Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Dirrty18g
strasno!
ne verujem bas da bih bio priseban pre bih se ukocio od straha i ne bih znao sta da uradim :)
ali kad bih vec se nasao u istoj situaciji pokusao bih da pomazim tigra jer mi je omiljena zivotinja :)

nas je ista majka rodila :P
Korisnikov avatar
By V25
Nisam baš imao problema sa divljim mačkama, ali sam zato danas imao prvi čas vožnje. Pa i tu je trebalo zadržati prisebnost, u mom slučaju...:cvetduga:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Beogradjanin18
Nisam baš imao problema sa divljim mačkama, ali sam zato danas imao prvi čas vožnje. Pa i tu je trebalo zadržati prisebnost, u mom slučaju... :cvetduga:
Jaaaooo! CESTITAM! I ja bi morao uskoro da pocnem polaganje... :)
Srecno za volanom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam baš imao problema sa divljim mačkama, ali sam zato danas imao prvi čas vožnje. Pa i tu je trebalo zadržati prisebnost, u mom slučaju... :cvetduga:

blago tebi,m ja mislim da nisam rodjen za voznju i da je necu poloziti nikada, i nemam neku zelju :)

i planiram da me voze drugi, ne ja :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Dirrty18g

blago tebi,m ja mislim da nisam rodjen za voznju i da je necu poloziti nikada, i nemam neku zelju :)

i planiram da me voze drugi, ne ja :)

jednom Qcka uvek Qcka!!!
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Šta da ti kažem?
Jedan primjer je dovoljan.
Ja tinejđer na tripu stopiram bezveze po zemlji sam. :klap:
U jednom gradiću me safata policajac i stade peglat. Mene puca li puca.
Uvodi me u auto, ja ni riječi, ko da je to normalno ulazim u auto i on me vodi u postaju. Tamo nas dočekuje drugi policajac i uvode me u sobu za saslušavanje. Meni to sve normala, nisam se sekunde zapitao il njih pitao šta zapravo hoće. Usljedilo je jednosatno ispitavanje svega i svačega. Nakon nekog vremena zabrijem da ih trebam prekinut jer mi je polovica tripa sakrivena u uhu ( mislio sam da će me ko u Hamletu, otrov od zmije u uhu, to počet pucat i da ću izgubit nerve. I tako vadim kemijsku i papir da im kažem da ću ih zapisat ako me ne prestanu maltretirat glupostima. Kad, pita mene jedan jel ti znaš zapto si ovdje?
Ja ga gledam i sinu mi, pa da, sat vremena sam tu pričam gluposti, oni ništa ne kuže a ja ništa da pitam. kažem im ne, ne znam. On meni: pa vojska je izdala tjeralicu za tobom. :osama:
Ja njima: Ozbiljno!!! Za mnom, nemoguće, ja sam mila macica, u čem je problem?
Kaže mi da se godinu dana nisam pojavljivao na njihove pozive.
Ja njima opet desetu laž, da iznajmljujemo stanove i mjenjamo adrese, da u razredu nemam muških, idem u medicinsku, da se ne družim sa vršnjacima.....
Da mi je žao, da odma idem...
Uglavnom, ista tjeralica se opet ponovila 5 godina kasnije, opet nisam otišao i sad čekam potvrdu jer sam uzeo i bosansko državljanstvo gdje su ukinuli vojsku, da me se konačno kane. Niko neće mene gurati naokolo.
:kosach: :chilling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!