Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by SUNNY GIRL
govorili mi sta god hocemo, u TO vreme se niko nije zalio.... goli otok postoji svuda na svetu, samo se drugacije zove i ima drugog diktatora (diktatura nije uvek nuzno negativan pojam), a ove koji pljuju bih volela da vidim da vode drzavu u kojoj se govorilo 27 jezika i isto toliko nacionalnosti, pardon naroda i narodnosti, da balansiraju izmedju dve svetske sile i da im pritom i jedni i drugi ljube noge , da pasos drzave u kojoj zive bude na listi najkradenijih u svetu i da obezbede petu vojnu silu na zemaljskoj kugli.....

imao je on i gadnih gresaka. mozda ih vi ne biste imali?

da, jesam. komunista sam. a sad mirno cekam neke forumase da me pocaste :seronjo: .
Nije se niko zalio jer niko nije smeo da se zali.
Da, diktatura jeste nuzno negativan pojam, koja je josh ispala na dobro?

A ovo ostalo - njemu je dozvoljeno da balansira i sve te stvari. Da nije mislis da bi on to uspeo? To je bravar a ne potomak britanske kraljice.

Em, jedino priznanje mu je shto nam je s vrata skinuo one Karadjordjevice. Verovatno bi i do dan danas orgijali da nije bilo tako.

Ovo ostalo stvarno nije vredno komentara. Ko nije shvatio nije shvatio jer ne zeli da shvati.
By fencysmurf
govorili mi sta god hocemo, u TO vreme se niko nije zalio.... goli otok postoji svuda na svetu, samo se drugacije zove i ima drugog diktatora (diktatura nije uvek nuzno negativan pojam), a ove koji pljuju bih volela da vidim da vode drzavu u kojoj se govorilo 27 jezika i isto toliko nacionalnosti, pardon naroda i narodnosti, da balansiraju izmedju dve svetske sile i da im pritom i jedni i drugi ljube noge , da pasos drzave u kojoj zive bude na listi najkradenijih u svetu i da obezbede petu vojnu silu na zemaljskoj kugli.....

da, jesam. komunista sam. a sad mirno cekam neke forumase da me pocaste :seronjo: .
5 vojna sila na zemaljskoj kugli? A slovenacki vatrogasci su onda bice 4?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by fencysmurf
A slovenacki vatrogasci su onda bice 4?

Ne vreðaj. Nas i NATO-a ima 700 milijona.
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Originally posted by Ulix

Gvantanamo.
Treba li sada da mrzim odreda americke predsednike?
U Guantanamo se ne ide zbog ispricanog vica, a ne ide se jer te je prijavio komsija from 234 Cherry Lane , Greenwich, MA da nisi ucestvovao u prinudnom otkupu. u Americi je do tada bilo 50 predsednika, a Tito taj luksuz nije dozvolio svom narodu, nego je bio jedini, pa i dozivotni, a kao takav jedini odgovoran.
ne, ali si lijepo bio interniran zato sto si, eto, bio talijan, nijemac ili japanac za vrijeme drugog svijetskog, a nakon toga da ne pricamo sto bi ti radili da si bio anarhist ili, nedaj God, komunist... zemlja slobode i demokracije? :grin:
Korisnikov avatar
By gari
Vic: Tito je pred smrt /a mislio je da je besmrtan/ dao nalog svom aðutantu /pošto jer oterao ženu tj. Jovanku/ da ga, kad umre sahrane tako da leži na stomaku a ne na leðima. Kada ga je aðutant upitao zašto Tito mu je odgovorio-prvo ?e me psovati u dupe a POSLE ?e me ljubiti u dupe. He, he...Navalite na poljupce.

:lood: :mazi: :evilgrin:
By fencysmurf
Originally posted by DijeteSrece

ne, ali si lijepo bio interniran zato sto si, eto, bio talijan, nijemac ili japanac za vrijeme drugog svijetskog, a nakon toga da ne pricamo sto bi ti radili da si bio anarhist ili, nedaj God, komunist... zemlja slobode i demokracije? :grin:
[/quote]

internirani su bili samo japanci. italijani i nemci nisu.

dakle internirani, a ne terani da sa jedne gomile prenose kamen u supljim kofama na drugu gomilu na drugoj strani ostrva ili da prolaze kroz toplg zeca ili sta vec sve ne...

