Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Daj malo ovamo tu lizalicu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Kakva tema. Prilika da se gomila:colorado:i posle smiri.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by decko
Evo.... :lizalica: :P
Ajde zajedno da sednemo na neko prometno mesto, provokativno :lizalica: i ravnodušno gledamo ljude oko nas!
By Çâðê_DUP
Originally posted by ^RAY^
pa naravno da je neispirativan

pogledajmo samo teme:

Sta bi ste rekli za avatar iznad?
Sta bi ste rekli za avatar ispod?
Prokomentarisite jedanaesti avatar iznad vas?
Sa kojim forumasem bi spojili forumasa sa 3 strane.4 post?
Koliko listicja toalet papira koristite radnim danima a koliko vikendom?

Najaktivnije teme su gore navedene zatim moja fotka,moja hot fotka,sutra ce da osvane moja hot charapa....
Postoji ovakva tema? Molim te, da li se salis? Reci da se salis? :trep: :molise:

Pa zasto onda ne bi postojala i teme moja "virtuelna carapa"? Evo, odmah cu je otvoriti. :sunce:
Korisnikov avatar
By gari
Primetio sam da ja u stvari vrlo malo pishem. Potrudicu se da to /u skladu sa Marsovom zeljom/ ispravim.

:love: :snob: :shok:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Mars
Neki, da.

Jer generalno imaju JAKO ružno mišljenje o ljudima koji su aktivni na forumu, i ne žele da se (na taj način, makar!) identifikuju sa njima.
Yup. To je razlog za one za koje ja znam da ne pišu.

Ja, lično, pootvaram skoro sve teme i onda čitam i čitam... I počnem da se krstim kakve sve gluposti ljudi pišu i kažem sebi "Ana, nemoj da se nerviraš zbog budala... zatvori lepo temu i iskuliraj... kretena će, nažalost, uvek biti... ne moraš biti jedan od njih...".
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Neki, da.

Jer generalno imaju JAKO ružno mišljenje o ljudima koji su aktivni na forumu, i ne žele da se (na taj način, makar!) identifikuju sa njima.
Yup. To je razlog za one za koje ja znam da ne pišu.
da se i ja pridruzim: to je razlog za one za koje i ja znam da ne pisu :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Mortis
Postujem samo da bih pokazao kako pisem.
Toliko.
citiram iz srodnih razloga....

...generalno manje pisem jer imam mnogo manje vremena nego ranije...i sve manje stvari da kazem...
Korisnikov avatar
By Seaman
Jos jedan statisticki podataka.Do 17:58 ova tema je pregledana 289 puta, a samo 39 postova. :D

Ja nemam previse vremena, zato slabo i pisem. Ijaoooooooo 18H :D zurim, kiss! :kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
A ja sam i uzhivo cutljiv i manje se ukljuchujem u prichu pa tako i ovde. Mislim, uljuchim se kada se radi o nechemu shto me zanima i u shta sam upucen, otherwise, samo pratim i upijam, sa krilcima :D

@Angelina777

Nije bila bash tema o toalet papiru, ali je bio jedan takav offtopic, relativno skoro, probaj da ga nadjesh preko searcha. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
evo, recimo, na temu o mojim boginjama niko nije odgovorio, a vec ima dvadesetak pregleda... :colorado:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl

Ja, lično, pootvaram skoro sve teme i onda čitam i čitam... I počnem da se krstim kakve sve gluposti ljudi pišu i kažem sebi "Ana, nemoj da se nerviraš zbog budala... zatvori lepo temu i iskuliraj... kretena će, nažalost, uvek biti... ne moraš biti jedan od njih...".
:kiss: :hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Evo, pišem. Ali samo zato što je Mars naredio. :hail:
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe... Eto.

