" cele tri osobe, mnogo li je a??

cccc
By pčelica
Haman ba!
'čela------> :cobanica:
Pipaju lice tri žene!
Nič drugo na meni, pre svete tajne braka,
nije dostupno pipanju! :blush:
By Swanheart
:lol:
e te babe prosto polude ali stvarnoooooooo...misiiim zene kup`te naocare...cibe od usta...a jos je najgore kada me primoraju da odem na neko rodbinsko okupljanje :drama: i kad se zaredjaju zasuuuuuuu :swantrcivristeci:

a sad :offtopic:
buni di je slika o kojoj su sinoc `zbache pricale :lol: :smeh: :sad sam se setila kad je cela pominjala pipanje :lizalica:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto bi me balavili i stipali?
Imam 24 godine.
..

U svakom slucaju, sa familijom sam u sasvim iskrenim odnosima - ko mi se ne svidja to zna, ko mi se svidja, zna i on/a.
..

Malo njih mi se svidja, iskreno, ssto jeste prouzrokovalo nekadasnje neprijatnosti dok sam objasnjavao toj grupi svoje misljenje o njihovom liku & delu.

Vise njima nego meni, jbg.

..

LM, ja sam zagovornik iskrenih odnosa.

Sa jednim delom familije ne pricam, dugo, sa drugim sam ok.
...

Al' me niko ne stipa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm...
Jednoj tetki je jasno stavljeno do znanja da nije omiljena, jer nakon njenog dolaska u nasu malu sredinu je niko nije 5% zarezivao, a ja sam svo vreme gledala Chicago koji se davao na HRTu bez obzira sto nam ona tumaci vecne istine.
Druga tetka je slucaj za zatvor ili psihijatriju, i samo takve vesti od nje ocekujemo.
Ujaka sam uspela da ne upoznam.
Sa caletove strane jos uvek imamo matorce, zapravo dedinu bracu i sestre, oni su prilicno vesela i matora bulumenta koja se okuplja samo oko sahrana i vencanja. Kako vencanja nije bilo u skorije vreme vidjali smo se na saranama.
Baba je ostala bez familije u WW2.
Cale ima jednog rodjenog brata koji je u Australiji i takodje je slucaj za zatvor ili psihijatriju.
Od kompletne rodbine komuniciram jednio sa sestrom od tetke, ali je i ona u Pakistanu. Dobro joj dodje to sto se nekada ispricamo preko skypa.
Inace, u familiji imam cak i nekog vehabiju, ali on spada u onu jako siroku rodbinu. Ipak, good to know.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by zbunjena
da te "pipaju" cele tri osobe, mnogo li je a??

cccc
meni taman :sweet:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Problem sa familijarnim odnosima u Srbiji jeste što se *podrazumeva* da rodbina mora da se druži zato što je rodbina. Kao mi smo ista krv, šta li, pa valjda treba da se i socijalizujemo. Dakle, već postoji inicijalno stanje nasilja tj. nemogućnost da izabereš s kim ćeš se družiti kada je rodbina u pitanju. Naravno, tu počinju problemi: kako niko iz rodbine nije nešto preterano na sličnim talasnim dužinama sa ostatkom familije, tokom godina pucala su "prijateljstva" i sve se pretvaralo u tihu mržnju. Bilo je i pokušaja ubistva, krađa, svađe na sahranama, skandala na svadbama i sličnog uobičajenog propratnog folklora. Danas, praktično, niko ni sa kim ne razgovara, a viđamo se isključivo kad se neko preseli na onaj svet. Naravno, opet se zapodene ona stara priča: eto ne viđamo se, hajde dođite u goste, pa naši smo, itd. A meni, iskreno rečeno, i to viđanje na nekoliko sati bude preko glave. I onda kao videćemo se, čućemo se, i naravno ništa: silence of the lambs.

Ja sam relativno rano shvatio s kim imam posla, pa sam se na vreme distancirao, tako da danas praktično sa svima pričam, jer nisam dozvolio sebi da se nasilno družim sa nekim ko mi u startu ne prija. A ne prija mi njihova životna trivia -- te poskupelo ovo, te nema se para za ono, tračevi, ogovaranja i naravno politički stavovi: svi su mahom veliki Srbi i još veći pravoslavci, mada su nekad bili revnosni jugosloveni i komunisti, što tek ne mogu da svarim. I kako ničeg zajedničkog nemamo, nikad se nisam upuštao u bilo kakve dublje konverzacije, kamoli kućne vizite i redovna druženja. Da mi je naravno neko ok, družio bih se, ovako bolje je i za mene i za njih da budemo na pristojnoj distanci: daleko im lepa kuća, a bogami i meni.:egzorcist:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sve to ja lepo naplatim... svaki moj osmeh i poljubac je standardizovan u evrima.:kissing:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam jutros saznala od rodbine iz drugih gradova sta se u mom zivotu zbiva... :smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zapravo, sasvim dobro... Fina sam. :blush:
Skoro mi se udala sestra, koja je, pritom, moje godiste... Svadba je bila u nekom p... lepoj m... .
Smesila sam se i pila do iznemoglosti, plesala sa stricem, i tako.

Jedna strana moje porodice bolesno drzi do familijarnosti, dok je druga u totalno suprotnom fazonu, tako da, verovatno, imam upola manje problema nego vecina vas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!