Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Welcome
Originally posted by vivaldi
a otvaracu teme ocito nije uspela provokacija jer je ostao uskracen za materijal na osnovu koga bi mogao da nastavi svoje pljuvanje po GSu...
Zapanjen sam, ne mogu svojim ocima da verujem sta citam od nase drage Vivaldi. I meni se srce cepa ne za "rancom prokletih" kome si tako nadenula lepo ime, vec sto nema vise drage Dude i Redakcije koja je dovela ovaj sajt do savrsenstva. Ja sam Dudi govorio da nesto radi, a ne samo da se bavi smicalicama protiv onih koji je ne vole. Nije htela da me slusa, pa sta cu joj ja sada? Ponekada treba i mladje poslusati, zar ne?! A, za tebe sam mislio da si divno zensko, kad ono ...

:shok: :shok: :shok:
Korisnikov avatar
By Mars
Eyomalamacokakavtijetoavatar?!?!

:shok2:

"...Vulkan Mau-Mau. Uzarena lava guta sve pred sobom. Brutalna snaga prirode...
Odjednom, u kadru , u sred tog uzasa, neopisiva lepota - Marsovo dupe.
Pogledajmo ovaj fantastican snimak jos jednom..."

(emisija "Da Se Najezis", RTV Pink)
How to plan & book a journey on the Trans-Siberian Railway
By Welcome
Originally posted by Mars
Svako bira ono sto mu najvise prilici ... ?!? :tepih:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Welcome
vidim i ti si odabrao ono što ti prili?i :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Vidim da je obrisao ono sto si ti videla da je odabrao sto mu najvise prilici.

Eya, ne potrisi se, prijatna promena ta alfa-zenka, muzjak, ne razlikujem bas po faci...

By Welcome
Originally posted by kiss addict
vidim i ti si odabrao ono što ti prili?i :smeh:
kiss addict, veliko ti hvala sto si mi ulepsala vece. Zaista sam :pucaodsmeha:

Mada, ima razlike ... Moj smajli :tepih: je zaista prikladan ...

Ne znam otkuda toliki animozitet prema meni ?!? Da li zato sto sam Dudin pristalica ili zato sto neki misle da sam Breee :shok: ili Nemanja-X :kokice:
Korisnikov avatar
By EYA
mnogo sam se potresla, al zaista mnogo... evo i tep'he usput tresem, multipraktik :tepih: :rock:

a avatar je, osim sto je sladak/slatka (ne znam ni ja kog je roda), ocigledno nasao put do onih kojima je namenjen :dance:
Korisnikov avatar
By IriS
a ti misliš da se to odnosilo na smajli?

:giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by EYA
mnogo sam se potresla, al zaista mnogo... evo i tep'he usput tresem, multipraktik :tepih: :rock:
Evo i ja sam se sva ojela zbog najnovijih "potresa" na ranchu prokletih.
Bila sam tamo i videla da ceo Forum lichi na Kosovo polje posle Kosovskog boja.
Osecala sam se kao Kosovka devojka, dok sam bazala po opustoshenom Ranchu i obilazila ranjene junake.
Ali nigde Breee - a nisam vid`la. Ja li je junachki pao u borbi, ja li je na vreme dao petama vetra i utekao sa bojnog polja ?

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
Bila sam tamo i videla da ceo Forum lichi na Kosovo polje posle Kosovskog boja.
I ja sam one neprospavane noci bio pola sata do tog foruma.

Slazem se da ima slicnosti, teta Daliborka, rastrkane, iscepkane, duplirane teme... Ako bih morao da biram koji je epski momenat ostavio najdublji utisak na mene...u stvari ima ih dva. Prvi, oprostajni govor korisnika Bree (duboko razozaranje,pa, prakticno svime, kako sam ja shvatio), i drugi: onaj stih kad korisnik Dionis kaze kako je 7 sati (ej!) proveo za kompom brisuci svoje postove tamo! Stvarno u rangu svih nasih ciklusa, plus antickih drama! 7 sati! Brisao svoje postove. Vila gnezdo 'tica lastavica, vila ga je (valjda) tri godine dana... A onda ga stade razvijati.

