Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
pukla silnu kintu na neku finu drogu iz holandije, stigla mi na bg aerodrom i traze kintu i po za to. dakle silna kinta propala, jer kinta i po nema sanse da bude prezaljena. mada se, u principu, slazem sa nazivom teme :stipsa u pokusaju:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne dešava mi se.
Možda po koja knjiga koja mi se nije svidela.
Tehniku i garderobu vraćam (često vrlo, najčešće se zajebem za broj)
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisu mi jasni ovi koji zaborave labelo... ja potrosim po dva-tri mesecno...
nisam bacio neke velike pare na neku glupost, bar sada ne mogu da se setim...

uglavnom se iznerviram kada dobijem poklon koji mi se ne dopada... bolje da su mi dali pare...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by ns.happy
uglavnom se iznerviram kada dobijem poklon koji mi se ne dopada... bolje da su mi dali pare...
Prichaj mi o tome!Zashto kupuju poklon kad nemaju ukusa i ne znaju moj ukus?!Neka daju pare ili neka pitaju shta mi se svidja.Bolje da mi nishta ne kupe
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by MinaHarker
Gomila literature, pravih knjiga iz nekih predmeta koje sam polagala iz skripti.
Ja tu literaturu ne računam .. a imam je (naročito iz usko stručnih predmeta) ... s vremena na vreme nagovorim sebe da ih ne spustim u garažu jer će mi možda, jednog dana, trebati kada krenem da radim u struci...
Korisnikov avatar
By jukie
Od knjiga mi je jako krivo što sam se na onom Sajmu zeznuo pa kupio "pa zar niko nije ljut" jer je to knjiga koju možeš da čitaš samo u određenom raspoloženju koje me nikad ne hvata, a koštala je samo 250 ili 300 din ali to mi je i dalje jako, jako krivo

Ja povremeno iščitavam te stručne knjige jer se kao pripremam šta da kažem đacima ako me pitaju... a znak prolaznosti vremena je što gradivo iz teme Molekularna biologija ne postoji ni u jednoj od mojih knjiga ni skripata... u knjizi za prvi razred gimnazije ima više o rinijama nego što sam uspeo da nađem u mojoj svesci plus na internetu itd.

Recimo baš sam poželeo da pročitam Odabrana poglavlja hemije, naš udžbenik iz četvrtog srednje, za koga ne znam gde mi je... tamo su ukratko predstavljene razne tehnologije dobijanja raznih materija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je zao para za neke autobuske karte....bolje da sam stopirala...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!