Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by unic0rn
a najblaza varijanta za koju sam chuo su keve kuvarice koje su recepte skidale sa gs foruma :lol:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!
By fazza
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ako vas zvrcne provajder i krene da melje kako ste prekrshili autorska prava,
kako je vash IP registrovan jer ste nelegalno skidali filmove/serije sa neta,
i optuze vas da se bavite piraterijom,
Kuku, tuzice me Falcon Production! :povez:
Korisnikov avatar
By Rei
Uf, sreca moja pa ne moram da chistim tehnologiju :phew:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by unic0rn
elem, sachuvao sam sve linkove iz njegove teme u jedan txt fajl.. nije uzalud propalo ;)
To želim :yes:

Šibni na mail

:kiss:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by kal zakath
pa valjda je opšte poznato, da američka industrija zabave, godišnje gubi miljarde dolara zbog srpskih pedera:gubitnik:
Јеа.

Хоће неко да ми објасни уопште тај назови ''закон'' из Америке? Ја га заиста не разумем...

Ово је, дакле, јавни дискусиони борд, размена линкова на оваквим форумима је јако честа... Зашто би се на било ком нивоу казнио форум/администратори, ако је неко од незнамколико чланова поставио линк ка песми која је на РапидШеру или рецимо на Гремми-у?

Дакле, песма НИЈЕ послата на форум директно, нити се преузима са домена ''gay-serbia.com'', тако да копирајт нема никакве везе са нама...

Тако, апелујем да се ГС пребаци на неки руски сервер, ако не добијем објашњење напоменутог ''закона''. :hail:

Доле Америка! :dance:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako, i treba da se postuju prava. ja ionako nisam uspeo ni jednu pesmu da skinem. :transprst: :dance:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mozda je to sto vam je Universal pretio dokaz da ste jedan od najposecenijih sajtova u Srbiji,da je GS.COM neki minoran sajt za koga niko nezna verovatno nebi ni reagovali!!:fist:
Korisnikov avatar
By Paki
Sedište Rapidshare.com je svakako u USA, dok to, pretpostavljam, nije slučaj sa Rapidshare.de ... To nikome nije palo napamet? :trep:
Korisnikov avatar
By Adenim
U svakom slucaju ne dramite, ovo je zemlja piraterije.
Plus, imate forumski chat pa mozete tu menjati linkove do mile volje :nokti:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ma mogu da mi pljunu pod prozorche :novine:
IP blocker rules:napitak:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Eh, universal se brine zbog nas... Iskačemo na google prvi... A ja kenjam li kenjam ovde o svom životu, samo što adresu ne stavih... :zid:
Gresis draga, jednom priliku si i adresu napisala.
Korisnikov avatar
By Delete
Meni svakako po pitanju IP ne mogu nista, skoro 8000 korisnika koristi potpuno identicnu IP adresu, zahvaljujuci mom provajderu, koji je svima dao isti jebeni IP, tako da kad na Krstaricu udjem na kanal Bijeljina, vise se ne cudim sto polovina nas ima isti IP i sto ne mogu da nas banuju :)
Korisnikov avatar
By tramp
h m... da li to znaci da ne moze ni da se postavi nesto tipa ... ko hoce da mi posalje juritmiks svitdrims na email? :alexis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Delete
Originally posted by bigirl
Eh, universal se brine zbog nas... Iskačemo na google prvi... A ja kenjam li kenjam ovde o svom životu, samo što adresu ne stavih... :zid:
Gresis draga, jednom priliku si i adresu napisala.
:shok: :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!