Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Black Eyed
A da li se neko seća Turbo žvaka?? Beše embargo koliko se ja sećam, a tada su Turbo bile IN :)
Jbt... Cela strana samo komentari o Turbo žvakama, a on/ona pita da li ih se neko seća... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By gari
To je zato što svi "skroluju" i niko ništa ne čita šta je napred napisano. Svako je opsednut sobom i svojom sujetom i čita samo što on /ona>/ napiše. Naročito ona m..I Deni...Puknuće od sujete.

A ne jedu žvake? Baš ćudno?

:zacepi: :cvetduga: :durenje:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam pre par godina otkrila nove Shock zvake (Shock chili), i resila da probam. I tako, uzmem jednu, bojazljivo je stavim u usta, i cekam.. Kad ono nit' je ljuto, nit' kiselo kao one stare. I resim da zagrizem. E, tad je nastupila agonija... Mislim da su ih povukli sa trzista... ili bi to bar bio human potez.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by TKO
Originally posted by gari
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta
evo ja se sećam :D
i sećam se da su nekad bile toliko tvrde, da kad zagrizeš, imaš osećaj da će ti se zubi raspasti hehe

a žvakala sam i c žvake, čunga lunga, bubble double, bazooka i žvake u obliku dinara (!) (se seća neko dinara???)
mmm... žvake...

bili su i oni, kao, dukati... u raznim bojama :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
:lol: Ja sam pomislila na nesto potpuno drugo kad sam videla naslov i spremila se da pisem sve nemilice koje su izvaljivali likovi koji su mi prilazili.

On topic: Zvazbuka je bila njaaaaaam.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta koje su se nekada u PRADAVNA vremena žvakale, kada su ljudi normalno i pušili a da ih ne prati komunalna inspekcija da vidi gde će baciti pikavac.

:uplasen: :zvizdi: :pickme:
Bas sam naleteo na njih u prodavnici pre par dana. Mislio sam da je to prestalo da se proizvodi...

Secam se nekih zvaka koje su se prodavale u okviru neke prodavnicie u osnovnoj skoli. Bile su pretvrde, imale su ukus brasna i obicno sam ih pljuvao posle par sekundi ocajnickog pokusaja zvakanja, ali su imale slicice sa ponijima, jebiga... :love:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Egon
ja sam gotivio one
Wrigleys sa cimetom ....

e tooooo je bila zhvaka.
Oh yes...I Wrigley fruit...zute...ne znam koje su bolje bile...

Sad sam se navukao na zvake sa ukusom Liquiriza-e...pa biras hoces sa ukusom slatke ili ukusom slane liquirizia-e...

p.s. pojma nemam kako se Liquirizia zove na srpskom ...
By fazza
Ja se secam samo chunga-lunga zvaka. Nisam ni morao da ih kupujem, vechito
su mi ih uvaljivali umesto kusura. Vishe sam voleo Kiki bombone. :mljac:
Korisnikov avatar
By jukie
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta koje su se nekada u PRADAVNA vremena žvakale, kada su ljudi normalno i pušili a da ih ne prati komunalna inspekcija da vidi gde će baciti pikavac.
Ja ih se sećam... koštale su tačno 1 dinar... kada su poskupele na (mislim) 1.5 dinar? meni je to bio takav šok... mislio sam da je ta cena nekako uklesana u stenu...
i naravno moj zaključak ( koji su "odrasli" rođaci :srbin: svesrdno podržavali) je bio da je zamišljeno da deca treba da počnu sa cigaret-žvakama pa kada porastu da pređu na prave cigarete kao odrasli, i da je to normalna stvar. Kad se setim kako su se ti seljaci sa tatine strane nekoliko godina kasnije čudom čudili što imam npr. 11 godina a JOŠ ne pušim... "Pa ti si već momčić..."
Korisnikov avatar
By jukie
Pitam se da li je neko ponekada progutao žvaku? Kada sam bio mali stalno su mi govorili da ako progutam žvaku balončići mi neće izlaziti na usta nego na guzu...Ja sam ih gutao ali nisam primetio nijedan balončić dok sam bio na WC šolji?
Ne pominji mi to... trebalo mi je x godina dok sam ubedio roditelje da sam dovoljno star za žvake... navodno će mi se sva creva zalepiti jedno za drugo i umreću... i onda jednom progutam jednu... ceo dan sam potuljeno sedeo čekajući da umrem...
Naravno današnja deca kada odgledaju Čarobni autobus znaju da se žvaka u crevima skvrči u jednu plavu lopticu i samo izađe...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by M M and I
p.s. pojma nemam kako se Liquirizia zove na srpskom ...
Zove se sladić ili slatki koren... od njih se dobijaju čuvene Negro bombone (Odžačar grla)
http://www.herbateka.com/?q=node/165
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ja se ne secam ni Turbo ni "dinar" zvaki :neznam:

A zar nisu te-po 5 u pakovanju pa brasnjave bas Wrigley's?W. su zaista bile super!
A te cigarete-zvake-mislim da sam mozda 2-3 puta naisla na mekane,ostale su se sve lomile.I nikad mi nije bilo jasno kako su uvek bile tako matore kad su ih svi zvakali...

Ja sam,pored Wrigley's volela i one velike kocke(isto mali broj u pakovanju)koje jedva stavis u usta ali su bile idealne za pravljenje balona :D

Btw,Zvazbuka-jel' su to one "pojedinacne" zvake kojih i dan danas ima i svaka je u papiricu druge boje i ima neko slovo na sebi?

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!