Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ogi_nsUkoliko nije feminizirana ili previše butch, ukoliko se oblači neupadljivo, ukoliko ima urednu kosu, ukoliko se ne opušta previše dok đuska, ukolikooooooOoOOoOooooOoooOOO ... !!!
... UKOLIKO SE NORMALNO PONASA!
Originally posted by ogi_nsA kako to tebe dotiče? Opcija "ignore" ti je nepoznata? ...... I šta bi ti učinio po tom pitanju da si "neka klupska vlast"?
imam protiv i gay ljudi u gay klubu koji se ponasaju naduvano i nappumpano i svakako jos...
Originally posted by Pakito sto si nabrojao apsolutno me ne dodiruje, nikad i nigde! volim razlicitost, i te stvari su apsolutno moguce za ignorisanje koje si kasnije spomenuo.Originally posted by ogi_nsUkoliko nije feminizirana ili previše butch, ukoliko se oblači neupadljivo, ukoliko ima urednu kosu, ukoliko se ne opušta previše dok đuska, ukolikooooooOoOOoOooooOoooOOO ... !!!
... UKOLIKO SE NORMALNO PONASA!
dotice me kada me polivaju pivom ili kojecima, kad moram da pazim da me ne opece ili zapali cigarom kojom namerno bahato mase okolo, kad "pijan" pada na mene ili nekog meni bliskog, kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) , kad razbijaju flase/case u mojoj blizini...Originally posted by ogi_nsA kako to tebe dotiče? Opcija "ignore" ti je nepoznata? ...... I šta bi ti učinio po tom pitanju da si "neka klupska vlast"?
imam protiv i gay ljudi u gay klubu koji se ponasaju naduvano i nappumpano i svakako jos...
... kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) ...mi je jasno i razumem te.
Originally posted by Pakito sto ti radis, i sto rade oni koji me nerviraju nije isto.
Sve sem ovoga... kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) ...mi je jasno i razumem te.
Ovo što je citirano... i dalje mi nije jasno zašto te ovo dotiče i zašto misliš da ti jedino znaš da li je tom nekom dobro ili se samo pretvara...? Čak i da se pretvara, to je opet samo njegova (njena) stvar, a vrištanje u klubu nije zabranjeno... I ja recimo vrištim kad se obradujem zbog neke pesme ili u toku same pesme ponekad...
Originally posted by ogi_nsOk, onda idi sledeći put do Borisa i reci mu "Ej, onaj tip vrišti tamo, a uopšte mu se ne vrišti i mene to sad nervira, ajde ga molim te izbaci iz kluba!" ...Originally posted by Pakito sto ti radis, i sto rade oni koji me nerviraju nije isto.
Sve sem ovoga... kad vristi bez razloga jer se "super provodi" a da bi mi svi osali videli kako je njoj / njemu super (a zapravo nije, jer da jeste ne bi brinuo/la za sve ostale da to vide i remetio im provod koji je verovatno bolji od njegovog/njenog) ...mi je jasno i razumem te.
Ovo što je citirano... i dalje mi nije jasno zašto te ovo dotiče i zašto misliš da ti jedino znaš da li je tom nekom dobro ili se samo pretvara...? Čak i da se pretvara, to je opet samo njegova (njena) stvar, a vrištanje u klubu nije zabranjeno... I ja recimo vrištim kad se obradujem zbog neke pesme ili u toku same pesme ponekad...
ako neko ima oci, moze da vidi nekog ko se dobro provodi i "dobro provodi".
nemam nista protiv veselih ljudi koji se stvarno obraduju omiljenoj pesmi, i ja sam jedan od njih...
Originally posted by Lakiboy_ns
Dolaze zato sto je to TRENDY,to za njih predstavlja neku vrstu ekzoticnog izlazka,takva je situacija napolju pa predpostavljam da se to prenosi i kod nas.
U sustini nemam nista protiv to moze da doprinese toleranciji i razumevanju!!
Originally posted by M M and IDok je jedan drugi forum gde sam ja isla bio aktivniji (str8) ljudi su pisali isto za Australiju i Ameriku, tj. da posecuju gay mesta sa prijateljima (tamo sada zive). Sa drugim delom tvog posta se ja takodje slazem. S tim sto mislim da ljudi ne bi trebalo da imaju problem sa prilazenjem drugih ljudi na bilo kom mestu, ne prilaze im da ih biju nego sa pozitivnim namerama... covek koji to ne moze da razresi bojim se da tesko razresava bilo kakve situacije...
Ovde se cesto desi da str8 ljudi dodju u gay bar...sa prijateljicom/prijateljem ili tek onako...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!