Naravno, posto zivot nije samo ?aša žu?i, ima tamo i jako komicnih elemenata. Kada se, recimo, korisniku Pandori/Stepskom Vuku zamera sto je samo obecavao a nikako nije obezbedio slike mladih zgodnih muskaraca za sajt (kakav greh!). Nego ih je samo odvodio u stan i "pipkao", bez da ih slika. Stvarno jako neodgovorno i neprofesionalno. Zar su ti mladici zasluzili samo pipkanje?!?

NB: nisam zlonameran ni zlurad nimalo. Stavrno zalosno bilo kome da se posle nekog poleta, entuzijazma i rada desi takav krah.

A sto bi rekla pokojna Mira Trailovic: "Sve ce to, moj Marse, pokriti zelena trava zaborava."

Korisnikov avatar
By IriS
Marse :lol: :kiss:

LM, o?ekujemo sada korisnika Welcome da bude malo aktivniji odje, kad više ne piše tamo :D
Korisnikov avatar
By Mars
Welcome je dobrodosao.

Korisnikov avatar
By IriS
eto

Welcome WELCOME :hvala:

p.s. jel da da smo fini :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Nego shta nego da jesmo! Pogledaj shta o tome kaze teta Daliborka, jedna mudra i realna zena:
Ali dok ima tako fine dece kao sto si ti, Mars, nada da ce biti bolje uvek postoji.
Znam da i o tebi misli isto, ovo sam samo ja bio neposredan povod...

Zakljucak, fini smo. Preciznije - umemo i takvi da budemo, ponekad.

:trampolina:
By Welcome
@ Mars, kiss addict i svi drugi - ako vas ima - koji mi (naknadno)zelite dobrodoslicu:

Hvala lepo! :)
Mora da ste me bre pobrkali s' nekim, jer ja sam ovde odavno !!! :D
Vaspitan sam da dobrodoslicu sa zahvalnoscu prihvatam. To cinim i sada, iako na zalost ne mogu, niti zelim vise ovde da ostanem !!! :D

Zasto ?!:
Originally posted by EYA
a avatar je, osim sto je sladak/slatka (ne znam ni ja kog je roda), ocigledno nasao put do onih kojima je namenjen :dance:
Znam, draga EYA, da si se do juce uvlacila nasoj Dudi, a sada se tako ophodis prema njenim odanim prijateljima!!! :shok:

Da je moja Duca ziva i zdrava i da je i dalje ovde ono sto je bila, a vise nije, ti bi za ovu uvredu jos koliko nocas letela sa Foruma i moderatorskog mesta.

Ali ona vise nije tu, nema ko da banuje niti mene da stiti. :(
Neka joj je za utehu da su je njeni ucenici nadmasili. ;)

Meni su linkovi u postovima i potpisu odavno zabranjeni, brisu ih, posebno one prema Forumu Lepotana.
Tebi vidim da nisu, pa ti se najsrdacnije zahvaljujem sto si u svom potpisu nastavila moju misiju da ovdasnje pucanstvo vidi sta se radi na "rancu prokletih".
Originally potpis by EYA
MIXAJMO SE ZAJEDNO http://s14.invisionfree.com/GayMix
Uzivajte !!! :D

:tepih: :jbg: :tepih:
Korisnikov avatar
By EYA
Duda, Duca... :puzzle:
aa, mislis tetka Dada ?
o cemu ti oupste pricas ? :maca:

zaista ne znam zasto si se prepoznao u citiranoj recenici.
i zasto te to vredja, bree?

jao, pa neces valjda sad zbog mene otici odavde ? :shrug:
By Welcome
Originally posted by EYA
Da, ali nije bitno ! :predaja: :predaja: :predaja:
Korisnikov avatar
By tramp
eee welcome zar te tako lako oterati?

inace ja welcomma primecujem vec dugo a to sto covek ne pise puno nikom nista ... a vidim da ste se u ovoj temi razoftopickarili pa ja sad moram da je iscitavam detaljno :sigh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by EYA
Da, ali nije bitno ! :predaja: :predaja: :predaja:
Ah...kakva melodramaticnost...
Don´t cry for me Argentina... :drama:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nego da se mi manemo corava posla.Ne treba se radovati tudjoj nesreci.
:salut:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja se prva ne radujem tudjoj nesreci.