:unic0rn:
Korisnikov avatar
By M M and I
ha-ha...nesto kao "jebao je i istok i zapad"..."bio je faca"...itd...on je bre covek samo na vreme umro...pre nego sto su oni nebrojeni krediti koje je on uzeo stigli za naplatu...
Korisnikov avatar
By gari
Za te nevra?ene kredite Ameri su lepo uzaptili Kosovo i Metohiju i sada ?e sve to lepo da naplate sa kamatama. Bože, kako su ova deca naivna???

:crveni: :nerd: :kopanos:
Korisnikov avatar
By bigirl
Srce moje! :kiss: Prvi put da se složimo oko "politike". :)
Korisnikov avatar
By gari
Nisam znao da još ima komunista? Mislio sam da je ta "vrsta" izumrla sa Drgom Titom? Sada vidim da sam u krivu. Verovatno neka generalska deca sa penzijama od 50-60 000 dinara. Pa, lepo je biti komunista sa tolikim parama. Budi ti komunista sa penzijom od 3 500 dinara.

:fuckbed: :jumphug: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Budi ti komunista sa penzijom od 3 500 dinara.
Zar ima penzija od 350kn? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nisam znao da još ima komunista? Mislio sam da je ta "vrsta" izumrla sa Drgom Titom? Sada vidim da sam u krivu. Verovatno neka generalska deca sa penzijama od 50-60 000 dinara. Pa, lepo je biti komunista sa tolikim parama. Budi ti komunista sa penzijom od 3 500 dinara.

Žestoko pogrešna pretpostavka. Niko u familiji mi nije bio vojno lice. Deda jeste radio pri vojsci, ali je bio na?elnik za kulturu (savetnik za cenzuru ministra za kulturu). I ne... Penzija nije velika, ve? je bedna.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by 2kune
Budi ti komunista sa penzijom od 3 500 dinara.
Zar ima penzija od 350kn? :iskolacen:
Ima, ali ne i vojnih. Zaboga, oni su nas odbranili od nas samih.

:foto: :alikako: :dvaprsta:
By SUNNY B

jel ti baba stana gledala u solju il' si u dosluhu sa BIA-om pa ti se nekako providjenjem ukazala moja stedna knjizica sa sve mesecnim licnim dohodkom?

sto se komunizma tice, bice da sam jedan od retkih prezivelih potomaka....jebiga, moraju i neka govna danas da postoje, a posto nismo svi te srece da budemo vozneseni u nebo carima kapitalizma , zadovoljicu se dekadentnom ideologijom uz cije pominjanje neizbezno ide smedji sadrzaj krajnje nepozeljnog mirisa...
Korisnikov avatar
By Stripi
Evo, fino ja kažem da se Gariju razhmahala koprofagija :yes:
By SUNNY B
Originally posted by unic0rn

imao je on i gadnih gresaka. mozda ih vi ne biste imali?

Nije se niko zalio jer niko nije smeo da se zali.
Da, diktatura jeste nuzno negativan pojam, koja je josh ispala na dobro?

A ovo ostalo - njemu je dozvoljeno da balansira i sve te stvari. Da nije mislis da bi on to uspeo? To je bravar a ne potomak britanske kraljice.

Em, jedino priznanje mu je shto nam je s vrata skinuo one Karadjordjevice. Verovatno bi i do dan danas orgijali da nije bilo tako.

Ovo ostalo stvarno nije vredno komentara. Ko nije shvatio nije shvatio jer ne zeli da shvati.
ili mozda zato sto nije imao bas nesto PRETERANO MNOGO razloga da se zali. uostalom, u svakoj drzavnoj strukturi se neko zali... manje ili vise...

bivsa diktatura u boliviji. i razmisli da li diktatura mora da perdstavlja negativan pojam? ili prosto mi od diktature pravimo negativan pojam?

o titovom poreklu se ne usudjujem da pricam jer imam utisak da smo malo prenaglili sa komentarima. zapravo niko ne zna sta je on bio a svi su sebi dali za pravo da ga predstavljaju kao bravara, masona, jevrejina, sta god....

