Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By switchon1234
Uglavnom kako virtuelno tako i uživo. Kao što Dina kaže, ako neko na forumu pljuje i svađa se - ta osoba neće ni uživo da bude drugačija, samo je pitanje kada će doći do toga.

Ja net ne posmatram kao mesto gde su ljudi drugačiji nego uživo, već kao mesto gde vidim neki drugi aspekt ličnosti(ili težnje pojedinca), i samim tim kada upoznam nekog uživo, pokušavam da sastavim tu sliku sa slikom koju sam stekla preko neta.

Inače mislim da si trebao malo drugčije da formulišeš naziv teme jer ovako zvuči kao da misliš na konflikte unutar foruma, a ne na konflikt virtuelno-uživo.
By Sixto
Konstruktivna kritika prihvacena, naziv teme promenjen! Tnx
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Kiwi
[color=646464]Poprilično. RAY i Adenim se ne podnose in real life, a pitanje je da li su se ikada i videli ... a sve je počelo od RAYeve fotke i Adenimovog nedoličnog komentara ... nezrelo.[/color]
A jel se secas sta je napisano u tom komentaru?
Korisnikov avatar
By Tomas
Пре свега, треба поставити питање ко уопште жели да упозна некога с овог форума? Но, да не философирам превише. До сада нисам упознао никога с форума. Ако икад и упознам, онда то свакако неће бити особа која је са мном имала конфикт. Намерно пишем ,,са мном имала конфликт", јер ја ни са ким одавде немам, нити бих могао имати конфликт. Ко производи конфликте? Болесници, који немају свој живот. Исфрустриране и неиживљене психопате. Они што долазе овде да би се ,,испразнили" пошто или немају никога да се на њему/њој ,,испразне", или нико не жели на њима да се ,,испразни", па су зато нерећни. Ја им зато поручујем да преносити другоме своју несрећу није ни мало културно, али ни ефективно у домену превазилажења сопствене несреће. Унесрећите другог и шта? Као лакше Вам је кад видите да не патите само Ви, него и читав свет око Вас? Зло и наопако! Тако Вам несрећа неће проћи. Штос је да нађете дугорочан лек за своју мизерију, а тај лек се зове љубав. Уместо да се овде свађате, натежете, препирете, омаловажавате, пљујете,... боље би Вам било да потражите некога с ким бисте поделили себе, а с тим и своју несрећу. Некога, ко би Вас саслушао, дао Вам пријатељски савет и пружио Вам помоћ у превазилажењу Ваше несреће. Некога, ко би Вас волео чак и онда када сте несрећни. Размислите о томе. И уместо да губите овде време у празно, боље пронађите неког форумаша који би Вам одговарао по интересовањима и афинитетима. Упознајте се с њим/њом. И видећете, већ тог дана сигурно нећете бити несрећни. Јер, неко нов је ушао у Ваш живот! О, среће ли! Осмех! :pickme:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Nikako, ne doživljavam ljude na taj način. :zvezda: :leviathan: :hiphip: :galerija:
Korisnikov avatar
By Egon
zashto ... oooo zashto
bi nekao imao konflikt preko interneta !!!!

kako je to besmisleno gubljenje vremena i zhivaca ...

prvo meni ta segragacija "real life" VS "net (forum) life" zaista
nema smisla ... i ovo je (verovali ili ne) real life ... obichan nachin komunikacije ...

nachin na koji se neko prezentuje mozhda nije 100% ono sto osoba JESTE ali svakako jedan deo nje tj neka poruka o toj osobi ( pa chak i ako nije istinita dosta govori o samoj osobi)

inache ... nikog ni ne poznajem sa foruma stoga teshko da bih mogao da imam konflikt istim ...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Sixto
Ja mislim da vecina ovih ovde sto se peckaju i pljuju se u slobodno vreme kresu ko stuke da ne silaze jedni s drugih, a oni sto se oslovljavaju s kuco-maco bi presli preko sagovornika sleperom sa celim nizom tockova da znaju za voze! :lol:
Tereta boy ovde se ljudi prave fini i ne jebu se medjusobno, sem u mozak, jbg forum je mali sve se cas sazna, vec to rade sa strane...

Elem, ja sam ozbiljan kada kazem da cu nekoga da prebijem, to bih uradio i uzivo, sem ako se salim po forumu na koji vecinom i dodjem radi zabave :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Svakako, virtuelni identitet mora da ima veze sa "realnim". Na bilo koji nacin.
Nisam do sada upoznala nikog sa foruma licno ko mi nije bio simpa na neki nacin, a ljudi koji su mi "zapali za oko" kao posebno simpaticni su se ispostavili bas takvi:)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
U potpunosti odvajam virtualni identitet od onog drugog, s tim da ne tolerišem rasizam u bilo kom smislu, a pogotovo u javnom prostoru (kakav je i ovaj). Svako ko je izložio takve stavove na forumu po definiciji neće stići do upoznavanja sa mnom, a ma koliko konflikt bio težak, a nije zasnovan na diskriminaciji, takva osoba ima sve šanse da mi postane najbolji prijatelj.

