Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
:drama:
Upravo su izgubili svu publiku koju su imali.
Korisnikov avatar
By Oziris
Valjda zato sto je sa njima od samog pocetka, i valjda zato sto su nju uvek gurali u prvi plan, nekako mi Nightwish bez nje nije Nightwish... Mislim da ni ona bez njih nece biti toliko uspesna... Anyway, jako me je rastuzila ova vest. :(
Korisnikov avatar
By StarTrek
Nightwish je zakon!Nikada nijedna muzika nije u meni izazivala toliko emocija ( a zamislite Vulkanac sam :) ) koliko to moze Nightwish. Tuomas pise najlepse pesme,Tarja je odlicna pevacica,a ostatak benda je fenomenalan!Nazalost Tarja je izbacena iz benda pa cemo videti kako ce se stvari dalje razvijati :(
Sto se pesama tice,ne mogu a da ne pomenem moju omiljenu: ASTRAL ROMANCE
U ostale koje jako volim,a slusam ih bas svakodnevno (nosim cak i diskmen sa sobom i slusam ih kad god mogu i kad god stignem),mogu da ubrojim nezaobilazni NEMO,pa onda veoma tuznu i veoma dirljivu DEAD BOY'S POEM (Uvek se rasplacem kad je slusam :placko: ) . Kad ustajem rano pustim WISHMASTER ili OVER THE HILLS AND FAR AWAY,pred spavanje slusam ONCE UPON A TROUBADUR i AWAY,kad sam iznerviran ili razocaran onda je tu BLESS THE CHILD a kad sam bas bas bas tuzan BEAUTY AND THE BEAST . Ma ovo dodje kao nesto:"Nightwish za svaku priliku" :)
ZIVEO TUOMAS,NEKA I DALJE PISE OVAKVE PRELEPE STIHOVE,ZIVELA TARJA,PA MAKAR I NE PEVALA U BENDU,ZIVELI JUKKA,EMPPU I MARCO,I NEKA NASTAVE DA NAM DAJU JOS OVAKVIH PRELEPIH PESAMA ( za sve prilike) :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni su nekako najdraze Passion and the opera, Elvenpath, Stargazers i Wanderlust! Posebno WANDERLUST!!!
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Nekako mi je 1. album najlepsi... i naredna dva su lepa, a posle mi nekako prelaze u komercijalu...

Omiljene su mi:

Lappi (Lapland)
Elvenpath
The carpenter
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
I umesto enter ja pritisnuh odgovori.....

Gethsemane
Sleeping sun
Two For Tragedy
Come Cover Me
Dead Boy's Poem
Ever Dream
Korisnikov avatar
By Aradija
Elvenpath (pogotovo zbog teksta)
Fantasmic part 3
Witch drums
Bless the child

ah.....Tarja je prelepa i ima glas poput nimfe...steta sto je izbacise
Korisnikov avatar
By Oziris
Tarja je :bale: Nadam se da ce uskoro da izadje nesto novo solo od nje...
Korisnikov avatar
By Aradija
citala sam njen intervju u Metal Hammeru...kaze da ce izdati album u stilu klasike sa uticajem metala,a Nightwish trazi novu pevacicu,potpuno drugaciju od Tarje... :(
Bas su je izbacili na ruzan nacin
Korisnikov avatar
By sleepingsun
dakle popizdela sam gledala sam onu novu kravu u bendu kako peva uzivo sleeping sun i ever dream

neeeeeeeeeeeeeeeee:zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi:
unisti jebene pesme..:offtopic:
Korisnikov avatar
By Darling
Svidjaju mi se svi albumi na kojima je pevala Tarja i ne slazem se da je "Century child" los vokalno, bas naprotiv, dopada mi se kombinacija muskog i zenskog vokala, koju su odradili. Smrznem se svaki put kada cujem"Phantom of the opera"!
Nova pevacica nema "personality" u glasu, niti pevacke kvalitete koje Tarja ima i ne moze da se meri sa njom.
Za mene Nightwish vise ne postoji!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Century Child mi je omiljeni album, jedino sto na njemu ne stima su aranzmani pojedinih pesama ali vokalno je savrsen. Svaki put kad cujem Forever Yours najezim se koliko dobro je otpevala :)
Korisnikov avatar
By castor
Prva tri albuma su fenomenalna, kasnije je kesh preuzeo glavnu ulogu.

Once Upon A Troubadour
Angels Fall First
Stargazers
Gethsemane
Swanheart
The Riddler

Slusao sam ih na Exitu, Anet je ok dok peva nove pesme, ali sa starim zvuci smesno. Tarjin nastup u BG me je odusevio :inlove:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jeste preslusali live album Made in Hong Kong (And in Various Other Places)? Sva sreca pa nema starih pesama, i ove nove ocajno zvuce. Mnogo volim Amaranth ali ona to ne zna da otpeva :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!