i, kao sto rekoh, imao je ITEKAKO gadnih gresaka, ali ne toliko da bih ga nazvala djubretom....
By SUNNY B

5 vojna sila na zemaljskoj kugli? A slovenacki vatrogasci su onda bice 4?
slobodno se ti sprdaj, ne smeta meni, ali sfrj jeste bila medju najjacim svetskim vojnim silama...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kakav god da je, a nije bio svetac, obicnom malom coveku je zivot bio laksi i kvalitetniji. A kada su stomaci puni lako moze da se proturi pokoja fantazija, bratstvo & jedinstvo tralala.... I nije to lose... ides na letovanje i na zimovanje na kredit, morska obala da moz' da biras, a ako spadas u malo hrabrije, eto tebe vrlo lako i u inostranstvu sa pasosem koji je sluzio svrsi (putne isprave) a ne dokumenta za izivljavanje policijskih nasilnika.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by MinaHarker
Kakav god da je, a nije bio svetac, obicnom malom coveku je zivot bio laksi i kvalitetniji. A kada su stomaci puni lako moze da se proturi pokoja fantazija, bratstvo & jedinstvo tralala.... I nije to lose... ides na letovanje i na zimovanje na kredit, morska obala da moz' da biras, a ako spadas u malo hrabrije, eto tebe vrlo lako i u inostranstvu sa pasosem koji je sluzio svrsi (putne isprave) a ne dokumenta za izivljavanje policijskih nasilnika.
Da, sve se tada moglo na kredit, ali sada je onaj ko nam je davao kredite došao to da naplati /USA/. Tito je sedeo na dve stolice i sada su nam obe izmakli, pa je sada kuknjava kako nemamo "prijatelje" u svetu. Ma nikada ih nismo ni imali, sve je bio interes. Vrlo naivno lamentiranje nad nekim blagostanjem za vreme komunisti?ke vladavine. Jeste bilo blagostanje ali samo za novokomponovanu "crvenu buržoaziju". Sirotinja je uvek bila sirotinja.

:beba: :skola: :neto:
By SUNNY B
Jeste bilo blagostanje ali samo za novokomponovanu "crvenu buržoaziju". Sirotinja je uvek bila sirotinja.
koliko mi je poznato jedino u indiji postoji problem ekonomskog napretka sirotinje zbog kastinske drustvene strukture. a i to se ukinulo per par godina i uzurbano se radi na potpunom neformalnom brisanju tih surovih razlika.
sirotinja u vecini slucajeva ima sansu da intelektualno i ekonomski uznapreduje ukoliko uradi nesto po tom pitanju. najlakse je sedeti i kukati kako ti je tesko i ne raditi nista. razlika je samo u pocetnom naporu koji sirotinja mora da ulozi da bi presla u kategoriju bogatih od bogatih koji ne moraju da uloze nikakav napor ili eventulano mali da bi postali jos bogatiji. govorim iz licnog iskustva. a upravo taj kapitalizam koji velicate sirotinji otezava okolonosti.....
Korisnikov avatar
By gari
Ta komunisti?ka "Crvena buržoazija" koja se toliko borila protiv bogataša se odmah po streljanju tih istih uselila u njihove vile na Dedinju i tako primerom pokazala koliko ih briga za narod. Da ne pominjem "nacionalizaciju" imovine. Ako su ve? hteli da se izbore za prava sirotinje što nisu živeli kao i ti obi?ni ljudi nego poleteli na Dedinje. Pa Tito je u svakom ve?em gradu imao vilu koja ga je "?ekala" /u neke nikada nije stigao da ode/. Da ne pominjem "Plavi voz", garažu sa stotinjak automobila, avion, "Galeb", skupa putovanja po svetu sa sve "svitom" itd. Ma, ni engleska kraljica nema te privilegije koje je on sam sebi dodelio.

:saint: :camac: :alikako:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Ljudi generalno nisu ni svesni koliko nishta ne znaju...
Korisnikov avatar
By gari
Da u neznanju je najve?a sre?a. Blago siromašnima duhom-njihovo je carstvo nebesko.

:kuca: :down: :trach:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!