Ti si jedan razuman i sladak dečko.
Korisnikov avatar
By Instruare
Postoji 2 vrste odgovora koje ljudi ostavljaju na ovom forumu:
1. Odgovor
2. Odgovor zbog odgovora
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:marinac:Evo da napisem nesto iako je offtopic.
Izadjite sutra na glasanje i glasajte kako mislite da treba ali nemojte biti apstinenti i dozvoliti da neobrazovane polu-pismene kvazi-patriote biraju ko ce da upravlja drzavom u kojoj zivite:marinac:
Korisnikov avatar
By m..
Jao boze, ti ljudi koji citaju, a imaju jako ruzno misljenje o ljudima na forumu te nece da pishu. Koja patologija. Mislim wtf, sta su previse dobri da bi podelili svoje cenjeno misljenje sa nama, ili kajgod, ma hajde... Kad bi neko svemir uporedio sa ljudskom gluposcu, verovatno bi dosao do zakljucka da je isti ne samo ogranicen, nego i velicine prosecne dnevne sobe.
Korisnikov avatar
By m..
Dakle citaci, cao, sta ima?
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Dobro smo...ja sam EXTRA....sve mi je lepo....toliko sam glupa da to nema nigde....

Šta ti? :zongler: :zongler: :zongler: :zongler:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Hehe... Eto.

Ti si jedan razuman i sladak dečko.
:hiphip:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by m..
Jao boze, ti ljudi koji citaju, a imaju jako ruzno misljenje o ljudima na forumu te nece da pishu. Koja patologija. Mislim wtf, sta su previse dobri da bi podelili svoje cenjeno misljenje sa nama, ili kajgod, ma hajde...
Nije problem u tome.

Recimo, ja na gomilu tema ne odgovaram lately. Zašto? Zato što kad vidim kako se neko koga poznajem prosrao i nasrao - ispizdim i prosto odem sa teme, ne bih li napisala nešto što ne bi trebalo. Pritom, sa tim "prosrao i nasrao" ne mislim "mišljenja nam se ne poklapaju" nego... Znate ono - znate da je neko ljubomorni-posesivno-opsesivni freak, a vidite kako piše da uopšte nije ljubomorna osoba i sl. Ili, neko ko u životu nije imao ozbiljnu vezu niti je ikoga voleo, pa krene da se proserava o ljubavi... E tu mi se želudac prevrne!

:elektro:
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda se ne radi uvek o neiskrenosti nego ljudi drugacije vide sami sebe nego sto ih vide okolni ljudi?

Npr. meni Seaman zna da kaze da pisem na forumu tako uravnotezeno a da sam jedna neuravnotezena :smeh:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Možda zato što sam previše umoran od natezanja...
By Forgotten_Exile
Pa izgleda da je ova tema dobila specifican broj odgovora. Ali steta je sto je sve to od samo nekolicine korisnika, koji se vide i u ostalim temama. Mozda ljudi, kao ja, ne zele da ucestvuju. Oni koji su u svojim prvim iskustvima sa gay osecanjima etc. Verovatno samo zele da saznaju vise - ja sam zeleo i evo naisao na ovaj sajt.

Ma to sve nije vazno - ono sto sam hteo da kaazem, je da registrovani korisnici mozda nemaju gde sta da komentarisu... evo ja sam samo ovde i jos negde rekao po recenicu dve, iako posecujem sajt redovno...
By Paris
Hvala vam što ne pišete. I ovo je previše :kokice:
Korisnikov avatar
By Mars
Postoji tema, zove se "Mars u ispovedaonici", u kojoj se ja s vremena na vreme podsetim nekih ljudi, i zahvalim im (u odsustvu), sto vise ne pisu, sto vise nisu tu. Zaista mislim da je forum mnogo bolje mesto od kada njih nema.

Ali ovim sam hteo da pozovem one koji su cisto posmatraci da nekad kazu nesto... Pa nek se posle vidi da li je bolje sto su tu ili sto nisu.
Korisnikov avatar
By Seaman
Kad ti dodje racun za telefon.. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!