Na primer, najtemeljniji napad na ovom forumu na mene je izveo Tot, proglasivši me lažnim idolom, trubadurom Apokalipse, korifejem Haosa. Međutim, ni u jednom trenutku nije pao u rasizam, a pokazao je i elokvenciju, inteligenciju i obrazovanje na nivou dovoljnom da me zaintrigira. To je osoba koju želim da upoznam, kao i Simora, o kome, uprkos svih konflikta, i dalje imam uglavnom pozitivno mišljenje. To što ne može da dekonstruiše svoj nacional-građansko-vojvođanski identitet, a pomračeno mu je rasuđivanje mržnjom prema Srbima i Srbiji, jesu ozbiljne zamerke, ali je dotični takođe inteligentan i obrazovan, ženski senzibilan, u velikoj meri liberalan i tolerantan i uopšte politički napredniji do većine sveta koji ovde obitava. I njega bih želeo sresti i popričati.

S druge strane, blenta je najnoviji na crnoj listi. Svojim izjavama o aktivistima, "tetkama", itd. koje operišu najgorim predrasudama i diskvalifikacijama, on se temeljno diskvalifikovao. Može samo da očekuje jedno kurtoazno "Zdravo" i to ako se, kao mlađi, prvi javi! PRAVA SAM BABA!!! :shmi:

I svi ostali, koji su vređali i napadali na diskriminacionoj osonovi, oni su za mene završili. Sve dok ne promene stav ili se ne okončaju prostor i vreme.:svetac:
Korisnikov avatar
By Hys.
Dusane pa to se valjda podrazumeva?
Kada kazem "to" mislim na to da ako je neko ostavio losu impresiju na tebe povodom necega sto ti je izuzetno vazno, jasno je da ce se ta losa impresija preneti u riAl lajF.
Ja zaista ne mirisem diskriminaciju u bilo kom obliku...bilo koga i bilo cega....
Uzasno diskriminisem ljude koje spoznam kao diskrimiNator'e :giggle:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Bravo. Oduvek sam tvrdio da si ti, zajedno sa mojom ljubimicom i teorijskom edukatorkom i prosvetiteljkom puka na forumu tramp i mojom muzom, ikonom i kako već rekoh srpskom Valeri Solans (I hope I won't be your Andy Warhol) i martirkom lesbian avangarde u Srbalja -- Angelinom 777, najpametnija devokICA na forumu.:leviathan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ajme :blush:
Nego, meni je drago kada vidim da forumasi koji se nisu mirisali "prepoznaju" kao drugaciji i sklope primirje, ili se cak zagOutive...desavalo se vise puta:cvetduga:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dušan Maljković
i martirkom lesbian avangarde u Srbalja

:lol:
By Simor
To što ne može da dekonstruiše svoj nacional-građansko-vojvođanski identitet, a pomračeno mu je rasuđivanje mržnjom prema Srbima i Srbiji, jesu ozbiljne zamerke
Pa, ako ja mogu tebi da oprostim srpski nacionalizam, valjda ti meni možeš vojvođanski identitet.

;)

Inače, meni je životna želja da, uprkos virtulenim konfliktima, upoznam VValtera. Naravno, ako mi pre upoznavanja dâ garancije da ima princ Valijant frizuru kao Ljilja Smajlović, da ne zna da kaže "š" kao Đorđe Vukadinović i da ima roše od teenage bubuljica kao Sloba Antonić, te da mi, u vrelim letnjim beogradskim noćima, čita feljton o vladiki Nikolaju Velimiroviću iz NiN-a.

:rock:
Korisnikov avatar
By EYA
ja nemam konflikte sa ljudima na forumu, pa ih ne mogu ni preneti na real life.
medjutim, desi se nakad da neko utripuje da je u konfliktu sa mnom, pa onda zavisi od te osobe da li ce to preneti kad se sretnemo, a ja ne mogu protiv te energije, sem smejanjem, da se borim :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Tot

Na primer, najtemeljniji napad na ovom forumu na mene je izveo Tot, proglasivši me lažnim idolom, trubadurom Apokalipse, korifejem Haosa. Međutim, ni u jednom trenutku nije pao u rasizam, a pokazao je i elokvenciju, inteligenciju i obrazovanje na nivou dovoljnom da me zaintrigira.
Eto, morao sam pratiti tvoj forumski opus da bih ti nadenuo sva ta zvučna zvanja :D Trudim se da imam dužno poštovanje prema sagovorniku. Polaskan sam tvojom ocenom a samo sam bio malo zabrinut zbog deželašice koja se, kako vidimo, sasvim nepotrebno uznemirila spočitavajući mi verbalni delikt.

A za isključivosti i rasizme se slažem - ni meni takvi ljudi nisu neophodni za upoznavanje i zaobilazim ih u širokom luku.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by EYA
ja nemam konflikte sa ljudima na forumu, pa ih ne mogu ni preneti na real life.
medjutim, desi se nakad da neko utripuje da je u konfliktu sa mnom, pa onda zavisi od te osobe da li ce to preneti kad se sretnemo, a ja ne mogu protiv te energije, sem smejanjem, da se borim :cvetduga:
*2
Korisnikov avatar
By unic0rn
Um, pa ne, nemam problem da se javim nekom i pricam s nekim s kime imah forumski konflikt.

Mada ako osetim ovako da je neko (h)rdjav, onda tu osobu zaobilazim i uzivo.
By Sixto
Uni ti bi spram polozaja na forumu i reputacije trebao u Movie bar da nosis pancir i dolazis u Papamobilu! :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa on je to radio posle pokusanog atentata...
ja sam besmrtan, a i ne zelim da me bilo sta odvaja od mojih obozavalaca :kralj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!