Ranchere sam chesto obilazila, kano kosovka devojka, ali tamo nema junaka za napajanje.
Samo za, da prostite, banovanje.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mars
Prvi, oprostajni govor korisnika Bree (duboko razozaranje,pa, prakticno svime, kako sam ja shvatio), i drugi: onaj stih kad korisnik Dionis kaze kako je 7 sati (ej!) proveo za kompom brisuci svoje postove tamo! Stvarno u rangu svih nasih ciklusa, plus antickih drama! 7 sati! Brisao svoje postove. Vila gnezdo 'tica lastavica, vila ga je (valjda) tri godine dana... A onda ga stade razvijati

Da, primetila sam da se korisnik Breee uz vapaje iz duse oprostio sa Forumom na Lepotanima. Njegov govor mi je bio malo sumnjiv i zbrzan, jer je usledio pre Kosovske bitke na "Lepotanima", sto me je navelo da pomislim da je korisnik Breeee na brzinu sklepao oprostajne reci, ne bi li se sto pre udaljio sa ranca prokletih i dao petama vetra, pre nego sto je usledila velika bitka.
I nesto se mislim, zasto korisnik Breee u svom oprostajnom govoru nije, po ugledu na Slobu, spomenuo unuka s kojim planira da provodi nastavak svojih penzionerskih dana.
Ima li korisnik Breee uopste unuka, ili planira da samo hrani golubove po parku ?
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja se prva ne radujem tudjoj nesreci.

Ranchere sam chesto obilazila, kano kosovka devojka, ali tamo nema junaka za napajanje.
Samo za, da prostite, banovanje.
Veliko srce tete Daliborke.:D
By Welcome
Da, primetila sam da se korisnik Breee uz vapaje iz duse oprostio sa Forumom na Lepotanima. Njegov govor mi je bio malo sumnjiv i zbrzan, jer je usledio pre Kosovske bitke na "Lepotanima", sto me je navelo da pomislim da je korisnik Breeee na brzinu sklepao oprostajne reci, ne bi li se sto pre udaljio sa ranca prokletih i dao petama vetra, pre nego sto je usledila velika bitka.
I nesto se mislim, zasto korisnik Breee u svom oprostajnom govoru nije, po ugledu na Slobu, spomenuo unuka s kojim planira da provodi nastavak svojih penzionerskih dana.
Ima li korisnik Breee uopste unuka, ili planira da samo hrani golubove po parku ?
Breee ne zasluzuje da ga neko brani, a ja sam ga do sada samo napadao. Ni ovom porilikom ne zelim da Brea pravdam za sve sto je ovde cinio, ali ovo sto je Deni napisao je ispod svakog nivoa, posebno Foruma Gay Serbia. Da li Daliborka kopira Lepotane, ne znam, ali ovakve stvari samo me jos vise uveravaju da mi ovde vise nije mesto !!! :yes:
By Welcome
Originally posted by tramp
eee welcome zar te tako lako oterati?

inace ja welcomma primecujem vec dugo a to sto covek ne pise puno nikom nista ... a vidim da ste se u ovoj temi razoftopickarili pa ja sad moram da je iscitavam detaljno :sigh:
Nije mene lako oterati, vec smatram da je doslo vreme da se podvuce crta. Sto je dosta, dosta je. Novi server, novi - stari ljudi, bez Dusana - sta cu ja vise ovde ?!? :)

Uz rastanak, par napomena onima koji su mi se ovde obratili.

@ Mars i kiss addict
Hvala na dobrodoslici...

@ Seaman
Hvala veliki co'ek !

@ M M and I
Nikada neces imati veliko ... srce kao sto ima nasa Duda.

@ EYA i Daliborka (*deni*)
Novi duo koji bezobzirno spamuje po Forumu ...

