Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by Lemur
Koliko sam ja shvatio to su muskraci, najcesce gay, koji se oblace u zensku odecu iz zabave, radi ucestvovanja u nekom performansu ili nekim drugim specijalnim prilikama.

mislis trandze? :nope:

jesam prisustvovala, i to poslednji put sad za vikend, kada sam se izdrala u g - clubu jer sam skapirala da neko peva uzivo, a cula se Ceca lichno :shocked:

posto bi videti cecu u g-clubu svakako bio spektakl i priznajem javno da sam ljubiteljka melosa iste, hitro sam pohitala ka izvoru zvuka i izvalila tramvaja umesto nje kako je skida do poslednjeg trilera istim onim promuklim kafanskim glasom :shok2:

i da vam ispricam skandal koji se desio desetak minuta pre toga... naime, pokusala sam nekog drugog trandzosa da uhvatim za sise jer me zanimalo kakvog su kvaliteta silikoni, medjutim zeznuo me nekim eskivirajucim karate potezom, te mi podigao ruke gore i dignuo majcu, tako da sam ostala pred svim onim ljudima za momenat u brusu :sise:

sta da radim... fetish... :blush:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by unic0rn
uni se zagrcnuo od smeha :roflmao:

zashto bash ja? :lol:
Sweety, zar je to uopste bitno?

Just join the fun:redaljka:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nikad nisam vid`la ni tranny ni drag......... :no: a bas bih volela da upoznam nekog ........so, ako ima neko u mom gradu, ajmo na kofi :blenta:
By XanaX
Originally posted by Stripi
Ma jok yebote, nego o onoj kvazi Lina G.
Umislila žena da je drag queen a kada je uvidjela da ne privla?i veliku pozornost odlu?ila se udati :drama:
Salome je pri?a za sebe :love:
Dala mi je da je štipnem za dupe :blush:

pa nije ona tako losa... mene je hladila shalom od perja... a cuo sam da je jos uvijek sretno zaljubljena samo ne znam sto ce biti s brakom...

Salome je meni bila bash bitchy. Vjerojatno ti je dala da je "usthipnesh" (govorimo li ovdje u shiframa?) za hrvashku stranu dupeta, onu koju, kad je malo opije dalmatinsko vino, zhrtvuje u znak domovinske zahvalnosti...
By XanaX
Seaking of drag queens, spadaju ju li pod njih recimo Lilo iz Wa(h)re Liebe ili je on samo transvestit, ili npr. (my favorite) Dame Edna koja je, koliko razmem, isto transvestit, ali je performer extra klase?
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by XanaX
(my favorite) Dame Edna koja je, koliko razmem, isto transvestit, ali je performer extra klase?
pa da, ona ti je par exellence primer drag queen-a
Korisnikov avatar
By gari
Jel su to one "drugarice" što imaju perce u guzi?
:down: :nope: :alikako:
By XanaX
Originally posted by gari
Dame Edna nema nikakvo "perce u guzi", pa ona je pobogu Dame! A real lady. I vjerojatno najzabavnija osoba na svijetu... (s a sto bi s njom u zadnje vrijeme, je li se povukla?):hail:
Korisnikov avatar
By gari
Ma ne jedno perce, nego ?itavu šumu. Onako, kao paun...Drugarica mi nije poznata.
:lood: :kissing: :zongler:
By XanaX
Ma ne jedno perce, nego ?itavu šumu. Onako, kao paun...Drugarica mi nije poznata.
:lood: :kissing: :zongler:
Dame Edna nosi elegantne haljine blago histericnih boja, ponekad pernati shal oko vrata, stylish naochale i finu periku u stilu queen elizabeth the II. Sve to predivno naglasava njezin janus stil, spoj muskih ramena i dinaroidnog stasa na stiklama s recentnom shminkom i predivnim aussie akcentom.
Korisnikov avatar
By gari
Jao mama...!!! Dinarski stas? Pa koji broj cipelica nosi doti?no bi?e? 45 ? Jel ima obi?aj da šutira tom štiklom br. 45? Mene straaaa...
:skuter: :klap: :fuckbed:
By XanaX
Rekao bih da je 45. Savrseno drzi ravnotezu, iako je malo pogrbljena (ili ima grbu). Kad je jos stave u close up, pa se vide one cvrste muske linije lica ispod pudera... ah, she rulez!
Korisnikov avatar
By gari
Rekao bih da je 45. Savrseno drzi ravnotezu, iako je malo pogrbljena (ili ima grbu). Kad je jos stave u close up, pa se vide one cvrste muske linije lica ispod pudera... ah, she rulez!
Jaaaaj, pa to me podse?a na zvonara Bogorodi?ine crkve u Parizu?! Nije valjda toliko strašna /strašno/. ?ek da popijem "Zaxan" da smirim nervni sistem...Grglj.../to ja pijem vodu sa tableticom-veselicom/.
:maca: :kissass: :nazdravlje:
By XanaX
kad ogovara goste u talk showu...
Korisnikov avatar
By gari
kad ogovara goste u talk showu...
Dobro je dok ogovara, da ne po?ne da bije...Teško bih podneo štiklu No 45.
:trampolina: :sladoled: :backstab:
Korisnikov avatar
By jukie
?ek da popijem "Zaxan" da smirim nervni sistem...Grglj.../to ja pijem vodu sa tableticom-veselicom/.
:rock: Baš si smešan geri :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by jukie
?ek da popijem "Zaxan" da smirim nervni sistem...Grglj.../to ja pijem vodu sa tableticom-veselicom/.
:rock: Baš si smešan geri :roflmao:
Kažem ja to teta-Flašikici, ali ona me svo vreme smatra ozbiljnim /valjda joj se popeo holesterol i trigliceridi od onih masnih ?varaka/. Da, teta-Denikica bi takoðe mogla da konkuriše za "Drag queen". Možda bi i pobedila onako rutava?
:pivce: :jutro: :nazdravlje:
By XanaX
Oh, Gari, trebam te samo peobratiti u stovatelja Dame Edne, daoizma i gzeneksa i onda smo "brothers in holly Xanax"!
Korisnikov avatar
By gari
Oh, Gari, trebam te samo peobratiti u stovatelja Dame Edne, daoizma i gzeneksa i onda smo "brothers in holly Xanax"!
Joj, nemoj me preobra?ati, kad te molim! Svi koji su me preobra?ali na kraju su me silovali !!!
:predaja: :peva: :obraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!