@ tramp
Veliko hvala. Uvek si bila OK.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Osecam potrebu da reagujem i da razjasnim dileme i nejasnoce koje more odredjene korisnike. Pogotovo zato sto se na susednom forumu "Lepotani" povodom jednog mog posta iz ove teme pojavila nova tema potpisana od strane korisnika Breee !!!, u kojoj me je taj korisnik obasuo najprizemnijim uvredama, koje su me jako pogodile, pa sam cak i plakala.
Najzalije od svega mi je sto je, ni kriv ni duzan, u ovaj sukob uvucen i neduzni korisnik *deni*.Ne tvrdim da je *deni* neko nevinasce, ali u ovom slucaju je zaista lazno optuzen i na pravdi Boga isprozivan. Ne znam zasto, ali jedan deo korisnicke javnosti je cvrsto uveren da ja imam nekakve veze sa *denijem*. Kunem vam se zivotom i ranjenom dusom svom da sam ja sasvim izdvojena individua i da nemam nikakvih perfidnih dodirnih tacaka ni sa jednim od vec afirmisanih korisnika. Evo, ruka mi se osusila ako lazem.
Drugo, istina je da sam u svojim tekstualnim osvrtima bila izuzetno neprincipijelna prema korisniku Breee !!!, ali ja sam zaista mislila da taj korisnik potpuno uvazava takav vid komunikacije. Na "Lepotanima" se moze procitati vise desetina ( do stotinu ) njegovih postova koji odisu govorom postojane i tinjajuce mrznje, a taj govor mrznje je usmeren ka nekim sasvim konkretnim licima iz gay sveta. Zato sam ja mislila da se korisnik Breee !!! nece iznenaditi ako i njega neko s vremena na vreme malo grublje verbalno opauci. A on ne samo da se iznenadio, nego se i razjario i nasrnuo na mene nezasticenu i slabu zenu !
Jako sam uznemirena zbog njegove najnovije teme na "Lepotanima" posvecene meni u kojoj me vredja i preti mi recima "Pazi se" , da sam morala da popijem bensedin ne bih li se malo primirila.
Osim sto je za mene tvrdio da sam *deni*, korisnik Breee !!! je u jednoj temi krupnim i obojenim slovima izneo tvrdnju da je i izvesni korisnik "denis" takodje *deni*. Posle se utvrdilo da taj korisnik "denis" sedi u Kanadi i da nikako ne moze da bude *deni*, jer *deni* sedi u Srbiji i Crnoj Gori. Pa znate li vi koliko kilometara ima od Kanade do Srbije i Crne Gore ? I kako to korisnik Breee !!! zamislja da jedna te ista osoba moze istovremeno da sedi i u Kanadi i u Srbiji i Crnoj Gori ?
Da li je potrebno da i ja emigriram u Kanadu, pa da korisnik Breee !!! prestane da tvrdi da sam ja *deni* ? Ma, nemojte, bre, da me zajebavate ovde za male pare ! Ko ce meni da plati za moje izgubljeno vreme i za ove silne nervne i dusevne patnje ?
Dragi Bog zna koliko sam simpatisala korisnika Breee !!!, pa sam cak i jednu njegovu temu sa "Lepotana" prenela ovamo. Rec je o toploj temi "Doziveti stotu", koja me je jako dirnula svojim nijansama i specificnom patinom kojom odise. I sta sam za tu moju dobrotu dobila za uzvrat ? Satanizaciju i uvredu za uvredom. Evo sad sedim sa hladnim oblogom na celu i sa kutijom bensedina pokraj tastature u pokusaju da se malo smirim.
Mozda cu morati da otvorim i bolovanje. I ko ce meni da plati izmaklu dobit dok sam na bolovanju ?
Korisnikov avatar
By M M and I

@ M M and I
Nikada neces imati veliko ... srce kao sto ima nasa Duda.

Pa taman posla...prekomerna velicina srcanog misica spada u teze bolesti pa mi nesto i ne treba...

Putuj srecno, have a nice time...
... I won´t miss you that much...:odrasti:
By Welcome
@ Daliborka
To sto imas sa Breeom, raspravi sa njim tamo, a ne ovde. Ne pravi od GS "ranc prokletih" !!! :(
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kunem vam se zivotom i ranjenom dusom svom
:lol: :lol: :smeh:

Prevazisao si samog sebe! :lol: :sise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!